@kostsokale Σχετικά με τη ram και το cashing μπορείς να διαβάσεις σχετικά εδώ : Help! Linux ate my RAM!
Με την ίδια λογική δουλεύει και το Android, όπως επίσης και το OS X.
Σε mi5 μεχρι στιγμης τρελη διαφορα σε μπαταρια!!!απο χτεςβραδυ που φορτισα μαζι με περασμα της ρομ κ ολη την ωρα που ασχολούμαι με το κινητο αυτην την στιγμη εχω 50%!!!
Για τα εικονιδια δεν παρατηρησα κατι τραγικο....
Η διαχείριση ραμ πολυ καλυτερη απο πριν... 1.5 ελευθερο συνεχεια απο 1.2-1.3 που ειχα πριν.
Σαν αισθηση... Πιο σβελτη απο την προηγούμενη
Μπραβο @MIUI_ART@gkalen κ στην υπολοιπη ομαδα!!!!
Εκείνο που θέλω να πω σε ότι αφορά την ελεύθερη RAM, είναι πως είναι εύκολο και για εμάς, να αλλάξουμε στα Settings του λειτουργικού τον τρόπο που θα διαχειρίζεται το Cache Pre-loading.
Με αυτό τον τρόπο θα νομίζετε πως έχετε περισσότερη ελεύθερη RAM, αλλά μόλις αρχίζουν να απαιτούν RAM οι εφαρμογές, ειδικά κατά την φόρτωσή τους, να έχουμε εμφανή Delays.
Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε Developer, αν θέλει να φαίνεται πως η ROM του έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης, χωρίς όμως αυτό να ισχύει στην πραγματικότητα.
Όλα αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε αν θέλετε σε άρθρα που αφορούν το Linux και το Android γενικότερα.
Μην μπερδεύετε τα πράγματα με τα Windows και την διαχείριση μνήμης, καθώς είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το Android.
Ακόμη και 100ΜΒ "ελεύθερα" να είχατε σε Linux - Android, πέρα από τον ψυχολογικό παράγοντα, η συσκευή σας θα συνεχίσει να δουλεύει απροβλημάτιστα.
Πρόβλημα πραγματικό θα έχετε ΜΟΝΟ αν ζορίσετε τόσο πολύ την συσκευή σας, και με Multitasking φορτώσετε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές που να έχουν άμεση απαίτηση για μόνιμη δέσμευση πραγματικής μνήμης RAM, και αναγκαστεί το λειτουργικό, να προχωρήσει σε χρήση των Swap Partitions.
Αν και το τράβηξα πολύ, νομίζω πως καταλάβατε που το πάω και τι θέλω να πω.....
εγω ειδα προς έκπληξη πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ακόμα κ απο stable.ανεβασα χθες εικόνα. Ειχα φτάσει το βράδυ 20% με 6 ωρες sot κ κοντά 22 ώρες από την φόρτιση. Μπράβο στα παιδιά !!!
Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!!
Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε .....
Και στην προηγούμενη αναβάθμιση (XTRV_7.3.16 MIUI V8), και στην τωρινή, (XTRV_7.3.23 MIUI V8) το σήμα του gps χάνεται πολύ εύκολα. Δουλεύω το Runtastic και μετά το 5-6 χλμ. χάνεται το σήμα του gps και το πρόγραμμα δεν καταγράφει πλέον τη διαδρομή, κάτι που δεν συνέβαινε στις προηγούμενες rom.Έχει άλλος πρόβλημα με το gps, ή είναι στο δικό μου κινητό το πρόβλημα;
τελικά όντως μετα απο τρεις ημερες η συγκεκριμένη ρομ εχει υψηλή κατανάλωσης μπαταρίας που το mido ειναι καινούργιο κινητό και εχουν περαστεί μονο τρεις ρομ μαζί με αυτή. gkalen μου ειχες πει οτι με αυτη την ρομ θα ειχε και το καινούργιο twpr αλλα δεν αλλαξε την 3.0.2 αυτη που ειχε.