Διαφήμιση

[XTRV-7.4.6] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/4 23:55)​

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • παιδια να ρωτήσω κάτι γιά ένα πρόβλημα πού συνάντησα μόλις τώρα....
      Όταν πατάω το πλήκτρο αρχικής οθόνης πατημένο κανονικά πάει στην αναζήτηση τής google.τωρα πού έβαλα την 7.4.6 μου βγάζει σφάλμα καί λέει ότι η εφαρμογή αναζήτησης σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί;Τι φταει;
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη η διορθωμένη XTRV-7.4.6 ROM για το RedMi Note 4G (Dior).
      Ο σύνδεσμος για την λήψη βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
      Να την κατεβάσω τελικα
      γιατί στην αρχή η ενημέρωση γράφει

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Είναι έτοιμες οι περισσότερες νέες XTRV-7.4.6 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
      Για το RedMi Note 4G (Dior) θα βγει η ROM αργότερα καθώς υπάρχουν κάποια bugs από το Source που χρειάζονται fix.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Όταν πατάω το πλήκτρο αρχικής οθόνης πατημένο κανονικά πάει στην αναζήτηση τής google.τωρα πού έβαλα την 7.4.6 μου βγάζει σφάλμα καί λέει ότι η εφαρμογή αναζήτησης σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί;Τι φταει;
      χμμμ ναι υπάρχει πρόβλημα εκεί όπως βλέπω κι εγώ μόλις τώρα.
      Σε kenzo (παρατεταμένα πατημένο το κομπί αρχικής οθόνης) βγάζει στιγμιαία άσπρο κυκλάκι, όπως της αναζήτησης google, και κολάει η συσκευή. Για να ξεκολήσει είτε την κλειδώνεις (με το power button) και την ξαναξεκλειδώνεις ή πατάς το κουμπί με τις τρεις οριχόντιες γραμμές (Ξ) και βγαίνεις.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Διαφήμιση
    • @soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης.

Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες...
    • Καλησπέρα,
      Έχω το redmi note 3 SE (kate).
      Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM).
      Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher.
      Επιστροφή στο 7.3.30!!!! (εκτός εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει)...
    • Ο/H Angelos Antonopoulos έγραψε:

Καλησπέρα θελω να περάσω την παρούσα ρομ 7.4.6 από 7.3.30 με fr. Καπου πήρε το μάτι/ αυτό μου ότι μπορει να υπάρξει πρόβλημα αν έχουμε εγκαταστήσει και τρέξει το lucky patcher? Ισχύει αυτό ή άλλα άκουσα και άλλα κατάλαβα. Τhx
      Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω περάσει το Lucky Patcher το έχω τρέξει, αλλά δεν είχα θέμα με την 7.4.6 :thumbsup:
    • Καλησπέρα σκοπεύω να περάσω αυτήν την έκδοση. Τώρα έχω την ελληνική global stable στο redmi note 3 pro. Τι πρέπει να κάνω wipe για να γίνει καθαρή εγκατάσταση και χωρίς επιπλοκές;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostis68 έγραψε:

Καλησπέρα,
      Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM).
      Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher.

Φίλε μου αν γυρίσεις στην προηγούμενη κάνε ένα κόπο να γράψεις αν σου συγχρόνισε ιστορικό κλήσεων και μηνύματα. Έτσι για να μου φύγει η απορία...

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H jgougos έγραψε:

@soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης.

Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες...
      Ακριβώς αυτό. By default το long press του Home button εκκινεί το Google Now search, οπότε φαντάζομαι όποιος δεν το έχει, παρατηρεί αυτές τις περίεργες συμπεριφορές. Μια εύκολη λύση είναι το σετάρισμα της γρήγορης αναζήτησης, που ουσιαστικά εκκινεί το "κινέζικο" search. Μια πιο καλή λύση για όσους έχουν xposed + xMIUI είναι το override του Home button και η επιλογή του Search που εκκινεί κανονικότατα το Google search, χωρίς πρόβλημα.

=============== Απρ 10th 2017, 7:40pm ===============

Ο/H kostis68 έγραψε:

Καλησπέρα,
      Αν έκλεινες στιγμιαία και άνοιγες το συγχρονισμό στα SMS, δούλευε ? Αν ναι, μια χαρά είναι.

Σε ότι αφορά το Nova, τον είχες ορίσει ως πάντα προεπιλεγμένο launcher, μέσα από τις επιλογές του (προς το τέλος) ? Ρωτάω, διότι σε εμένα μια χαρά παίζει.

=============== Απρ 10th 2017, 7:47pm ===============

Ο/H soulg έγραψε:

Το συμπέρασμά μου, όσο ασφαλές μπορεί να είναι αυτό, συγκρίνοντας τις δυο τελευταίες rom με παλαιότερες xtrv beta 1 αλλά και beta 2 είναι ότι οι δυο τελευταίες rom, 7.3.30 και 7.4.6, έχουν αυξήσει την κατανάλωση μπαταρίας κατα 20% περίπου. Ειδικά όταν η συσκευή βρεθεί σε περιοχή με αδύναμο σήμα κινητής εκεί μπορεί να υπερβεί και το 20% (όχι πάρα πολύ όμως).Ολοήμερη χρήση της συσκευής με apps να τρέχουν, browsers να ψάχνουν, κλήσεις να μπαινοβγαίνουν, sms, viber, messeger κλπ κάνει απαραίτητη την χρήση φορτηστή ή powerbank.

Υπ' όψην πως ένας σοβαρός battery drainer λείπει από την συσκευή μου. Μιλάω για το app του facebook το οποίο πέραν της μπαταρίας έχει κατηγορηθεί επίσης ότι δεσμεύει αρκετούς πόρους κάνοντας μια συσκευή να σέρνεται. Εναλλακτικά χρησιμοποιώ το facebook μέσω browser και αναγκαστικά χρησιμοποιώ μόνο το messenger, αφού δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο γι' αυτό, το οποίο επίσης κατηγορήται για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας και πόρων.
      Σωστό το συμπέρασμα, αλλά το ποσοστό είναι αρκετά λιγότερο από το 20%. Αν είχε 20% παραπάνω κατανάλωση θα είχαν βγει όλοι με...καλάζνικωφ να κυνηγούν τους Κινέζους. Η εξήγηση είναι πιο απλή. Αύξησαν το CPU allocation, ώστε η απόκριση στις εφαρμογές (και ειδικά στα games) να είναι γρηγορότερη και πιο smooth. Είναι λογικό ότι όταν η συσκευή καταναλώνει περισσότερη CPU, έστω και για τα απλά πράγματα, θα τρώει γρηγορότερα και μπαταρία. Προσωπικά δεν παραπονιέμαι. Είναι τρομερό να έχουμε 8-10 πυρήνες γομάρια SoCs και να τα χρησιμοποιούμε ελάχιστα.
    • Καλησπέρα σε όλους εδώ στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτή τη στιγμή έχω την 7.3.16 και σκέφτομαι να βάλω την 7.4.6 αν κάτι δεν μου πάει καλά μπορώ να ξανά βάλω την παλιά; δηλαδή μπορεί κανείς να πάει πίσω στις ROM; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
      "Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
      (albert einstein)
    • Ο/H gelis έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους εδώ στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτή τη στιγμή έχω την 7.3.16 και σκέφτομαι να βάλω την 7.4.6 αν κάτι δεν μου πάει καλά μπορώ να ξανά βάλω την παλιά; δηλαδή μπορεί κανείς να πάει πίσω στις ROM; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
      ναι αλλα θα κανεις και wipe data εκτος των αλλων πριν το flash της rom
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasilakis1 έγραψε:

Καλησπέρα σκοπεύω να περάσω αυτήν την έκδοση. Τώρα έχω την ελληνική global stable στο redmi note 3 pro. Τι πρέπει να κάνω wipe για να γίνει καθαρή εγκατάσταση και χωρίς επιπλοκές;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Για να πάει κάποιος από Stable σε Developer ROM και το ανάστροφο, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να κάνει ένα Factory Reset στην συσκευή του, και μετά να προχωρήσει στο Flash της ROM. ;)

Ο/H gelis έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους εδώ στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτή τη στιγμή έχω την 7.3.16 και σκέφτομαι να βάλω την 7.4.6 αν κάτι δεν μου πάει καλά μπορώ να ξανά βάλω την παλιά; δηλαδή μπορεί κανείς να πάει πίσω στις ROM; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
      Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα.
      Συνήθως (όχι πάντα) η επιστροφή στην αμέσως προηγούμενη Version είναι ανώδυνη.
      Όμως σε περιπτώσεις όπως στην δική σου, που έχεις αρκετά παλαιότερη ROM, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν προβλήματα, και θα χρειαστεί Factory Reset.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι, πριν κάνεις το Flash στην νέα Version, να πάρεις από το TWRP Recovery ένα πλήρες Backup.
      Έτσι σε περίπτωση που δεν σου αρέσει η νέα Version, απλά κάνεις Restore από το TWRP Recovery, το Backup που είχες πάρει, και γυρίζεις πίσω χωρίς προβλήματα. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)