Διαφήμιση

[XTRV-7.3.23] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/3 22:02)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Μόλις την πέρασα στον αδερφό μου στον @kostas.zervalakis που έχει redmi Note 3 και μπήκε μια χαρά. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρει κάποιος η ο φίλος @gkalen στην 7.3.23 σε gemini γιατί με το default theme βγάζει σε αρκετές εφαρμογές λευκό εικονίδιο ενώ πριν ήταν γκρι?? Για μένα είναι πολύ χάλια αυτό έχει αλλάξει κάτι στην ρομ στο μαμα θέμα?? Αυτά τα λευκά εικονίδια σε mi5 το έχει βγάλει και σε άλλους αυτό?? Μπορεί να φτιάξει αυτό ξέρετε?? :huh:
      Αυτο με το λευκο φόντο στα εικονίδια το εχουν ολοι, ειναι μεσα στο changelog αυτης της εβδομαδας
    • Προς το παρών φαίνεται οκ σε mi4, τα περισσότερα αν βρω κάτι από αύριο που θα είναι εντατική η χρήση. :thumbsup:
    • Ρε παιδια με το καινούριο twrp επιλέγω το πρωτο που αν δεν κανω λαθος λεει dalvic cache και κατι ακόμα για να κανω απλα wipes?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H markito έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Αυτο με το λευκο φόντο στα εικονίδια το εχουν ολοι, ειναι μεσα στο changelog αυτης της εβδομαδας
      Σε ποιο κινητό λες και εσύ σε mi5?? Γιατί έχω την εντύπωση ότι στον redmi Note 3 του αδερφού μου δεν τα έχει βγάλει αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Πάντως στο changelog που το γράφει αυτό που λες..?? Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ άσχημο... :/
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!
      Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε .....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • @gkalen και @MIUI_ART Θέλω να μου απαντήσετε σε τρία ερωτήματα και να σας κάνω μία πρόταση για τις επόμενες ROM.

1) Πότε θα γίνουν οι μεταφράσεις που έχουν μείνει αγγλικές; το λέω αυτό γιατί οι ROM πλέον μοιάζουν σε πολλά σημεία σαν τις custom κινέζικες που μας στέλνουν μαζί με τα κινητά. Οι Xiaomi κάθε βδομάδα περνάει αλλαγές στις ROM της όπως αυτήν την βδομάδα έκανε αλλαγές στον διαχειριστή δεδομένων. Αυτές οι αλλαγές δεν έχουν μεταφραστεί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μία αλλαγή που θα κάνει η Xiaomi, τα κείμενα θα μένουν αμετάφραστα και στο τέλος και θα είναι άσχημη εικόνα και θα έχουν μαζευτεί ακόμα πιο πολλά για μετάφραση. Οπότε πότε λέει το πρόγραμμα σας να γίνουν αυτές οι μεταφράσεις που έχουν μείνει;
      2) Σε κάποιες ξένες ROM που είχα δοκιμάσει, είχαν κάνει τρομερή δουλειά στο θέμα της RAM. Δηλαδή είχα δουλέψει ROM που άφηνε ελεύθερο χώρο 2.1GB από τα 3. Στις δικές μας πόσο είναι εφηκτό να γίνει κάτι τέτοιο;
      3) Κάποτε είχα ρωτήσει για τα Default Icons στις ROM και μου είχε δώσει ο gkalen ένα link από ένα script, το οποίο πέρασα αλλά δεν μου επανέφερε τα εικονίδια στα προεπιλεγμένα. Τι γίνεται με αυτός

Και η πρόταση που έχω να κάνω είναι να μπει μέσα στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" να μπει ένα δικό μας Logo σαν αυτό εδώ. Ή ακόμα και δικό μας Boot Animation. Πιστεύω ότι θα δώσει μία δικιά μας ομορφιά στις ROM.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε και δίνεται ζωή στα κινητά μας.
    • όλα καλά σε Mi Max hydrogen αναβάθμισα και TWRP σε 3.1.0.0 στη συνέχεια ακολουθώντας τις οδηγίες άλλαξα και twrp

Ευχαριστώ πολύ

Ο/H ktsak έγραψε:

Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!
      και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφές και πατάς πατάς αλλά δεν προχωράει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Σε ποιο κινητό λες και εσύ σε mi5?? Γιατί έχω την εντύπωση ότι στον redmi Note 3 του αδερφού μου δεν τα έχει βγάλει αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Πάντως στο changelog που το γράφει αυτό που λες..?? Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ άσχημο... :/
      Το official changelog από en.miui.com
      Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κινητό αλλά το θέμα. Στο δικό μου mi5 με στοκ θέμα το κάνει αλλά όχι σε όλα τα εικονίδια, σε κάποια λίγα όμως το κάνει. Ναι δε μου αρέσει το περίμενα καλύτερο.
    • Ο/H anestisleon έγραψε:

Ρε παιδια με το καινούριο twrp επιλέγω το πρωτο που αν δεν κανω λαθος λεει dalvic cache και κατι ακόμα για να κανω απλα wipes?
      Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου...
      Για απλή αναβάθμιση είναι dalvik art cache & cache.

• Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!
      και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφές και πατάς πατάς αλλά δεν προχωράει
      Ξεχασα να γράψω Mi Max Hellium 7.3.23 :|
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • @kostsokale

1) Οι νέες μεταφράσεις θα είναι έτοιμες στην επόμενη Version.
      2) To θέμα με την διαθέσιμη RAM είναι μύθος σε ότι αφορά το Android - Linux.....
      3) Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο που είναι σε ανάπτυξη, και πολλά άλλα που θα δείτε σύντομα να έρχονται...

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

@kostsokale

1) Οι νέες μεταφράσεις θα είναι έτοιμες στην επόμενη Version.
      2) To θέμα με την διαθέσιμη RAM είναι μύθος σε ότι αφορά το Android - Linux.....
      3) Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο που είναι σε ανάπτυξη, και πολλά άλλα που θα δείτε σύντομα να έρχονται...

1) Χαίρομαι για αυτό παιδιά.
      2) Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο που το λες αυτό πάνω-κάτω; Γιατί θυμάμαι μία ROM που είχα δοκιμάσει, η οποία άφηνε αρκετό χώρο ελεύθερο και δεν είχα προβλήματα.
      3) Ακριβώς αυτό εννοώ απλά σε Hennessy δεν το έχετε περάσει ακόμα και δεν ήξερα ότι το έχετε ήδη στο μυαλό σας.