το κινητό το έχω δύο μέρες, όταν φαίνεται να ζοριζεται ελαφρώς στο Facebook ή μετά στο YouTube, εμφανίζει στην οθόνη γκρι γραμμές και κολλάει. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Έχω κάνει κάποιες μικρές κινήσεις όπως, clear cache , διαγραφή εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση.εχω κάνει unlock το bootloader αλλά δεν έχω περάσει recovery menu. Έχω κάνει μεταφορά με το mi lover από mi-3 με miui 8.23.
Redmi note 4 παγώνει και κάνει restart
-
-
H 8.1.2 έχει θέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι αποσύρθηκε. Θα σου συνιστούσα να περάσεις μια Global developer ή την ελληνική Global dev (7.3.30) από εδώ, αφού έχεις που έχεις ξεκλείδωτο booloader.
-
χθες πέρασα το twrp 3.0.2 ,που είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, πέρασα και την ελληνική stable έκδοση. Το τηλέφωνο σαν λειτουργία δουλεύει πολύ καλά, τρέχει διαχειρίζεται πολύ καλά τα προγράμματα κτλ, αλλά έχω παρατηρήσει ότι σε Facebook ή YouTube ή Instagram μέσα στα επόμενα λεπτά που θα περιηγουμαι θα παγώσει και κάνει restart. Το κινητό το πήρα από tiny deal και έστειλα μήνυμα με το πρόβλημα μου ,να δω τι θα μου πούνε,υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα hardware? Όταν πέρασα την ελληνική έκδοση έκανα και καθαρισμό δεδομένων και χρήστη και dalvik και cache. Τι μπορώ να κάνω άλλο;
-
Αν συνεχίζει τα προβλήματα ακόμα και μετά από αλλαγή της ρομ το μόνο που σου μένει είναι να δοκιμάσεις μία ακόμα καθαρή εγκατάσταση με official global developer.
Αν ακόμα και τότε συνεχιστούν τα ίδια προβλήματα τότε μάλλον έχει κάπου πρόβλημα hardware -
αυτό που εχω παρατηρήσει ειναι οτι γενικά δουλευει πολυ καλα το τηλέφωνο , παγώνει μονο σε social εφαρμογες οπως facebook , youtube και intagram. Σε παιχνίδια δεν έχω προβλημα, ούτε πουθενά αλλού.Υπάρχει περιπτωση να είναι κάποια ρυθμιση;
-
Αυτό το αλλάζει όλα
Από μόνες στους σαν εφαρμογές είναι αρκετά "βαριές", επίσης έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα προβλήματα με τέτοιου είδους εφαρμογές σε διάφορες συσκευές xiaomi.
Επειδή όμως δεν τις χρησιμοποιώ, καλύτερα να περιμένουμε κάποιον άλλο μέλος να μας δώσει τα φώτα του -
μέσα από το mtklog κάθε φορά που παγώνει το κινητό καταγράφει κάποιο log. Σας επισυνάπτω δυο log που εγιναν σήμερα, αν μπορείς κάποιος να τα διαβάσει και να με κατατοπίσει. Χρησιμοποιήσα κάποιο viewer άλλα δεν κατάλαβα κάτι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0