Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Ο/H dimitris έγραψε:

Αντε με το καλό,
      εσύ περιμένεις το τηλέφωνο να έρθει και εγώ κοντεύω να γεννήσω από την αγωνία. :grin:
      χαχχαχα!! Σήμερα παρήγγειλα θήκη και ζελατίνα...... Για να δούμε για να δούμε!!
      2013-05-14 12:26:00 Posting 2013-05-14 12:51:00 Despatch from Sorting Center 2013-05-14 19:04:00DONGGUAN Arrival at Sorting Center 2013-05-14 20:13:00DONGGUAN Despatch from Sorting Center 2013-05-15 00:44:00GUANGZHOU Arrival at Sorting Center 2013-05-15 01:14:00GUANGZHOU Handed over to Customs 2013-05-15 02:33:00GUANGZHOU Released from Customs 2013-05-15 02:38:00GUANGZHOU Despatch from Sorting Center
    • Καλή κίνηση, πρέπει να το προστατέψεις από ατυχήματα !!!
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Παιδια καλως σας βρηκα, καθως ειναι το πρωτο μου post εδω...

Πως εχει η κατασταση:
      Τα τελευταια 5,5 χρονια ειμαι ο υπερηφανος ιδιοκτητης ενος iPhone 2G, αλλα τα χρονια περασαν, το κινητο αρχισε να μη με καλυπτει, το Μηλο με απογοητευε καθε χρονο και περισσοτερο, και ετσι αποφασισα να στραφω αλλου...! Και καπου εδω μπαινει το ΜI-2S, που το πρωτογνωρισα μεσα απο τεχνολογικα sites, αλλα δεν ειχα κατσει προηγουμενως να το ψαξω παραπανω. Μεχρι σημερα. και ανακαλυψα οτι ειναι μια φοβερη συσκευη (στα χαρτια τουλαχιστον) που κλεινει το ματι σε πολλα μεγαλα ονοματα! :)

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αξιζει να το παρω, ή θα επιβεβαιωσει την αμφιλεγομενη αξιοπιστια των κινεζικων προιοντων? Και επισης, αξιζει να παρω και την 3000mAh μπαταρια ταυτοχρονα, ή η εργοστασιακη της ειναι αρκετη?

Ευχαριστω εκ των προτερων! :)
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

Παιδια καλως σας βρηκα, καθως ειναι το πρωτο μου post εδω...

Πως εχει η κατασταση:
      Τα τελευταια 5,5 χρονια ειμαι ο υπερηφανος ιδιοκτητης ενος iPhone 2G, αλλα τα χρονια περασαν, το κινητο αρχισε να μη με καλυπτει, το Μηλο με απογοητευε καθε χρονο και περισσοτερο, και ετσι αποφασισα να στραφω αλλου...! Και καπου εδω μπαινει το ΜI-2S, που το πρωτογνωρισα μεσα απο τεχνολογικα sites, αλλα δεν ειχα κατσει προηγουμενως να το ψαξω παραπανω. Μεχρι σημερα. και ανακαλυψα οτι ειναι μια φοβερη συσκευη (στα χαρτια τουλαχιστον) που κλεινει το ματι σε πολλα μεγαλα ονοματα! :)

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αξιζει να το παρω, ή θα επιβεβαιωσει την αμφιλεγομενη αξιοπιστια των κινεζικων προιοντων? Και επισης, αξιζει να παρω και την 3000mAh μπαταρια ταυτοχρονα, ή η εργοστασιακη της ειναι αρκετη?

Καλως ηρθες!!!!!!!!!!! Απο ότι λένε και στο αγγλικό miui site είναι μια χαρά η μπαταρία του τώρα εξαρτάται και απο την χρήση που κάνεις.
      Η άποψη μου είναι πάρε το κινητό πρώτα και μετά η μπαταρία για να μην σου ζυγίζει πολλά και να μην μεγαλώσει το πακέτο και "κολλήσει" στο τελωνείο......
      Αλλα άμα θες περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα μου έρθει το δικό μου και θα κάνω ενα αναλυτικό ποστακι..... για εντυπώσεις κ.α.

φιλικα
    • Καλωσόρισες στην παρέα μας !!!

Το Mi-2S αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα που ζητάει για να το αποκτήσεις.
      Οχι μόνο δεν υστερεί απέναντι σε μεγάλα ονόματα αλλά αντίθετα μάλιστα βάζει τα γυαλιά σε πολλούς από τους άμμεσους αντιπάλους του.
      Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς γενικά με τις συσκευές της Xiaomi είναι η διαθεσιμότητά τους αφού η μοναδική περίπτωση αγοράς του είναι από κάποιοα Online Stores από KINA - Hong Kong.

Και φυσικά δεν υπάρχει κανείς στην χώρα μας που να καλύπτει την εγκύησή του σε περίπτωση που χρειαστεί.
      Εγώ δεν το έχω στα χέρια μου για να το αξιολογήσω άμμεσα και πιστεύω σε 1 μήνα από τώρα να το έχω διαθέσιμο.
      Ομως υπάρχουν μέλη της κοινότητας που το έχουν αποκτήσει ή θα το παραλάβουν σε λίγο και μπορούν καλύτερα να εκφέρουν γνώμη.

• Διαφήμιση
    • Mου αρέσει τελικά που όλος ο κόσμος το παράγγειλε εκτός από εμένα.
      Με βάζετε σε πειρασμό τώρα να το παραγγείλω και εγώ,.
    • Ο/H cableguy έγραψε:

Ο/H ronin13 έγραψε:

Παιδια καλως σας βρηκα, καθως ειναι το πρωτο μου post εδω...

Πως εχει η κατασταση:

Καλως ηρθες!!!!!!!!!!! Απο ότι λένε και στο αγγλικό miui site είναι μια χαρά η μπαταρία του τώρα εξαρτάται και απο την χρήση που κάνεις.
      Η άποψη μου είναι πάρε το κινητό πρώτα και μετά η μπαταρία για να μην σου ζυγίζει πολλά και να μην μεγαλώσει το πακέτο και "κολλήσει" στο τελωνείο......
      Αλλα άμα θες περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα μου έρθει το δικό μου και θα κάνω ενα αναλυτικό ποστακι..... για εντυπώσεις κ.α.

φιλικα
      Περιμενω εναγωνιως! Και στο μεταξυ μου φαινεται θα φορτωσω την καρτα μου καλου-κακου! :P

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ronin13 ().

• Μπράβο βρε παιδιά, να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε τόσα μέλη που να έχουν αγοράσει Xiaomi Συσκευή δεδομένου ότι δεν υπάρχει στην χώρα μας.
      Απ'ότι φαίνεται όμως εαν όντως ήταν διαθέσιμες οι συσκευές της Xiaomi στην χώρα μας, μπορεί να γινόταν γιατί όχι και best - seller. :D

• Με τετοιο value for money δεν ειναι δυνατο να μη γινει best seller οπου και αν παει. Αλλα μαλλον τιθεται θεμα copyright στο σχεδιασμο, γι' αυτο και δεν τολμανε επισημα να βγουν εκτος Κινας! :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Babis_koz έγραψε:

Να σας χαιρετήσω και εγώ και να σας πω ότι το παρήγγειλα
      από ibuygou και το περιμένω(βρίσκεται GUANGZHOU )

μεχρι να ερθει ελλαδα δεν θα δεις κατι αλλο.
      μην αγχωθεις
      εμενα τουλαχιστον ετσι ειχε γινει .