Το ξέρω, ήδη χρησιμοποιώ δικια μας ελληνική από εποχής ..... Ποτε δεν τέθηκε θέμα για μένα τουλάχιστον official. Απλα έλεγε να, θα πρέπει να περιμένουμε για ξεκλείδωμα, να θα χάσω το set up μου και αλλα τέτοια, και δεν το αποφασίζε τόσο καιρο (το έχει από αρχες καλοκαιριού....)
Τώρα, μια και έκατσε αυτό, ήρθε η ώρα
Τέλος καλο, όλα καλα .....
Κώστας Xiaomi Redmi Note 7(11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3(11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max256GB
Think different, think macuse.net
Καλησπερα. Παρηγγειλα το mido κ εχω κ το redmi note 3 pro (kenzo). Εχω λογοριασμο ενεργο στην xiaomi. Αν περασω κ το νεο τηλ στον λογαριασμο μου, θα πρεπει παλι να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα η μπορω να το κανω απ ευθειας με το που το παραλαβω?
Έβαλα τελικά και εγώ την τελευταία XTRV. Όλα τρέχουν τέλεια προς το παρόν. Πολύ καλή υλοποίηση. Ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι για τα dpi. Είδα στον installer ότι έχουμε επιλογή να βάλουμε κάτι διαφορετικό από το stock.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λίγο πιο μικρά.
1) Για να μην κάνω πάλι dirty flash από πάνω, είναι κάποια γραμμή στο build.prop που αλλάζει αυτή η επιλογή? Και αν ναι ποια?
2) Ενα βάλω 440 ή 400 που έχει σαν επιλογές. Παίζουν όλες οι εφαρμογές σωστά? Διότι είδα στον Installer διαφορετικές επιλογές στις εφαρμογές ανάλογα με τα dpi που διάλεγα.
καλημέρα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν πολύ γνωρίζω. αυτός ο οδηγός είναι και για το Redmi note 4 (global) ή μόνο για το 4Χ? Ευχαριστώ
Αρκεί να είναι Mido. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Τα links είναι για mido. Οι οδηγίες δεν αλλάζουν σε γενικές γραμμές. Τα Links όμως θα πρέπει να είναι για την συσκευή σου. Αν είναι Mido τότε δεν αλλάζει τπτ απολύτως.
καλημέρα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν πολύ γνωρίζω. αυτός ο οδηγός είναι και για το Redmi note 4 (global) ή μόνο για το 4Χ? Ευχαριστώ
Αρκεί να είναι Mido. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Τα links είναι για mido. Οι οδηγίες δεν αλλάζουν σε γενικές γραμμές. Τα Links όμως θα πρέπει να είναι για την συσκευή σου. Αν είναι Mido τότε δεν αλλάζει τπτ απολύτως.
είναι με τον snapdragon (8πύρηνο) και κωδικό 201602 οπότε θεωρώ ότι είναι το mido, ρωτάω γιατί ακόμα και στο site της xiaomi που ξάχνω να κατεβάσω την developer rom για να ξεκλειδώσω βρίσκω μόνο το 4Χ