Redmi PRO - Πρόβλημα διαχείρισης του επεξεργαστή; [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Επίσης πολύ σημαντικό !!!!
Αφού περάσεις fastboot rom ή ελληνική κάποια στιγμή μετά...ΜΗΝ κάνεις επαναφορά κανένα backup...βάλε τα πάντα από την αρχή...έχει συμβεί πολλές φορές η επαναφορά backup να δημιουργεί προβλήματα -
@DimitrisVerlis
Ξεκινά την αποκατάσταση της συσκευής σου ..
Η συσκευή δεν έχει κάνει format data ..
Ξεκινάς με φλας από sp flash tool μία official fastboot rom.
Μετά βάζεις twrp recovery.
Μετά κάνεις format data από το twrp
Μετά προχωράς σε έγκατασταση της τελευταίας xtrv 7.6.10 και θα είσαι κομπλέ μετά απ'αυτα .. -
θα κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να βρω πως στο καλο κατεβαζουμε της fastboot roms χωρις να κανω 2 ωρες αναζητηση στο google?
συνεχεια το ιδιο προβλημα εχω οποτε θελω να βαλω fastboot rom
και παντα βρισκω μονο αυτο : MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Εδώ είναι ο σωστός τρόπος ---> Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
Και από εδώ θα κατεβάσεις την τελευταία developer ---> Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
θα κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να βρω πως στο καλο κατεβαζουμε της fastboot roms χωρις να κανω 2 ωρες αναζητηση στο google?
Εδώ θα κατεβάσεις Fastboot Rom για το OMEGA => Xiaomi MIUI Official Forum -
κατεβαζω την ρομ/drivers/spflashtool και σωζω τα δεδομενα μου
=============== Ιουν 17th 2017, 5:39pm ===============
μου βγαζει κατι βλακειες για τον download agentbrom error s invalid da file 0x138a
=============== Ιουν 17th 2017, 5:41pm ===============
τελικα επελεξα απο τον φακελο του προγραμματος το mtk_allinone_da.bin τωρα περναει την ρομ, βασικα μολις μου εβγαλε brom error status_sec_img_too_large 0xc0020005 -
Αν μπορείς, βάζε φώτο με το λάθος που σου βγάζει.
κατέβασέ το αυτό το cust.img αρχείο ---> Custom_Cust_Omega.zip και αντικατέστησε αυτό που έχει η fastboot ρομ και δοκίμασε ξανά -
-
-
κανει boot
=============== Ιουν 17th 2017, 6:12pm ===============
Κλειδωσε ο bootloader (οταν το ειχα αγορασει ειχε ερθει με ξεκλειδωτο) να τον ξεκλειδωσω και να περασω xtvr? μεχρι τωρα το βλεπω και πραγματικα πεταει, ανοιγει της ρυθμισεις σε κλασμα δευτερολεπτου κατι που ποτε δεν εκανε -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα