Λάθος είναι αυτό, δεξί κλικ απεγκατάσταση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑφού το κινητό δε φορτώνει λόγω της κινέζικης,μένει στο Milogo πώς θα μπω? Μήπως απλά να κάνω τον οδηγό με το ξεχασιάρη?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το unauthorized σημαίνει ότι δεν έχει γίνει authorization από εσένα μέσα στο κινητό. Άνοιξε το κινητό σου έχει βγάλει μια προτροπή. Δώσε always trust και ok
Επίσης μήπως (δεν ξέρω) θα έπρεπε να κάνω κάτι και για αυτό?Ο/H lbchX έγραψε:
Αφού το κινητό δε φορτώνει λόγω της κινέζικης,μένει στο Milogo πώς θα μπω? Μήπως απλά να κάνω τον οδηγό με το ξεχασιάρη?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το unauthorized σημαίνει ότι δεν έχει γίνει authorization από εσένα μέσα στο κινητό. Άνοιξε το κινητό σου έχει βγάλει μια προτροπή. Δώσε always trust και ok
οκ!μαν μου, οπότε λογικά απ'ό,τι καταλαβαίνω όταν μπει το κινητό σε λειτουργία θα φτιάξουν μάλλον και αυτά που σου έστειλα με το other devices.Γιατί αυτό ουσιαστικά βγήκε όταν έκανα απεγκατάσταση αρχικά τους drivers όταν τους πρωτοαναγνώρισε.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν θες κάνε και τον οδηγό του ξεχασιάρη ως last resort και αν δεν,περνάς μια fastboot με SP-Flash να ξεμπερδεύεις! Ή με MiFlash αφού έχεις ξεκλείδωτο BL. Να ξεκινήσεις και από άλλη βάση.
Done MASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξέχασες να μου γράψεις ότι γράφουμε και Yes στο μνμ που βγάζει γιατί έτσι όπως το είδα μου ήρθε κάπωςΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Πρέπει να κάνεις format data --> back ---> back ---> Reboot ---> Recovery και κατόπιν τα wipes