Διαφήμιση

Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO

• Οδηγός
    • Flash Tool
    • RedMi Note 4X
    • Το αντίθετο ,είπα οτι είναι δικαίωμα σου και όλων να κάνουν ερωτήσεις , δεύτερον δεν δημιουργώ καμία ένταση, και τρίτο σου λέω απλά ότι η τελευταία σου ερώτηση οσο και εάν δεν θες να το παραδεχτείς είναι υποτιμητική και για τον δημιουργό και για όλους εμάς που βοηθήσαμε βάλαμε τα recovery αυτά και τα τεστάραμε για να είναι λειτουργικά και να τα χρησιμοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά άφοβα , δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο να πω άλλωστε είναι και off topic η συζήτηση .και πάλι το τονίζω φιλικά !

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H azuli έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Αν δεν σου αρέσουν φίλε μου οι χρωματιστές έκδοσεις μπορείς να ψάξεις από το επίσημο φόρουμ και να βάλεις το επίσημο recovery, και να δεχτώ ότι ρωτάς πολλά είναι δικαίωμα σου όχι όμως να θίγεις αυτούς που έχουν φάει τον χρόνο τους για να φτιάξουν και να είναι λειτουργικά τα χρωματιστά όπως θεωρείς recovery, για μένα είναι λάθος και ο τρόπος και η διατύπωση σου, πάντα φιλικά !
      Απο που κι ως που τον εθιξα? Ρωτησα για να μαθω τι παιζει. Αν εχει κατι παραπανω η εκδοση η ελληνικη κι εγω αυτην θα βαλω. Δεν καταλαβαινω που το ειδες,μαλλον ηθελες να το δεις.Αν ξερεις απαντησε,μην δημιουργεις ενταση χωρις να υπαρχει!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Μείνετε στο θεμα.... δεν υπάρχει λόγος.
      Όποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να δει αν ειναι ίδια ή έχουν κάτι διαφορετικό.
      Γενικά ειμαι της άποψης ότι κάτι που δουλεύει καλά δεν το αλλάζω απλά και μόνο για τον τίτλο.(έκδοση)
      Αυτά απο μενα..
      Παρακαλώ να μην συνεχιστεί....

• Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Το αντίθετο ,είπα οτι είναι δικαίωμα σου και όλων να κάνουν ερωτήσεις , δεύτερον δεν δημιουργώ καμία ένταση, και τρίτο σου λέω απλά ότι η τελευταία σου ερώτηση οσο και εάν δεν θες να το παραδεχτείς είναι υποτιμητική και για τον δημιουργό και για όλους εμάς που βοηθήσαμε βάλαμε τα recovery αυτά και τα τεστάραμε για να είναι λειτουργικά και να τα χρησιμοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά άφοβα , δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο να πω άλλωστε είναι και off topic η συζήτηση .και πάλι το τονίζω φιλικά !

Η τελευταια μου προταση ηταν αυτη ''Για τις χρωματιστες εκδοσεις της προηγουμενης version που υπαρχουν εδω?''
      Πως μπορει να ειναι υποτιμητικο αυτο?Ισα ισα που ηθελα να βαλω την πορτοκαλι version, γιατι μ αρεσει πολυ!

Απλα ρωτησα αν υπαρχει αλλη διαφορα εκτος απο το χρωμα.
    • Ο/H ANDREAS54 έγραψε:

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει ποια θα είναι η διαφορά στη χρήση του κινητού μεταξύ της Global 8.2.10.0(MCFMIDL) που έχω και της xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.1.0
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μείνετε στο θεμα.... δεν υπάρχει λόγος.
      Όποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να δει αν ειναι ίδια ή έχουν κάτι διαφορετικό.
      Γενικά ειμαι της άποψης ότι κάτι που δουλεύει καλά δεν το αλλάζω απλά και μόνο για τον τίτλο.(έκδοση)
      Αυτά απο μενα..
      Παρακαλώ να μην συνεχιστεί....
      Εγω ρωτησα κατι απλο,αν εκτος απο το χρωμα αλλαζει κατι.Τωρα αν αυτο το πηρε καποιος σαν προσβλητικο προβλημα του,δεν θα κατσω να δικαιολογησω την ερμηνεια του καθενος.

Δηλαδη εσυ το ειδες ως προσβλητικο?
      Αν οχι απαντησε μου και την ερωτηση αν θες,αν ναι λαθος εκτιμηση,δεν ειχα προσβλητικα κινητρα!
    • @azuli Δες το λίγο πιο ψύχραιμα Καρντάση ο @takisfrag να βοηθήσει θέλει είναι συνέχεια εδώ στο forum και βοηθά πολλούς, ας χαμηλώσουν οι τόνοι, εδώ μπαίνουμε από τον ελεύθερο μας χρόνο να βοηθήσουμε, χαλαρά όλα θα γίνουν για αυτό είμαστε εδώ :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ωραια τα λες αλλα η εκφραση σου επιμενει να ειναι λαθος.
      Προβλημα του σιγουρα ειναι κ στο ειπε. Το να συνεχιζεις ομως να το λες δεν το βρισκω σωστο και καλα ειναι να σταματησει.
      Οσο για το ερωτημα σου νομιζω πηρες την απαντηση σου.
      Το δικο μας ειναι custom ,οποτε εχει καποιες αλλαγες μεσα...
      Η νεαoff εκδοση δεν ξερω τι εχει γι αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Βαζεις κ κρινεις ποιο σου κανει...
      Αυτα τα ολιγα..
      Οποιοδηποτε αλλο μηνυμα offtopic θα σβηνεται στο παρων θεμα..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ωραια τα λες αλλα η εκφραση σου επιμενει να ειναι λαθος.
      Προβλημα του σιγουρα ειναι κ στο ειπε. Το να συνεχιζεις ομως να το λες δεν το βρισκω σωστο και καλα ειναι να σταματησει.
      Η νεαoff εκδοση δεν ξερω τι εχει γι αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Βαζεις κ κρινεις ποιο σου κανει...
      Αυτα τα ολιγα..
      Nα σου πω κατι,αν θελεις σβησε και τα μηνυματα κανε με και ban,εγω να απολογηθω για κατι που δεν ειπα και δεν εννοουσα δεν προκειται.Δεν ξερω σε τι συχνοτητες παιζετε εδω μεσα αλλα εγω ειμαι εδω για να μαθω καποια πραγματα για το νεο μου κινητο οχι για ιντριγκες.Αν ειστε εδω με την παρεξηγηση ετοιμη κατω απο την γλωσσα να μου λειπει.Ξερω κι αλλα ατομα εδω μεσα,απο χρονια πριν και δεν εχουν τετοια αντιμετωπιση σε νεα μελη.

Και οχι,απαντηση δεν πηρα στην ερωτηση, το ''Το δικο μας ειναι custom ,οποτε εχει καποιες αλλαγες μεσα...'' δεν ειναι απαντηση.Δεν μπορει καποιος που δεν εχει βαλει το recovery να μαντεψει τι αλλαγες εχει σε σχεση με το official.

Δεν ειμαι noob στο android επειδη εχω 30 post,μπορεις να μου πεις τις αλλαγες που υπαρχουν αν δεν βαριεσαι,θα καταλαβω μην ανησυχεις.Αν βαριεσαι παλι δεν πειραζει,ευχαριστω πολυ και να σαι καλα.
    • Φίλε @azuli είπαμε πριν τόσα ποστ πίσω να μην συνεχίσει το off topic γιατί δεν βοηθάει κανέναν ούτε και εσένα τον ίδιο , δεν έχει νόημα να παίρνουμε την τρίχα και να την κάνουμε τριχιά ήταν μια παρατήρηση απλή δική μου που αφορούσε περισσότερο μετά τις εξηγήσεις σου καθαρά και μόνο την διατύπωση σου (αυτή που για εμενα έδινε λάθος νόημα ,λάθος εντύπωση ) και τέλος εδώ, δεν υπάρχουν ίντριγκες που λες ούτε σβήσιμο μηνυμάτων , αν κάτι σβήνεται αυτό γίνεται γιατί δεν έχει ουσία και είναι άσχετο με το νήμα , τώρα στο προκείμενο εάν δεν έχεις πάρει την απάντηση που θες δεν υπάρχει πρόβλημα βάλε οποίο recovery θεωρείς εσύ καλύτερο άλλωστε μπορείς εύκολα να το αλλάξεις και να δοκιμάσεις άλλο , ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θες να συνεχίσεις να είσαι εριστικός "όχι δεν πήρα απάντηση ,δεν είναι απάντηση αυτή " υπάρχουν απαντήσεις που μας καλύπτουν και απαντήσεις που δεν μας καλύπτουν αυτό είναι όλο , με το ίδιο σκεπτικό ποιος ο λόγος πχ να βάλεις Ελληνική rom και όχι official θα πρέπει κάποιος να σου εξηγήσει επ ακριβώς ποιες είναι όλες οι διαφορές με το Ν και με το Σ ; Μεγάλα παιδιά είμαστε δεν μας υποχρεώνει κανένας !

• Ο/H azuli έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ωραια τα λες αλλα η εκφραση σου επιμενει να ειναι λαθος.
      Αυτα τα ολιγα..
      Nα σου πω κατι,αν θελεις σβησε και τα μηνυματα κανε με και ban,εγω να απολογηθω για κατι που δεν ειπα και δεν εννοουσα δεν προκειται.Δεν ξερω σε τι συχνοτητες παιζετε εδω μεσα αλλα εγω ειμαι εδω για να μαθω καποια πραγματα για το νεο μου κινητο οχι για ιντριγκες.Αν ειστε εδω με την παρεξηγηση ετοιμη κατω απο την γλωσσα να μου λειπει.Ξερω κι αλλα ατομα εδω μεσα,απο χρονια πριν και δεν εχουν τετοια αντιμετωπιση σε νεα μελη.

Και οχι,απαντηση δεν πηρα στην ερωτηση, το ''Το δικο μας ειναι custom ,οποτε εχει καποιες αλλαγες μεσα...'' δεν ειναι απαντηση.Δεν μπορει καποιος που δεν εχει βαλει το recovery να μαντεψει τι αλλαγες εχει σε σχεση με το official.

Δεν ειμαι noob στο android επειδη εχω 30 post,μπορεις να μου πεις τις αλλαγες που υπαρχουν αν δεν βαριεσαι,θα καταλαβω μην ανησυχεις.Αν βαριεσαι παλι δεν πειραζει,ευχαριστω πολυ και να σαι καλα.

Εάν δεν έλαβες απάντηση στην απορία σου και δεν σου αρέσει το "στυλ" κάποιον στο forum δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ακόμη συζητάς!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδια.... Ξεκολλήσετε λίγο..
      To σκίσαμε το θέμα.. φτάνει...