σε αναμμένη οθόνη και με φουλ φωτεινότητα.. Επίσης δεν μπορώ να μπω να κάνω τα τεστ ίσως δεν κάνω κάτι σωστά αλλά μετά από 5-6 φορές που παταω στο κερνελ λέει ότι θα μπει σε Cit mode αλλά δεν κάνει κατι
Redmi Note 4X με καμένα pixel ?
-
-
-
απο έξω πρέπει να είναι εγώ το αγορασα από αγγελία.
-
Order number απο το καταστημα σου δωσε; Αν ναι εχεις εγγυηση απο εκει.
Παντως ξαναλεω, οτι αν βλεπεις "καμμενα pixel" σε σβηστη οθονη τοτε δεν ειναι καμμενα pixel αλλα σημαδακια... -
Μίλα με τον πωλητή από το insomnia, να του το επιστρέψεις...δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι, ας βρει εκείνος την άκρη.
-
η οθόνη είναι αναμμένη ρε παιδιά απλά είναι μαύρο το φόντο..επίσης δεν νομίζω να δεχτεί αυτός να το πάρει πίσω. Με 'εξαπατησε' κιολλας πουλώντας το μου για official global rom ενώ το είχε rootarei για να βάλει την δικιά σας..τεσπα εγώ ήθελα να μάθω αν για αρχή υπάρχει πιθανότητα οι τελιτσες να μεγαλώσουν με τον καιρό και αν υπάρχει κάποια λύση πέρα από αλαγη οθόνης η κινητου
-
Κάνε μία επικοινωνία μαζί του, δεν έχεις τίποτα να χάσεις και φυσικά αρνητική αξιολόγηση που θα τον πονέσει, ειδικά εάν πουλάει συστηματικά συσκευές και θέλει να έχει υψηλή βαθμολογία.
Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει, μπορεί ναι μείνει ως όχι, μπορεί και να μεγαλώσει το πρόβλημα -
μπορεις να με βοηθησεις στο να κάνω αυτό το τεστ με τα χρώματα? Γιατί δεν εβγαλα άκρη , έστω να ξέρω αν είναι καμμένα πίξελ , γιατί κάπου διάβασα οτι αν εχουν μιλήσει τα πίξελ μπορεί να φτιαχτεί με καποιο app
-
Στεφανε νομιζα οτι ηταν σβηστη. Αν ειναι μαυρο φοντο τοτε ναι εχεις θεμα. Οχι δεν θα μεγαλωσουν... τουλαχιστον δεν θα χει μεγαλυτερες πιθανοτητες για καμμενα extra pixels απο οτι μια αλλη οθονη.
Αλλα κανε αυτο που λεει ο @NasDriver ή εστω να σου δωσει το order number να το στειλεις (αφου πρωτο βαλεις μαμα ρομ). -
-
Καλησπέρα!Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο Mido μου (4Χ) ,με τη διαφορά πως τα σημάδια είναι γύρω στα 4-5...και είναι παραπάνω από 1 pixel...ειδικά τα 2. Φαίνονται αρκετά.
Το αγόρασα από Public και έχω επέκταση εγγύησης για θραύση κ.λ.π.
Το θέμα είναι πως περιμένεις 3 εβδομάδες με ένα μήνα για να το επισκευάσουν,δίνοντάς μου κάθε φορά μία σαβούρα για να κάνω τη δουλεία μου.
Δε με ενοχλεί προς το παρών αρκεί να μην επεκταθεί.Εάν και όταν το πουλήσω,προηγουμένως θα το στείλω για επισκευή. -
Μιας και έτυχε να δω το τόπικ, κι εγώ στο Redmi Note 4 όταν το φόντο είναι μαύρο φαίνονται 4 με 5 τέτοια πιξελάκια. Και σε μένα είναι από την ημέρα της αγοράς.
Βέβαια δε με πολυνοιάζει αρκεί να μην επεκταθεί και δεν το ψαξα παραπάνω μιας και το πήρα σε καλή τιμή από cosmote bazaar και στο νου μου είχα ότι ίσως και να μην είναι γκαραντί του κουτιού.
Αυτά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0