@Ustramator
Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντιγραφα και επαναφορά/ ... Εκεί θα πάρεις backup ρυθμίσεων κι εφαρμογών
Θα κλείσεις τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές , αν δεις Force close από εφαρμογές την ώρα που γίνεται το backup , πιθανώς αυτές δεν θα τις επαναφέρει γι'αυτό σου λέω να τις κλείσεις , συνήθως viber , youtube μένουν ανοιχτά ..
Το backup αυτό το επαναφέρεις από το ίδιο σημείο που το πήρες.
Θα δημιουργηθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας με ημερομηνία ..
Αυτό θα παραμείνει και μετά από factory reset , προσοχή όμως με τα wipes μη σβήσεις και τιποτ'αλλο στο twrp , να προτιμήσεις το swipe to factory reset ..
Aς έχεις και από το micloud και από τις ρυθμίσεις το backup ..
@gkalen
Έτσι τα έκανα. Το έχω αντιγράψει και στον Η/Υ από το /MIUI/backups/All Backups (...κάπως έτσι...). Αν χαθούν τα πάντα, πιστεύεις ότι μπορώ να το αντιγράψω στο ίδιο path και να δεχτεί να το κάνει restore?
@Ustramator
Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω δεν θα σβηστεί τίποτα ..
Μπαίνουμε twrp ..
Wipe / .. σέρνουμε δεξιά για swipe to factory reset
Πας πίσω και .. Install / .. το ζιπ της Ρομ ..
Μετά , wipe cache and dalvik / σύρε δεξιά πάλι ....
Reboot system
Done
τα έχω διαβάσει όλα αυτά, έχω ασχοληθεί και παλιότερα με φλασάρισμα σε galaxy και nexus της cyanogen, αλλά εδώ μιλάμε για το κινητό της κόρης... δεν παίζουν μ´αυτά τα πράγματα...
Παρήγγειλα χθες το note4 από citis, για έναν φίλο. Θα του βγάλω τα μάτια πρώτα και μετά θα πάρω τη μεγάλη απόφαση για το φλασάρισμα στο 3άρι της μικρής
Ευχαριστώ πάντως για όλη τη βοήθεια!