Μετά την βοήθεια σας από την Τετάρτη η σύζυγος είναι με την Ελληνική xtrv stable. Το κινητό για 106€ είναι τέλειο.
Μια περίληψη για όποιον ενδιαφέρεται:
Το παρέλαβα με την 8.2.0.2 με ξεκλείδωτο bootloader.
Με το miflash πέρασα την china dev, bootloader ακόμα ξεκλείδωτος.
Μέσω τερματικού το κλείδωσα με την εντολή: ''fastboot oem lock''.
Το ξεκλείδωσα επίσημα μετά από αίτηση που είχα κάνει.
Πέρασα twrp και αμέσως Ελληνική.
καλησπερα παιδιά όπως κ ο φίλος kostisgr έτσι κ εγώ παρέλαβα το redmi 4x με την 8.2.0.2 global rom το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι μόλις το συνδεσα στο ίντερνετ μου ήρθε o.t.a η 8.2.9.0 MAMMIEA τη ρομ είναι αυτές στο επίσημο σαιτ της εταιρείας δεν υπάρχει καν σαν συσκευή το redmi 4x για να δω τις official rom γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?
Παιδια καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω το κινητακι(redmi 4x) μου απτον κινεζο και του περασα με το καλημερα την xiaomi-miui-hellas-6.0_santoni_XTRV_Stable_V8.2.8.0 ολα καλα μεχρι τωρα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, δεν μου αρεσει ομως το γεγονος οτι η rom περιεχει προεγκατεστημενο το dolby atmos και οτι το Mi sound enhancer ειναι disabled και δεν μπορω να το ενεργοποιησω οταν συνδεω ακουστικα ειναι λες και δεν υπαρχει στην συσκευη μου, προτιμω της xiaomi και θελω να το λειτουργω και αυτο επισης οταν συνδεω τα ακουστικα μου , ποιος ειναι ο τροπος για να το ενεργοποιησω? Ευχαριστω