Δεν είχες περάσει ποτέ fastboot από τότε που το πήρες;
Redmi PRO - Πρόβλημα διαχείρισης του επεξεργαστή; [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
μολις παρατηρησα πως το ηχειο παιζει πολυ δυνατα αλλα και παρα πολυ καθαρα το ιδιο και τα ακουστικα σε σχεση με πριν τι φαση;
=============== Ιουν 17th 2017, 6:37pm ===============
ποια xtvr λετε να περασω; Παντα κατεβαζα της ρομ απο την ειδοποιηση που βγαινει στο πανω μερος της ιστοσελιδας τωρα που δεν υπαρχει καποιος συνδεσμος εκει, ποια ρομ να περασω; -
-
@DimitrisVerlis
Τώρα μη ξεχασεις να κάνεις format data από το twrp πριν προχωρήσεις στο wipe και swipe to factory reset ..
Μετά προχωράς σε έγκατασταση της τελευταίας xtrv 7.6.10 κομπλε .. -
Οταν αλλαζω ρομ κανω wipe και το system παντα, να κανω και το system?
-
-
@DimitrisVerlis
Μπες twrp .. επέλεξε , Wipe , πάτα στο format data και πληκτρολόγησε , yes και πάτα enter ..
Μετά θα κάνεις reboot σε recovery .
Μετά επέλεξε , Wipe και σύρε δεξιά για swipe to factory reset ..
Μετά , Install , βρες το ζιπ της Ρομ και σύρε δεξιά για swipe to confirm flash .
Μετά πάτα το κουμπί , wioe cache and dalvik και σύρε δεξιά ..
Μετά , reboot system .... Done !!
Αναμονή κάνα δεκάλεπτο ν'ανοιξει το τηλέφωνο -
δεν μπορω να περασω twrp κατα την ακριβεια εχω το προβλημα με το kedacom usb devices και δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο τα windows εχω 10αρια στο creators update
-
Δεξί κλικ απεγκατάσταση του driver και refresh να το δει σωστά.
Εναλλακτικά => Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) -
μου το βγαζει σαν android με θαυμαστικο και δεν κανει τιποτα αλλο, δοκιμασα να περασω τους adb drivers και τιποτα
-
άλλαξε usb θύρα, ίσως χρειαστεί και μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή
-
σε ολες κανει ακριβως το ιδιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα