Διαφήμιση

Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO

• Οδηγός
    • Flash Tool
    • RedMi Note 4X
    • Ο/H nnbignick έγραψε:

@jimxai οκ έγινε όλα good....thanks
      Και οι άλλες Rom έτσι εγκαθίστανται ?
      ναι ολες ετσι απο δω και περα διοτι εχει σταματησει τις ενημερωσεις και ολες ειναι πορτ ρομς σε miui, καθαρη εγκατασταση παντα, και αν κολας σε καποιο bootloop , format data..!!
    • Ο/H jimxai έγραψε:

Ο/H nnbignick έγραψε:

ναι ολες ετσι απο δω και περα διοτι εχει σταματησει τις ενημερωσεις και ολες ειναι πορτ ρομς σε miui, καθαρη εγκατασταση παντα, και αν κολας σε καποιο bootloop , format data..!!
      • [polaroid][/polaroid
      • Την ρουταρισα κιόλας λειτουργεί πολύ καλά.. ρολαρι και στο ίντερνετ πολύ στρωτά και με την μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα διαχείρισης...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nnbignick έγραψε:

Ο/H jimxai έγραψε:

Ο/H nnbignick έγραψε:

• [polaroid][/polaroid
      • Την ρουταρισα κιόλας λειτουργεί πολύ καλά.. ρολαρι και στο ίντερνετ πολύ στρωτά και με την μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα διαχείρισης...

σωστος χαιρομε..!!! :saint: :)
    • Καλησπέρα..και ενώ εχω διαβάσει σχεδόν τα παραπάνω και κάποια σχόλια στην αρχή έχω μπερδευτεί με ποια τον τελικά είναι καλύτερα να φλασαρω και εγώ το κινητό μου redmi note 4 :/ ..για να μπω και στο θέμα καλύτερα έχω την global miui 11 αλλά έχω πολλά lags με την συσκευή και πιστεύω πως εάν την φλασαρω σε άλλη τον θα είναι καλύτερα.. ωστόσο έχω κάνει unlock το bootloader συμφωνα με τον οδηγό..από εδώ και πέρα τι χρειάζεται ?( ??
      Images
      • Screenshot_2022-01-10-17-56-07-298_com.android.settings.jpg

229,72 kB, 1.080×1.920, viewed 48 times
      live every day as it was the last day of your life!!
    • Από εδώ και πέρα χρειάζεται να κάνεις Flash το TWRP Recovery εάν βρεις και θέλεις να περάσεις κάποια Custom ROM, και να κάνεις το Flash μέσω του TWRP Recovery.

Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις κάποια άλλη επίσημη ROM της Xiaomi, τότε θα πρέπει να βρεις καλύτερα κάποια Fastboot ROM της συσκευής σου από ΕΔΩ >> detail?guide=2
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • δεν εχω υποψιν μου τι θα ηταν καλυτερο...θα ελεγα καποια custom rom ...εχει καποιος να προτεινει καποια που να ξερει οτι παιζει καλα - αξιοπιστα?custom ή fastboot official?
      ευχαριστω...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akantzis έγραψε:

δεν εχω υποψιν μου τι θα ηταν καλυτερο...θα ελεγα καποια custom rom ...εχει καποιος να προτεινει καποια που να ξερει οτι παιζει καλα - αξιοπιστα?custom ή fastboot official?
      ευχαριστω...
      καλημερα σε fastboot επισημη δεν εχεις πολες επιλογες σε custom rom παρα πολες... custom miui port roms με android 8-9-10 και 11 και σε aosp stock android δλδ μεχρ και επισημες που το υποστηριζουν ως και σημερα με ενημερωσεις και android 12 που ακομη ειναι σε ανάπτυξη

καλυτερα ειναι πρωτα να δεις μια πανω κατω τι θες να δοκιμασεις ποια θα σου αρεσει και πρατεις αναλογως μετα..!! υπαρχουν και βιντεο με οδηγο εγκαταστασης και ενα quick review θα τα βρεις εδω..!! videos
    • Χαιρεται jimxai ...ναι έχω δει τις δικές σου ρομ και είναι πολύ ενδιαφέρον και θα με ενδιέφερε να βάλω κάποια από αυτές..θα προτιμούσα μια σταθερή ρομ χωρίς lags πχ που έχω τώρα και σίγουρα μια καλή διαχείριση της μπαταρίας μιας και είναι πολύ σημαντικό στην δική μου καθημερινότητα..πχ..παρόλο που αυτή η τιμή που φοράω τώρα δεν είναι καλή γενικά με την μπαταρία είναι κομπλέ..φαντάσου από τις 7:00 πρωί έως και τώρα με χρήση μέτρια προς βαριά( μόνιμα δεδομένα ανοικτά,μόνιμο Bluetooth με ακουστικό, wifi hotspot μες την ημέρα 1ωρα και φυσικά ομιλία 200-300λεπτα) έχω τώρα 24%..πολύ καλά για μένα...έχεις κάποια να μου πεις? Αλλά και τον τρόπο από εδώ και πέρα? Απλά έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μέχρι τώρα..τιποτα άλλο..
    • Δυστυχώς πέρασαν λάθη κατά την πληκτρολόγηση...είναι οκ η μπαταρία με την ρομ που έχω τώρα..και έλεγα ότι έχω πολλά lags και θα προτιμούσα μια χωρίς απλά με καλή διαχείριση μπαταρίας...σόρυ για πριν[procontra][/procontra]
    • Ο/H akantzis έγραψε:

Δυστυχώς πέρασαν λάθη κατά την πληκτρολόγηση...είναι οκ η μπαταρία με την ρομ που έχω τώρα..και έλεγα ότι έχω πολλά lags και θα προτιμούσα μια χωρίς απλά με καλή διαχείριση μπαταρίας...σόρυ για πριν[procontra][/procontra]
      εχεις δει δλδ καποιες και εχεις καταληξει?? miui θες να περασεις aosp τι σε ενδιαφερει? και αν εχεις σκοπο να περασεις καποια με adnroid 11 προτιμότερο ειναι να περασεις καποια με android 10 πρωτα να στησεις το τηλ κρατα την ετσι εστω μια ωριτσα και μετα περνα καποια με android 11 για μην πας απο α7 σε α11 δλδ απευθειας και εχεις θεματακια να κολαει ο οθονη, να κανει μονο του επανεκκινησης και τετοια... γενικα δεν θελει να κανουμε μεγαλα αλματα σε android version
    • Διαφήμιση
    • βασικα δεν εχω καταληξει σε καποια και η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να ξερω ποια ειναι ή θα ειναι η καλυτερη που θα ταιριαξει..οποτε θα ελεγα να δοκιμασω αρχικα καποια που θα προτεινεις και εσυ αλλα και φυσικα συμφωνω στα παραπανω με τον τροπο που λες να γινουν αρκει να ξεκινήσω να δοκιμασω καποια ..ετσι λεω .. :/ :)