Άλλος ένας πάρα πολύ καλός οδηγός ειδικά για αυτούς με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο και όχι μόνο...
Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0)
- Οδηγός
- Recovery
-
-
@George Kaggelaris
Καλημέρα. Να σου πω δοκιμάζω να το κάνω στο laptop πάνω στην επιφάνεια εργασίας και όταν δίνω την εντολη adb backup --twrp
μου βγαζει μήνυμα Now unlock your Device and confirm the backup operation.
Drivers έχω βάλει απο τον άλλο οδηγό σου. Τη συσκευή τη βλέπει κανονικά. Στο κινητό έχω βάλει το Twrp του @geoanto555 το 3.1.0.
Το ίδιο μου βγάζει και με ανοιχτή την συσκευή.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Όπως συπλήρωσα στο αρχικό μήνυμα, σε κάποιες συσκευές ενδέχεται να μην λειτουργεί. Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα του TWRP. Ελπίζω να λυθεί με επόμενη ενημέρωση. Το ψάχνω κι εγώ επισταμένα αυτήν την περίοδο, μιας και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς ετοιμάζω προγραμματάκι για διαχείριση του TWRP μέσω υπολογιστή.
-
Οκ Αγορίνα. Αναμένω
Ευχαριστώ.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Πιστεύω θα βρεθεί λύση σύντομα πάντως.. -
@alvin1983 Έχεις ήδη μπει σε περιβάλλον TWRP και δίνεις την εντολή στο PC σωστά; Ρωτάω για επιβεβαίωση.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@alvin1983 Έχεις ήδη μπει σε περιβάλλον TWRP και δίνεις την εντολή στο PC σωστά; Ρωτάω για επιβεβαίωση.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Το μήνυμα αυτό είναι generated από το ADB. Αν λειτουργούσε σωστά θα έβλεπες στην οθόνη του κινητού σου, το TWRP να σε προτρέπει να επιλέξεις partitions προς backup...
Ίδωμεν. Το ψάχνω και όταν έχω κάτι θα επανέλθω! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το μήνυμα αυτό είναι generated από το ADB. Αν λειτουργούσε σωστά θα έβλεπες στην οθόνη του κινητού σου, το TWRP να σε προτρέπει να επιλέξεις partitions προς backup...
Ίδωμεν. Το ψάχνω και όταν έχω κάτι θα επανέλθω!
Σβήνω το κινητό, Μπαίνω Twrp Με Volume + και power button,βάζω το καλώδιο του pc και πατάω την εντολή που γράφεις.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Όλα καλά τα κάνεις.Το πρόβλημα είναι στο TWRP. Ούτε στο δικό μου Kate παίζει...
=============== Μαρ 24th 2017, 1:37pm ===============
@alvin1983 Κατέβασα ένα unofficial TWRP 3.1.0 για το Redmi Pro (Omega) και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά το backup απευθείας στο PC
Άρα υποθέτω ότι υπάρχει θέμα ορθής λειτουργίας του TWRP 3.1.0 με το Kenzo και το Kate...
Still searching... -
Thanks για το guide.
- Μέσω twrp μπορούμε να πάρουμε ολοκληρωμένο backup της συσκευής μας; Συμπεριλαμβανομένων personal data(music,photos κλπ)?
- Μπορώ για παράδειγμα αφού δοκιμάσω την china dev rom να επιστρέψω στην global stable που έχω τώρα στο mi5 κάνοντας restore το backup?
- Μέσω twrp μπορούμε να πάρουμε ολοκληρωμένο backup της συσκευής μας; Συμπεριλαμβανομένων personal data(music,photos κλπ)?
-
1. Το twrp λαμβάνει πλήρη αντίγραφα των Partitions που έχει το κινητό σου και όχι μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους. Εφόσον τα δεδομένα που προανέφερες βρίσκονται μέσα στο Partition Data τότε ναι, κατά κάποιον τρόπο μπορείς να το πεις κι έτσι.
2. Με το twrp μπορείς να πάρεις backup μόνο custom roms όχι Official.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0