Διαφήμιση

Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO

• Οδηγός
    • Flash Tool
    • RedMi Note 4X
    • σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση?

Wipe-Advanced Wipe-Dalvik-System-Vendor-Data-Cache

Install-Select Storage-Select Rom-Swipe to confirm flash

Wipe Cache/Dalvik-Reboot System

ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο

σε δικα μου τηλεφωνα εγκατεστημενα!!!

• και με οτι παραπανω για διαφορες custom roms, kernel, modules, mod , pach , κλπ μπορεις να με βρεις εδω, και οχι μονο εμενα γενικα ασχολουμαστε με customs ενημερωσεις κλπ ολη μερα τρεχω με διαφορε φιλε μου και εδω μπαινω παλι οταν βρω χρονο συνηθως τα βραδια που τελειωνω απο ολλα τα αλλα Greek flash any custom & updates ️
    • Σε ευχαριστώ αλλά Twrp μου βγάζει Decrypt Data --- Enter Password. Τι κάνω? Format data και εγκατάσταση που προχώρησα πάλι μαύρη οθόνη μετα το MIUI στο πρώτο boot (ξέρω σε έχω ζαλίσει) To λινκ ¨εδώ¨ θα με βρεις δεν υπάρχει
    • Διαφήμιση
    • καλημερα μαυρη οθονη και σου ζηταει κοδικο?? δοκιμασε να κανεις format data με orangefox recovery στο φ.μπ ψαξε για ομαδα (Greek flash any custom & updates ️)

θα με βρεις εκει και αρκετες ρομ που ανεβαζουμε για το mido
    • @jimxai σε ευχαριστώ για όλα. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς εσένα θα το είχα πετάξει προ πολλού... Για την ιστορία να πω για άλλους φίλους με ανάλογα προβλήματα σαν το δικό μου, μη λειτουργίας του wifι μετά από αναβάθμιση official rom και προβληματικές εγκαταστάσεις custom rom, το πρόβλημα είναι σε επίπεδο software και αξίζει να το παλέψετε. Ευχαριστώ όλους σας για την φιλοξενία του προβλήματος μου και τον χρόνο σας
    • Να εισαι καλα φιλε μου χαιρομαι που βοηθησα και ανακτησες την συσκευη σου :)
    • Ο/H gassious έγραψε:

......Για την ιστορία να πω για άλλους φίλους με ανάλογα προβλήματα σαν το δικό μου.....
      Συγκεντρωτικά σε Redmi Note 4X (Mido) 2016101 China version μετά από επιτυχής προσπάθεια εγκατάστασης της XTRV V10.2.2.0 σε V11.0.2.0 δεν λειτουργούσε το Wifi της συσκευής, ενεργοποιώντας το μετά από μερικά δευτερόλεπτα περνούσε στη θέση off και η συσκευή είχε την mac address 02:00:00:00:00:00. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του κινητού ήταν Οκ. Ακολουθώντας συμβουλές ανθρώπων του φόρουμ επιχείρησα με διάφορους τρόπους να διορθώσω το πρόβλημα, όπως εγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης που είχα, καθαρή εγκατάσταση όλων των official rom με miflash, δοκιμή εγκατάστασης άλλου qcn, ζέστό αέρα στο τσιπάκι του wifi, μάταια όμως το πρόβλημα συνεχιζόταν. Η προσπάθεια εγκατάστασης τουλάχιστον 10 custom rom τελείωναν με πάγωμα της συσκευής στην πρώτη εκκίνηση ή σε διαρκή bootloop. Οι μόνες Rom που δουλέψανε ήταν οι MiuiCaf_20.6.30_by_akib.zip, lineage-17.1-20200421-UNOFFICIAL-4.9 και lineage-17.1-20200124, επαναφέροντας το wifi σε κανονική λειτουργία. Οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς στην official Rom ή σε άλλη XTRV Rom δημιουργούσε εκ νέου πρόβλημα στο wifi.

Η λύση δόθηκε φλασάροντας μέσω OrangeFox του persist image (από το φάκελο της τελευταίας Official Rom), στο persist partition της συσκευής. αφού εγκαταστάθηκε η PixelPlusUI 3.10, έκανα reboot στο recovery και πριν το πρώτο reboot του συστήματος, χωρίς επανεκκινήσεις, χωρίς κολλήματα και άλλα προβλήματα.
      Εύχομαι η εμπειρία μου να βοηθήσει και άλλους χρήστες του φόρουμ ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jimxai έγραψε:

σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση?

ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο

Καλημέρα... Επειδή έχω και εγώ ένα mido από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη rom και twrp?
    • Ο/H nnbignick έγραψε:

Ο/H jimxai έγραψε:

σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση?

Καλημέρα... Επειδή έχω και εγώ ένα mido από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη rom και twrp?
      για ποια ρομ ακριβως?? την miui η την pixelplus ui ?? twrp απο εδω Download TWRP for mido και εδω στο καναλι εχω παρα πολλα βιντεο για το mido videos
    • @jimxai
      Καλημέρα βασικά είδα το βιντεο με την 12.5 mu δεν ξέρω και εγώ το τι επιλογές υπάρχουν για το mido... Έχεις κάτι καλό και δομιμασμενο;
    • Ο/H nnbignick έγραψε:

@jimxai
      Καλημέρα βασικά είδα το βιντεο με την 12.5 mu δεν ξέρω και εγώ το επιλογές υπάρχουν για το mido... Έχεις κάτι καλό και δομιμασμενο;
      απο miui η aosp ?? aosp μεχρι και σημερα pixel plus ui σταθερη εκδοση με αναβαθμισεις, απο miui, δες τα βιντεο στο καναλι και απο κατω ειναι τα λινκ, αν υπαρχει κατεβαζεις διοτι οι προγγραματιστες τα σβηνουν μετα απο λιγο καιρο και ανεβαζουν αλες, καποιες εχω κρατησει εγω για το mido τα εχω ανεβασει στο mega δεν ξερω αν παρει εδω το λινκ MEGA και αυτη απο το βιντεο στο mirror link στο google drive την σβησανε
    • Διαφήμιση