Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Ο/H giokar13 έγραψε:

γεια σας παιδια .
      οταν βγαζω φωτο hd παρουσιαζεται ενα γκρι ειδωλο
      βασικα αυτο γινεται απο την αρχη.
      επισης το βιντεο που βγαζει ειναι λες και εχω παρκινσον.
      ειναι σε ολους αυτα η ειναι προβληματικο το κινητο ?

οταν μπορεσω θα ανεβασω και φωτο

Κάτι δεν ακούγεται σωστό... Ανέβασε φώτο να δούμε κιόλας....
    • Καλησπέρα σε όλους!
      Κάνοντας αρκετή χρήση του κινητού μου (ομιλία, ίντερνετ και κάποια παιχνίδια ) διαπίστωσα πως η μπαταρία μου διαρκούσε για περίπου οκτώ ώρες.
      Κάτι που συχνά με έφερνε σε δυσκολη θεση μια και έπρεπε να ψάχνω για φορτιστη.
      Πριν λιγες μέρες κοιτώντας τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παλιο μου κινητό, βρήκα και μια που χρησιμοποιουσα για υπερχρονισμό.
      Έτσι διαπιστωσα πως η ελάχιστη συχνότητα λειτουργιας μπορούσε να πεσει στα 384 MHz.. Αποτελεσμα ; Με την ιδία χρηση πλεον η μπαταρία διάρκει περίπου 12 ώρες..
      Εννοείται πως δεν φέρω καμιά ευθύνη αν κάποιος μπει στον κόπο και κάνει αυτό που περιγραφω και συμβεί κάτι στη συσκευή του (δεν το πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) ..

Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην Reignman ().

• Ο/H Reignman έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους!
      Κάνοντας αρκετή χρήση του κινητού μου (ομιλία, ίντερνετ και κάποια παιχνίδια ) διαπίστωσα πως η μπαταρία μου διαρκούσε για περίπου οκτώ ώρες.
      Κάτι που συχνά με έφερνε σε δυσκολη θεση μια και έπρεπε να ψάχνω για φορτιστη.
      Πριν λιγες μέρες κοιτώντας τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παλιο μου κινητό, βρήκα και μια που χρησιμοποιουσα για υπερχρονισμό.
      Έτσι διαπιστωσα πως η ελάχιστη συχνότητα λειτουργιας μπορούσε να πεσει στα 384 MHz.. Αποτελεσμα ; Με την ιδία χρηση πλεον η μπαταρία διάρκει περίπου 12 ώρες..
      Εννοείται πως δεν φέρω καμιά ευθύνη αν κάποιος μπει στον κόπο και κάνει αυτό που περιγραφω και συμβεί κάτι στη συσκευή του (δεν το πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) ..

Το κινητο έχει απο μόνο του τετοια επιλογη. Performance - normal - battery save. αν χαμηλώσεις και λίγο την φωτεινότητα θα σου κρατάει περισσότερο. Εχω καμια 10αρια λογαρισμους, τηλεφωνικές κλήσεις, whatsup+FB always open, bluetooth, και wifi ανοιχτο και μου κρατάει πολύ παραπάνω απο 10 ωρες. Σίγουρα μπορεί η εφαρμογή που λες να κάνει το ίδιο αλλα γιατι να τα σκαλίζεις εφόσον υπάρχει έτοιμη μεσα ^_^.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα!
      Δεν έχω δει που έχει τη ρύθμιση που λες, αλλά ασχέτως αυτου πλεον δεν ασχολούμαι... Το κινητό επιλέγει αυτόματα συχνότητα λειτουργίας απο όλο το φάσμα αναλόγως περίστασης και μια φόρτιση την ημερα επαρκεί με πολύ απαιτητική χρήση. ;)

• Να ενημερώσω ότι ο κωδικός MIUI για έκπτωση 5% από MERIMOBILES έχει λήξει από τις 30 Σεπτεμβρίου. Παρακαλώ εάν μπορεί να γίνει κάτι για καινούργιο κωδικό.

Ευχαριστώ
    • Ο/H BILLY THE KID έγραψε:

Να ενημερώσω ότι ο κωδικός MIUI για έκπτωση 5% από MERIMOBILES έχει λήξει από τις 30 Σεπτεμβρίου. Παρακαλώ εάν μπορεί να γίνει κάτι για καινούργιο κωδικό.

Ευχαριστώ
      Δοκίμασες και δεν ισχύει ?
      Το λέω γιατί ανεξάρτητα από την ημερομηνία νομίζω πως είναι ακόμη ενεργός.
      Παρ'όλα αυτά θα κάνω μια συζήτηση σήμερα με το merimobiles και γι'αυτό.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Δοκίμασα και μου έβγαλε ότι το κουπόνι έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά δοκίμασα με ένα κουπόνι του FACEBOOK το οποίο κάνει POPUP εκείνη την στιγμή και μου έβγαλε επίσης ότι έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Οπότε μπορεί και να έχει πρόβλημα το σύστημά τους με όλα τα κουπόνια.
      Πάντως ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Περιμένω επίσημη απάντηση αν και νομίζω πως κάποιο BUG υπάρχει αφού κανένα κουπόνι δε δουλεύει.
      Λογικά μέχρι αύριο θα έχει διορθωθεί ή θα έχω ενημέρωση.

• Αγορά Xiaomi Mi2s

Καλησπέρα σας! Θα γίνω και εγώ μέλος απο οτι φαίνεται στη Miui παρέα και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την παραγγελία απο Merimobiles να ξερω τι να προσέξω περισσότερο! Καταρχήν το κινητό οταν θα το παραλλάβω θα έχω δυνατότητα επιλογής Ελληνικής γλώσσας? Μεταφορική εταιρεία η EMS είναι μονόδρομος? Γενικά θα πρέπει να επισημάνω κάτι εκεί στους ανθρώπους στη Merimobiles κατόπιν παραγγελίας? Οποιαδήποτε άλλη χρίσιμη πληροφορία άσχετη με τις ερωτήσεις είναι καλοπροαίρετη εννοείται..Συγνώμη αν ήμουν κάπως μονοκόματος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Bufregas έγραψε:

Καταρχήν το κινητό οταν θα το παραλλάβω θα έχω δυνατότητα επιλογής Ελληνικής γλώσσας
      Οταν με το καλό το παραλάβεις μπορείς να βάλεις άλλη ROM από το miuiandroid και να έχεις και το Ελληνικό πακέτο έτοιμο.
      Μπορείς όμως να ζητήσεις στην παραγγελεία σου να βάλουν τα Eλληνικά στην συσκευή προτού στην στείλουν.

Ο/H Bufregas έγραψε:

Μεταφορική εταιρεία η EMS είναι μονόδρομος?
      Σχεδόν ! Ομως για πολλούς είναι ο καλύτερος για το τελωνείο.

Ο/H Bufregas έγραψε:

Γενικά θα πρέπει να επισημάνω κάτι εκεί στους ανθρώπους στη Merimobiles κατόπιν παραγγελίας?
      Κατόπιν παραγγελίας είναι αργά για όποια επισήμανση. Αυτά το κάνουμε με την παραγγελεία ή και πριν στο CHAT που έχει η σελίδα τους.

Καλοσώρισες στην παρέα μας...

• Με την σειρα μου να πω οτι εκανα και εγω την παραγγελια σημερα xiaomi mi2s απο minideal ομως. Δεν σας ειχα βρει πιο πριν και δεν ηξερα τι παιζει. Εκανα απλα μερικες αναζητησεις στο google
      και σας βρηκα ετσι κατοπιν εορτης. Πηρα απο Minideal γιατι ειχα ξαναπαρει και το lenovo s750 και ηταν πολυ αξιοπιστοι και μου ηρθε μεσα σε 15 εργασιμες (Ειμαι απο κερκυρα).
      Χαιρομαι που σας βρηκα εδω και χαιρομαι περισσοτερο που υπαρχει τετοια υποστηριξη εδω μεσα για το κινητο. :D
    • Διαφήμιση
    • Αλλος ένας κάτοχος Mi κινητού.

Καλοσώρισες στην παρέα μας...