Εκανα κ τν ελεγχο. Δν ειναι. Μ λεει οτι η συσκευη μ δν υποστηριζεται απο τν εφαρμογη ξεκλειδωματος.
Redmi 4 prime
-
-
Καλημέρα. Όταν πατήσεις το κουμπί Go σε παεί εδώ;
-
Your device isn't supported by Mi Unlock. Εκει επιλεγω το Go. Με βγαζει ιντερνετ στο unlock your mi device. Παταω unlock now και κλασικα μ δινει οδηγιες how to unlock και ν κατεβασω τν εφαρμογη...
=============== Απρ 5th 2017, 8:48am ===============
Ναι! Ακριβως!!! Καλημερα!!!
=============== Απρ 5th 2017, 8:50am ===============
Η τελευταια εικονα βεβαια δν βγαινει... Δν μ παει εκει... -
Κάνε το εξής στο κινητό και βλέπουμε...
1. Κάνε Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Reset)
2. Όταν μπεις πάλι στην MIUI, μην ενεργοποιήσεις WiFi και Mi Account ακόμη (πάτα Skip)
3. Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) και κατόπιν τα USB Debugging και OEM Unlocking
4. Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό.
5. Μόλις ξαναμπείς, συνδέσου στο WiFi
6. Πήγαινε Developer Options ---> Mi Unlock Status ---> κάνε κλικ στο Add Account and Device και μετά βάλε τα στοιχεία του λογαριασμού που έχεις στην Xiaomi (Με το Account ID όμως)
7. Μπες πάλι σε fastboot και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις. -
-
Κατέβασέ το να υπάρχει, κάνε τα παραπάνω και προσπάθησε να ξαναξεκλειδώσεις με αυτό στο τέλος
-
Οκ. Τ βραδακι που θ εχω παλι τ συσκευη θα τ κανω... Ευχαριστω.
-
-
Το προγραμματακι τ εχω ηδη αλλα τ ξανακατεβασα μπας κ εφαγε κανα κολλημα, τπτ ομως. Θα δω τ υπολοιπα π μου ειπες τ βραδυ κ αν ειναι ξαναστελνω... Περιμενω κ αλλο ενα ρεντμι προ σημερα για ξεκλειδωμα. Να δω τ θα μ βγαλει κ σε αυτο...
-
Η ROM που έχεις ξεκλειδώνει απλά πρέπει να κάνεις τα βήματα που σου παρέθεσα πιο πάνω. Όπως είπες, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το Mi Unlock που κατέβασες πάλι τώρα. Καλή συνέχεια.
-
@George Kaggelaris έκανα κ γω αίτηση μετά από πολύ κόπο για ένα r4pro φίλου κ μόνο από τον chrome που κάνει μετάφραση γιατί μου έβγαζε κινεζικα κ με τα πολλά έφτασα στην γνωστή σελίδα που σε ρωτάει γιατι θέλεις να ξεκλειδώσεις(όπως έκανα κ με το RN3pro) κ στο τέλος οτι το αίτημα μου καταχωρήθηκε.Τώρα , αφού ξεκλειδώσω που θα βρώ TWRP για να φορέσω την ελληνική xtrv?Το cofface_recovery_redmi4 θα βάλω?δεν θυμαμαι που το βρήκα μετά από τοσο ψάξιμο αλλά sta downloads στο φορουμ μας ο mic δεν έχει για το markw.για πες τωρα που έχεις πάρει φόρα κ απαντάς ασύστολα ....!
-
Χα χα. Υπάρχει και twrp 3.1.0 του @geoanto555. Κάνε αναζήτηση aroma και θα το βρεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα