Διαφήμιση

[XTRV-7.4.6] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/4 23:55)​

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H vasilakis1 έγραψε:

σε ευχαριστώ πολύ. δούλεψε κανονικά και η ρομ περάστηκε. τελευταία ερώτηση: η ρομ είναι pre-rooted ή εγώ έκανα κάποια βλακία;
      Εϊναι Pre-Rooted με το Super User. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Σε Nikel διακρίνω μία περίεργη άνοδο θερμοκρασίας....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H instant_diver έγραψε:

καλησπέρα κι από μένα,

σε Redmi Note 3 (hennessy) , η γνωριμία με την 7.4.6 ήταν λίγο επεισοδιακή. Έκανα , όπως κάθε φορά κι ας μην χρειάζεται, factory reset, install την ρομ και παρότι είχα το τελευταίο TWRP, επέλεξα να κάνω install κι ας μην έπρεπε ίσως. Τέλος έκανα wipe όπως προβλέπεται από την διαδικασία. Κάνοντας Reboot, η οθόνη κόλλησε στο MI logo για πάνω από 25 λεπτά ...πράγμα ασυνήθιστο. Αναγκάστηκα να ξαναμπώ στο TWRP πατώντας το Power και τα πλήκτρα έντασης ήχου και να ξανακάνω factory reset, install και wipes χωρίς να να κάνω την εγκατάσταση του TWRP που μου πρότεινε. Η συσκευή άνοιξε εντός 7 λεπτών και αφού έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από αντίγραφο του mi cloud, άρχισα να έχω τυχαία και μη επαναλαμβανόμενα force closures. Μπήκα ξανά σε TWRP κι έκανα wipe dalvik cache κλπ κι επανεκκίνηση και δεν ξαναείχα παρόμοια συμβάντα από το Σάββατο πρωί έως σήμερα Δευτέρα απόγευμα.

Στο δια ταύτα ..... η ρομ μου βγήκε ακόμα καλύτερη κι από την αστεράτη 7.3.30 σε όλα της. Πρώτη φορά κλείδωμα του GPS στο GPS test εντός 4 δευτερολέπτων !!!! Η Διαχείριση RAM απίστευτη (με ανοιχτό fb , browser, messenger έχω σταθερά ελεύθερα 720 ΜΒ και οι εφαρμογές 'σκοτώνονται' μόλις κλείσει η οθόνη αφήνοντας μου ελεύθερο σχεδόν 1 γίγα). Η ποιότητα ήχου κλήσης ακουστικού τηλεφώνου και μέσω bluetooth κρυστάλλινη. Θέματα playstore ή συγχρονισμού ανύπαρκτα. Wifi και 4G καμπάνα στο υπόγειο του σπιτιού μου .

Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους τους σεφς για ακόμα μία εξαίρετη ρομ.

υ.γ. chefs ? είστε παλιόπαιδα !!!!!! μόλις είδα ότι βγάλατε STABLE για redmi note 3. Πόσο υστερεί η stable σε χαρακτηριστικά και απόδοση από αυτό το κουκλί-ρομ για να ξέρω να την τεστάρω ή όχι?
      Οι stable πάντα θα υστερούν σε χαρακτηριστικά, ειδικά στην τωρινή κατάσταση που βρίσκονται μια build MIUI έκδοση πίσω (8.2 vs 8.3). Η απόδοση τώρα εξαρτάται από τη ROM.
    • Διαφήμιση
    • @soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης.

Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες...
      παιδια εγώ πού έβαλα εκκίνηση γρηγορης εκκίνησης βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.μονο άμα βάλω καμία δέν έχω πρόβλημα.διορθωνεται αυτό;
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Ο/H soulg έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

factory reset έκανες???
      Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή ..............
      κι όμως πρέπει... FR και restore από mi cloud... αλλιώς γύρνα 2 rom πίσω
      το restore απο Mi Cloud τι επαναφερει ? Τα παντα? Και εφαρμογες με τα data μεσα ? Δεν εχω κανει ποτε γιαυτο ρωταω ....... Χωρι ςτο συστημα ? Γιατι αν παιρνει και συστημα δεν κανουμε τιποτε, θΑ μου ξαναφερει το προβλημα
      Τα παντα εκτος της ROM, οποτε εισαι μπομπα.....και γω ειχα την ιδια ακριβως απορια καποτε.
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
      Albert Einstein :shock:
    • Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:

Ο/H anestisleon έγραψε:

Οπως ειχα πει στις προηγουμενες ρομ για το mario παιχνιδι ετσι και σε αυτη ουτε καν το δειχνει στην αναζήτηση
      Άμα είσαι ροοταρισμενος δεν θα στο δείχνει...Όταν περνάς της Ρόμ...Απλά σβήνε το supersu

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και πως δειχνει αλλα παιχνιδια και δεν δειχνει αυτο
    • Στις 2 τελευταίες τον που έχω περάσει δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το update της miui, μόνο μέσα από tpwr. Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό; Επειδή σβήνω το supersu χαλάει κάτι στο script?
    • Διαφήμιση
    • Κουβεντα να γινεται ....... το σηματακι της φορτισης γιατι εγινε παλι κλασσικο σε μενα??? Μαρεσε το αλλιωτικο που ειχε βγαλει να καποια φαση...
      Images
      • Screenshot_2017-04-10-22-16-54-690_com.miui.home.png

855,31 kB, 480×853, viewed 136 times
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
      Albert Einstein :shock:
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

@soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης.

Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες...
      παιδια εγώ πού έβαλα εκκίνηση γρηγορης εκκίνησης βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.μονο άμα βάλω καμία δέν έχω πρόβλημα.διορθωνεται αυτό;
      Δύο λύσεις αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της google βρε στην στις εφαρμογές και και κάνε καθαρισμό δεδομένων. Θεωρητικά θα δουλέψει. Αν όχι καντην uninstall έτσι θα έχεις την κινέζικη επιλογή αναζήτησης. Μην τρελενεσαι όμως δεν είναι κάτι σημαντικό :-). Προσωπικά όπως είπα θλτην έβγαλα γιατί έτρωγε μπαταρία...
    • Δύο λύσεις αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της google βρε στην στις εφαρμογές και και κάνε καθαρισμό δεδομένων. Θεωρητικά θα δουλέψει. Αν όχι καντην uninstall έτσι θα έχεις την κινέζικη επιλογή αναζήτησης. Μην τρελενεσαι όμως δεν είναι κάτι σημαντικό :-). Προσωπικά όπως είπα θλτην έβγαλα γιατί έτρωγε μπαταρία...
      δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή τής google και μπορεί πολύ απλά καί γιά αυτό να κολουσε.βρηκα όμως την κινεζικη αναζήτηση από τής εφαρμογές και έκανα καθαρισμό δεδομένων καί τώρα ανοιγη η κινεζική αναζήτηση καιδεν βγάζει σφάλμα.δεν ξέρω πώς λειτουργούσε η αναζήτηση τής google πάντως τώρα ότι καί να γράψω μού ζητάει να ανοίξω ένα browser οπότε καλύτερα να ανοίγω κατευθείαν ένα browser και τελειώνει η υπόθεση. Έτσι δέν είναι;

• Μια καλή ιδέα είναι να πούμε στους Κινέζους να βάλουν και μία ακόμη επιλογή, όπως load app... :) ή ακόμη καλύτερα multi window mode
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostis68 έγραψε:

Ο/H Perarg έγραψε:

Ο/H kostis68 έγραψε:

Καλησπέρα,
      Έχω το redmi note 3 SE (kate).
      Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM).
      Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher.
      Επιστροφή στο 7.3.30!!!! (εκτός εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει)...
      Φίλε μου αν γυρίσεις στην προηγούμενη κάνε ένα κόπο να γράψεις αν σου συγχρόνισε ιστορικό κλήσεων και μηνύματα. Έτσι για να μου φύγει η απορία...
      Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω την 7.3.30. Μάλλον δεν μου είναι η καλή μου μέρα. Τελικώς έβαλα την stable. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω. (ωστόσο, εάν θα ξαναδοκιμάσω την 7.3.30 θα σου πω.)
      Τελικά δεν κρατήθηκα στον πειρασμό. Κατάφερα και επανεγκατέστησα την 7.3.30 και πράγματι μου συγχρόνισε ιστορικό και μηνύματα.