οκ gas83 εκανα.ολα καλα με την ρομ .οσο για μπαταρια μια πρωτη εντυπωση ξεκινησε το flah με 95% ειναι τωρα κοντα μια ωρα μ ανοικτη οθονη wifi gps και το restore που εκανε κ ειναι στο 86. καλο μου φαινεται.πρβλημα εχω με τα widget s και οτι το navigon που ειχα δεν επανεμφανιστηκε.για αλλα οιδομεν.α και δεν συγχρονιζει μ micloud.
Εγω που πάτησα ναι στην αναβάθμιση του twpr σε Hennessy θα έχω πρόβλημα??
Αυτό πού ρωτάει το twrp καί αν πατήσεις ναι σού κάνει εγκατάσταση τήν επίσημη εφαρμογή twrp τις Team Win που υπάρχει στο playstore.Αν εκανες μόνο αυτό δέν τρεχει κάτι...μπορεις να την διαγράψεις
Προσοχή χρειάζεται μόνο αν πάς να χρησιμοποιήσεις τήν εφαρμογή χωρίς νά γνωρίζεις τι κάνεις
σε Redmi Note 3 (hennessy), την προηγουμένη βδομάδα, προτού περάσω την 7.3.23 εγκατέστησα το TWRP 3.1.0. και όλα είχαν κυλήσει απροβλημάτιστα. Το ίδιο συνέβει και με την 7.3.30. Έκανα, καταρχήν, factory reset κι εγκατάσταση της ρομ και μετά έκανα τα wipes. Επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών έκανα από το mi cloud. Ύστερα από ένα 24ωρο χρήσης , η διαχείριση ραμ παραμένει άριστη . Η ποιότητα ήχου ακουστικού, ηχείου και μέσω bluetooth ακουστικού κρυστάλλινη. To GPS κλείδωσε την πρώτη φορά σε λιγότερο από λεπτό και τις υπόλοιπες εντός 3 sec . Η μπαταρία με το wifi ανοιχτό κατά λάθος το βράδυ , έπεσε σε 8 ώρες κατά 4% το οποίο θεωρώ εξαιρετικό . Θέμα με playstore δεν συνάντησα μέχρι στιγμής. Ο σαρωτής , που είχε χαθεί τις προηγούμενες 2 φορές, επανήλθε. Στα Μηνύματα δεν είχα εξ αρχής 160 χαρακτήρες αλλά πήγα στις ρυθμίσεις -> Μηνύματα -> Πρόσθετες ρυθμίσεις και άνοιξα τον διακόπτη Μηνύματα 160 χαρακτήρων (κι απορώ γιατί κάποιος να θέλει να τον έχει κλειστό).
Εκ πρώτης όψεως, δεν βλέπω ακόμα διαφορές με την προηγούμενη , την 7.3.23 την οποία θεωρώ αψεγάδιαστη για την συσκευή μου.
Ευχαριστώ όλους τους devs (τους κατά κόσμον chefs !!!) γιά όλα όσα μας προσφέρουν
moy eipe πως δεν εχει καν στις ρυθμισεις finger print!! οτι χαθηκε!
εχει καποιος μηπως να ανεβασει εδω ενα σκρινσοτ που ειναι το δακτυλικο στις ρυθμισεις?