Μια χαρά το έχει αναγνωρίσει! Γιατί εν μέρει?Ο/H lbchX έγραψε:
Υ.Γ. Παρατηρώ επίσης και αυτό, το οποίο δείχνει ότι το laptop έχει αναγνωρίσει εν μέρει το κινητό.
Ελληνικά σε redmi pro
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H lbchX έγραψε:
Υ.Γ. Παρατηρώ επίσης και αυτό, το οποίο δείχνει ότι το laptop έχει αναγνωρίσει εν μέρει το κινητό.
Απλά το ανέφερα γιατί παρατήρησα στο thread με τους drivers που λέει για το 1ο βήμα για Android Phone και δεν υπήρχε σε μένα.
Να αναφέρω επίσης ότι παρόλο που τα αναγνώρισε το Laptop μου,εγώ έχω βάλει το MiFlash Tool. Μέχρι στιγμής κατέβασα China Developer (είχε και stable, αλλά επειδή διάβασα ότι με Developer είναι πιο εύκολο το ξεκλείδωμα bootlader),Stable ROM για Redmi Pro. Tην αίτηση δεν έχω κάνει ακόμα!
Αλλά ήθελα να ρωτήσω αφού μέχρι στιγμής (έστω και ανεπίσημα) έχω ξεκλείδωτο bootlader δεν θα μπορούσα να βάλω (για να τον έχω ήδη) το twrp?
-
Εγώ θα τα έκανα όπως πρέπει για να είμαι σίγουρος: Flash Official China Developer Fastboot --> Άιτηση για ξεκλείδωμα --> Ξεκλείδωμα ---> TWRP ---> Ελληνική
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Εγώ θα τα έκανα όπως πρέπει για να είμαι σίγουρος: Flash Official China Developer Fastboot --> Άιτηση για ξεκλείδωμα --> Ξεκλείδωμα ---> TWRP ---> Ελληνική
!
=============== Μαρ 29th 2017, 12:20am ===============
Αίτηση για έγκριση στάληθηκε- αναμένουμε
Τσέκαρα προληπτικά και bootlader-OK
Να προχωρήσω σε εγκατάσταση TWRP? -
-
@lbchX Καλημέρα. Προχωράς κανονικά με αυτόν τον οδηγό ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Υπ: Διάβασα ότι ΑΝ προκύψει πρόβλημα, θα πρέπει να'χω κάνει καμιά 10 posts στο αγγλικό xiaomi? -
Ο/H lbchX έγραψε:
καμιά 10 posts στο αγγλικό xiaomi
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H lbchX έγραψε:
καμιά 10 posts στο αγγλικό xiaomi
Μήπως λέω μήπως έκανα μαλακία, γιατί είχα μια επικοινωνία με την Xiaomi επειδή είχα κάνει 2 accounts (όταν 1τοκίνησα το τηλ δεν ήθελα να δώσω e-mail και έβαλα τηλ και τελικά μετά από επικοινωνία με αυτούς το άλλαξα, σβήνοντας τον 1ο account)!
Όμως (επειδή γίναμε "φιλαράκια" lol), πήρα την πρωτοβουλία και το προχώρησα λέγοντας ότι υπάρχει και μια εκκρεμότητα για unlock bootloader (εννοείται δεν είπα ότι είναι ήδη ξεκλείδωτος) και μου έγραψαν αυτό:
Also, would like to inform you that if you have requested for bootloader
unlock permission, it should take 10-15 days for permission to be
received. I would though request you to wait for sometime.
Που σημαίνει με άλλα λόγια ότι πάμε μάλλον στην αρχική αναμονή που είναι τόσο που λέει και όχι που διάβασα εδώ ότι λογικά τελευταία έχουν μειώσει σε κανά 2 μέρες περίπου την άδεια!!!
Μήπως έκανα μαλακία που το ανέφερα
=============== Μαρ 30th 2017, 5:00pm ===============
Στο αγγλικό έχω φτάσει τα 6 posts! Καλά πάω -
-
Ρε σεις δεν ξέρω αν αυτό ανήκει στη κατηγορία του Brick.
Πέρασα ρε πούστη μου το TWRP κανονικα μπήκα μέσα και επέλεξα μετά reboot για να μπω στη κινέζικη developer
όπως ήταν και τώρα εχω μονο Mi logo!
Δηλ. όταν περνάς το συγκεκριμένο TWRP του φόρουμ και δεν έχεις περάσει ήδη στη συσκευή, καταλήγεις εδώ που είμαι τώρα εγώ???? -
Όταν περνάς το twrp πρέπει μετά απευθείας να περάσεις μέσω αυτού την ελληνική αλλιώς δεν μπουταρει διότι το twrp δεν παίζει με Official Roms. Μπες μέσα στο twrp και πέρνα στην εσωτερική μνήμη του κινητού ξανά την ελληνική και φλασαρε την.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα