Δεν είναι root. Κατά την εγκατάσταση της και ολοκληρώνοντας θα βρεις δυο αρχείο το Supersu και Magisk. Θα ξανά μπεις σε recovery και θα κάνεις όποιο θέλεις flash @beerman63
Αν είσαι σε ελληνική stable πχ αναβαθμίζεις όπως είναι και αν χρειαστεί κάνα wipe cache κλπ. Και factory reset να κάνεις η miui έχει για σένα ένα ωραίο εργαλείο που λέγεται τοπικό back up.. Στα settings-> additional settings -> backup &reset -> local back up. Υπάρχει και το mi cloud αλλά δεν επαναφέρει data. Από την άλλη με το recovery και ένα nandroid back up είσαι κομπλέ για ότι γίνει. .
1)Εχει δωσει η xiaomi official nougat (global stable/chinese dev/chinese stable) η ακομα η beta παιζει?Και αν ισχυει το τελευταιο,υπαρχουν σχεδια για stable nougat/android O υποστηριξη στο μελλον?
2)Καπου παλια υπηρχε ενα πινακακι με τις διαφορες αναμεσα σε global stable+dev/ελληνικη stable+dev και κινεζικη stable+dev,μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ αν υπαρχει ακομα?
...Χθες μου ήρθε η νέα συσκευή Redmi Note_4X mido με global rom, και εννοείται ότι το πρώτο πράμα ήταν να ξεκινήσω διαδικασία εγκατάστασης της XTRV εδώ να πώ ότι η συσκευή ήρθε ξεκλείδωτη δεν ξέρω πως, ούτε το κατάστημα (Θεσσαλονίκη το οποίο είναι εγγύηση) ξέρει ακριβώς, οπότε η διαδικασία ήταν ποιο εύκολη.
Τους οδηγούς τους τηρώ κατά γραμμα στον συγκεκριμένο θέλω να αναφέρω το σημείο που δίνουμε την εντολή έχοντας την συσκευή συνδεδεμένη σε κανονική λειτουργία ''adb devices και παίρνουμε για απάντηση έναν κωδικό της συσκευής το οποίο και έγινε, την ίδια διαδικασία έκανα και σε λειτουργία fastboot εδώ δεν πήρα τον κωδικό της συσκευής, έψαξα να δω σχετικά με τους drivers εάν έχω κάποιο πρόβλημα ο υπολογιστής (windows 7) την αναγνώριζε κανονικά σε όλες τις συνδέσεις, δεν έβγαλα άκρη και παρά τα παραπάνω προχώρησα στο φλασαριμα του twrp το οποίο πέρασε και άνοιξε κανονικά, ακολούθησα τον οδηγό και εγκατέστησα την rom, η διαδικασία τελείωσε με μία κοκκινίλα δεν ξέρω εάν είναι κάτι σοβαρό, παρακάτω εγκαταστάθηκε η rom και η συσκευή άνοιξε ......
Αυτήν ήταν η προσωπική εμπειρία από την όλη διαδικασία
Εχω ενα θεμα με το ρουταρισμα εκανα εγκατασταση μεσα απο το twrp το magisk ολα πηγανε καλα στην εγκατασταση και οταν τρεχω την εφαρμογη παει playstore και μου βγαζει αυτο μηνυμα .....και φυσικα root δεν υπαρχει τι στο καλο μπορει να συμβαινει