Συνάδελφοι sos!, Κατέβασα στο ΜΙΧ την 7.4.6 και όταν κάνω επανεκκίνηση στο recovery εμφανίζεται η πορτοκαλί TWRP και δε λειτουργεί το touch screen, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν η μπλε και ήταν όλα οκ.
mipad, mi2, mi3, mi5 pro ceramic, mi mix exclusive
Συνάδελφοι sos!, Κατέβασα στο ΜΙΧ την 7.4.6 και όταν κάνω επανεκκίνηση στο recovery εμφανίζεται η πορτοκαλί TWRP και δε λειτουργεί το touch screen, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν η μπλε και ήταν όλα οκ.
σε εμενα που εχω redmι note 4 (nikel) συμβαινει το ιδιο και για να δουλεψει το touch screen βαζω TWRP του cofface σε 'σενα τωρα παρε το twrp.img που ειχε μεσα η προηγούμενη xtrv που ειχες και δουλευε και καν' το flash απο adb
απλα περασε μαζι με τη rom και καινουργιο twrp που εχει θεμα με την οθονη σου και δε δουλευει το touch
Υπαρχει καποιος άλλος που να εχει θεμα με 3rd party apps καιρου? Συγκεκριμενα με τα widgets να μην κανουν update και γενικα να παγωνουν και να μην μπορεις να επιλεξεις τιποτα σε αυτα? Αυτο κανει σε μενα μετα απο περιπου 1μιση ωρα αφοτου το βαλω
Σε μένα διαβάζει κανονικά μέχρι το Υ παραλείπει τα φ χ ψ και πάει στο αγγλικό Ζ
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχετε επαφές από Skype στις επαφές σας γενικά, απενεργοποιήστε την εμφάνισή τους (μέσα από το Skype). Μπερδεύουν την πλαϊνή μπάρα, ειδικά αν έχει ελληνικά και δεν λειτουργεί σωστά.
το scrolling στις επαφές και εδώ δεν λειτουργεί σωστά και δεν έχω skype. Ο συγχρονισμός είναι ενεργός αλλά δεν συγχρονίζει όπως και τα widget καιρού μόνο χειροκίνητα.επισης για πρώτη φορά από όταν πήρα το κινητό τον Αύγουστο πιάνω σήμα lte με vodafone και το ιντερνέτ πετάει mi4c.
Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή ..............
κι όμως πρέπει... FR και restore από mi cloud... αλλιώς γύρνα 2 rom πίσω
το restore απο Mi Cloud τι επαναφερει ? Τα παντα? Και εφαρμογες με τα data μεσα ? Δεν εχω κανει ποτε γιαυτο ρωταω ....... Χωρι ςτο συστημα ? Γιατι αν παιρνει και συστημα δεν κανουμε τιποτε, θΑ μου ξαναφερει το προβλημα
Κώστας Xiaomi Redmi Note 7(11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3(11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max256GB
Think different, think macuse.net
τελικά πέρασα και εγω στο mi5 την ρμ ,το play store διορθώθηκε και φαίνεται πως πάει καλά...απλά επειδή το είχα και στην προηγούμενη και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί,αν και ίσως ακουστεί λεπτομέρεια σε κάποιους, όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο υπάρχει ο τρόπος οι αριθμοί να μου εμφανίζονται μεγάλοι γιατί μου βγαίνουν γραμματα και αριθμοί πάνω πάνω μικροί και με δυσκολεύουν να βάλω τον κωδικό...