Ο/H dimitris έγραψε:
CableGuy την έκανες την αγορά ε ?
I HATE YOU !!!!![]()
![]()
Meto kalo![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σου δώσανε Tracking number να παρακολουθείς την πορεία του μέσα από το internet ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H dimitris έγραψε:
CableGuy την έκανες την αγορά ε ?
I HATE YOU !!!!![]()
![]()
Meto kalo![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σου δώσανε Tracking number να παρακολουθείς την πορεία του μέσα από το internet ?
Ο/H dimitris έγραψε:
το δικό μου samsung galasy s2 κρατάει 1 μέρα με το ζόρι η μπαταρία του.
Ο/H dimitris έγραψε:
θα το κάνει λίγο τόφαλο. Και εγώ ήθελα να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία στο SGS2 αλλά του χαλάει την μόστρα και το κάνει χοντρό...
Ο/H cableguy έγραψε:
λεει πως μόνο 2mm είναι μεγαλύτερο..... δεν ειναι πολλά απο βάρος δε ξέρω..... αλλά θα περιμένω να ερθει πρώτα να δω πόσο κρατάει και βλέπουμε......Ο/H dimitris έγραψε:
θα το κάνει λίγο τόφαλο. Και εγώ ήθελα να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία στο SGS2 αλλά του χαλάει την μόστρα και το κάνει χοντρό...
Ο/H dgraps έγραψε:
170gr με την μεγάλη μπαταρία. Η αλήθεια είναι ότι το αισθάνομαι αρκετά πιο βαρύ. Σε μέγεθος τα 2 mm είναι σαν να του έβαλα θήκη. Σε διάρκεια είμαι ακόμα στην δεύτερη φόρτιση οπότε δεν είναι ασφαλή τα συμπεράσματα αν και νομίζω ότι έχει ακριβώς όση διαφορά έχουν και τα mah. Δηλάδη 50% περισσότερο.Ο/H cableguy έγραψε:
λεει πως μόνο 2mm είναι μεγαλύτερο..... δεν ειναι πολλά απο βάρος δε ξέρω..... αλλά θα περιμένω να ερθει πρώτα να δω πόσο κρατάει και βλέπουμε......Ο/H dimitris έγραψε:
EDIT: Έχω το Mi2 αλλά σε αυτά που απαντώ δεν παίζει ρόλο μιας και είναι ακριβώς τα ίδια