Παιδια τα ακουστικα της Xiaomi παιζουν σε αλλες συσκευες??Επισης ειναι ανθεκτικα??Δεν λεω να τα δεσω κομπο και να παιζουν αλλα μην χαλασουν στις 10 πρωτες μερες.Ευχαριστω και χρονια πολλα!!
Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Τα pistons από ανθεκτικότητα και ποιότητα κατασκευής είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά. Κλάσεις ανώτερα από τα συνηθισμένα handsfree που δίνουν οι κορυφαίες εταιρείες με τα κινητά τους.
Τα έχω δοκιμάσει και στο laptop και παίξανε μια χαρά. Σε ένα sony όμως αρνήθηκαν να συνεργαστούν. Δε τα δοκίμασα αλλού. -
Ο/H salazar έγραψε:
Παιδια τα ακουστικα της Xiaomi παιζουν σε αλλες συσκευες??Επισης ειναι ανθεκτικα??Δεν λεω να τα δεσω κομπο και να παιζουν αλλα μην χαλασουν στις 10 πρωτες μερες.Ευχαριστω και χρονια πολλα!!
Υπάρχουν 2 μοντέλα piston. Τα ασημί (1η γενιά) και τα χρυσαφί (2η γενιά ή upadated όπως συνήθως τα αναφέρουν) με τρύπα στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού. Στις προδιαγραφές λένε πως περιέχουν ίνες kevlar, οπότε είναι ανθεκτικά (αρκεί να είναι τα γνήσια, γιατί ακόμα και σε αυτά υπάρχουν απομιμήσεις!!!).
Εμένα με έπεισαν οι κριτικές και, αφού το hongmi δεν περιέχει ακουστικά, αγόρασα τα updated.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mattheos ().
-
Η ποιοτητα ηχου πως ειναι??Ακουγεται δυνατα και καθαρα??
-
Ο/H salazar έγραψε:
Η ποιοτητα ηχου πως ειναι??Ακουγεται δυνατα και καθαρα??
πολυ δυνατα, πεντακαθαρα, εξαιρετικη ποιοτητα ηχου (εχω την πρωτη version) -
Πωωωω αυτα ειναι!!!Θελω να τα παρω αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατα με την συσκευη μου.Φαινονται πολυ καλα
-
Ο/H Danielk έγραψε:
επισης εχω παραγγειλει και αναμενω ενα MHL USB to HDMI Adapter για να συνδεσω το κινητακι με την tv μου
θα ενημερωσω και για αυτο οταν με το καλο παραλαβω
επανερχομαι λοιπον μιας και εφτασε στα χερια μου το ανταπτορακι μαζι με ενα ποντικι bt που ειχα παραγγειλει
συγκεκριμενα παρηγγειλα τα εξης:
- ebay.com/itm/190947774006
- ebay.com/itm/121219091321
σκοπος ηταν να συνδεεται το Mi2S με την (οχι και τοσο εξυπνη) tv μου και παραλληλα να μπορω να του δουλευω απο αποσταση με την ευκολια ενος ποντικιου
το εγχειρημα μπορω να πω οτι δουλεψε αψογα, χωρις κολληματα ή αλλα προβληματα
το συγκεκριμενο ανταπτορακι το επελεξα σε σχεση με ενα Miracast dongle γιατι ηθελα αλλα να εχω παραλληλα τη δυνατηοτηα χρησης του wifi του κινητου για χρηση internet και οχι για συδεση του με την tv
αν επιλεξετε να προμηθευτειτε εναν τετοιο ανταπτορα πρεπει να ειναι συμβατος με το Samsung Galaxy SII, οχι με το SIII γιατι εχει αλλο πρωτοκολο και πιθανον δε θα συνεργαζεται με το Mi2S
τελος για να λειτουργησει χρειαζεται ενα καλωδιο HDMI (προφανως) για συνδεση του με την tv, και απαραιτητα τροφοδοσια μεσω του φορτιστη (εχει θυρα micro usb) οπου παραλληλα φορτιζει και το κινητο μας
πιθανον να δουλευει και με τροφοδοσια απο μια usb της τηλεορασης μας, αλλα δεν το δοκιμασα
Επισης το ποντικι αναγνωριζεται πανευκολα απο το κινητο και δουλευει χωρις κανενα προβλημα με λειτουργια των πληκτρων ως εξης:
- αριστερο κλικ = ταπ στην οθονη
- δεξι κλικ = back key
- μεσαιο κλικ (ροδελα) = home key
τωρα εχω ενα μινι υπολογιστη στην tv μου με ολες τις αγαπημενες μου εφαρμογες
αρκει βεβαια να μη με καλεσει κανεις την ωρα που το εχω καλωδιωσει!! -
-
Όχι είναι το ίδιο. Με το καλό να το πάρεις. Εγώ μία φορά δεν το αλλάζω.
-
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Θα ξεκινήσω τη διαδικασία σύντομα.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Edit: Εγινε η παργγελία. prntscr.com/2j81k5
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tolis ().
-
-
"Γίνεται". Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω πως το εννοείς. Με το την παραπάνω έκδοση θα έχεις ελληνικά κανονικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες