Νομίζω ότι αυτό που ξεζουμίζει απίστευτα τη μπαταρία είναι τα παιχνίδια. Μετά από δυο μήνες χρήσης, με ελάχιστο βίντεο τη μέρα, αλλά όλα τα άλλα ανοιχτά συνέχεια (wi-fi, email κλπ.) μου αντέχει άνετα δυο μέρες.
Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Είναι που είναι καινούργιο ακόμα. Θα δεις και εσύ την γλύκα σε λίγο
Ευτυχώς που στο mi2s μπορούμε να αλλάζουμε μπαταρία, οπότε όσο και να την βιασουμε και όσο degrade και να κάνει απλά βάζουμε καινούρια.
Έτσι έκανα και στο note όταν άρχισε να χαζεύει η μαμά, πήρε πόδι. Βέβαια το πρώτο note για να δει αυτά τα νούμερα με ίδια χρήση χρειάζεται 5000mAh με power saving mode και την φωτεινότητα τέρμα κάτω.
Ο/H gaidjin έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό που ξεζουμίζει απίστευτα τη μπαταρία είναι τα παιχνίδια. Μετά από δυο μήνες χρήσης, με ελάχιστο βίντεο τη μέρα, αλλά όλα τα άλλα ανοιχτά συνέχεια (wi-fi, email κλπ.) μου αντέχει άνετα δυο μέρες.
Σίγουρα, τα παιχνίδια ξεζουμιζουν τα πάντα!
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Εγώ μιας και δουλεύω στον δρόμο, το κινητό το έχω με ενεργοποιημένο το wifi & 3g και φωτεινότητα στο αυτόματο. Η οθόνη σβήνει σπάνια και εκεί είναι που μου φεύγει η μπαταρία. Σχεδόν 7 ώρες μου κρατάει από το οποίο είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Επαναλαμβάνω, η οθόνη σχεδόν δεν σβήνει στη δουλειά.
-
Άλλος ένας στην παρέα των κατόχων Mi2s. Το έψαχνα και το γλυκοκοίταζα πολύ καιρό και χτές μου την βάρεσε και μπουμπούνισα την παραγγελία στο merimobiles.com . Από την τρέλα μου ξέχασα να τους πω να μου βάλουν Multilanguage ROM αλλά δεν πειράζει θα το μοντάρω ελπίζω αναίμακτα όταν με το καλό έρθει. Για να δούμε.Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
-
Τους είπα απλός να είναι το μενού στα Αγγλικά και μου είπαν οκArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Θα τα αλλάξεις όλα, θα δεις, γι αυτό σου λέω δεν χρειάζεται...
-
1η Μαΐου αποφάσισα και παράγγειλα και εγώ από MeriMobiles το Mi2s 32 gb + τα pistons. Επέλεξα Singapure post 14 $, Που κάνει 9-16 εργάσιμες. Στις 5/5 μου στέλνουν mailThank you for your order! Please be advised that due to the high value of your order and for your package's own safety, we kindly ask you to upgrade your shipping to EMS at $10. You may send your payment to our Paypal account email at:[email protected] respond to us with the Unique Transaction ID. Hoping for your kind consideration.MeriMobiles.com Said: Hi Adonis,Upon checking your order, our system shows that it has already been shipped with the EMS tracking number EM*************. Kindly check the link below to get the latest update on your tracking details:track-trace.com/postWe do hope that you get your new device very soon.
-
-
Κοίτα μαγαζί έχουν. Απλά το έστειλαν με EMS όπως όλα. Σου ζήτησαν να καλύψεις την διαφορά, απλά επειδή ήταν μικρή έκαναν ήδη ship. Τώρα δεν θες, δεν τους πληρώνεις.
-
Κοίτα μαγαζί έχουν. Απλά το έστειλαν με EMS όπως όλα. Σου ζήτησαν να καλύψεις την διαφορά, απλά επειδή ήταν μικρή έκαναν ήδη ship. Τώρα δεν θες, δεν τους πληρώνεις.
-
Υπάρχει ο "σωστός" τρόπος και όλοι οι άλλοι... Συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν αυτόν. Λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και όλοι όσοι έχω γνωρίσει παραγγέλνουν με EMS. Σημειωτέον δεν έτυχε να ψωνίσω ποτέ από τη Merimobiles, παρά μόνο από το ibuygou.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες