Διαφήμιση

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ REDMI 4 PRO/PRIME!!! SOS !!! [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ REDMI 4 PRO/PRIME!!! SOS !!! [SOLVED]

Καλημερα παιδια,
      συγχαρητηρια για το σαιτ και για την παρα πολυ οργανωμενη δουλεια που εχετε κανει για αυτο!
      Γραφτηκα σε αυτο το φορουμ και εγινα και vip member αφοτου αγορασα ενα XIAOMI redmi 4 pro/prime απο γνωστο κινεζικο σαιτ)και το οποιο μου bricare πριν καν προλαβω να το χρησιμοποιησω καλα καλα!
      Aφου του εκανα λογαριασμο στην xiaomi/mi account και το συνεδεσα με αυτον και αφου το συνεδεσα με το gmail για να κατεβαζω εφαρμογες απο το play store(το κινητο μου εφτασε με την global stable version και ειχε ηδη ελληνικα σαν γλωσσα) και αφου ειχα κανει ολα τα απαραιτητα για να συνδεσω το κινητο με το mi account το οποιο αναγνωριστηκε σαν συσκευη,με το που κατεβασα την εφαρμογη του facebook σαν τελευταια και κανω reboot,το κιν κολλαει στο σηματακι του mi στην εκκινηση κανωντας συνεχομενο reboot χωρις να φορτωνει το λειτουργικο android,(παραθετω φωτο ως συνημενα της οθονης)με αποτελεσμα να πρεπει να σβησω την συσκευη!
      Δεν προλαβα να ξεκλειδωσω το bootloader,ηταν οι 2 πρωτες επανεκινησεις του κινητου,αλλα μπορω να μπω στο fastboot!
      Επειδη δεν θελω σε καμια περιπτωση να το ξαναστειλω Κινα,λογικα θα χρειαζεται unbrick,επειδη εχω κλειδωμενο ακομα λογικα το bootloader,θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει τι πρεπει να κανω?αυτος ο οδηγος που βρηκα στο φορουμ θα ηταν ενταξει?
      Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
      Μετα θα μπορουσα να βαλω την ελληνικη rom που δινεται εδω στο φορουμ?
      ευχαριστω,θα ηθελα πραγματικα την βοηθεια σας!
      Images
      • IMG_20170413_165707.jpg

3,37 MB, 3.120×4.160, viewed 295 times
      • IMG_20170413_165722.jpg

3,41 MB, 3.120×4.160, viewed 220 times
      • IMG_20170413_165814.jpg

2,96 MB, 3.120×4.160, viewed 245 times
      • IMG_20170413_165931.jpg

3,15 MB, 3.120×4.160, viewed 206 times
      • IMG_20170413_170237.jpg

3,91 MB, 3.120×4.160, viewed 282 times
      • IMG_20170413_170221.jpg

4,3 MB, 3.120×4.160, viewed 252 times
    • Σ΄ευχαριστω για την απαντηση...
      για την ωρα δοκιμασα και μπαινει σε recovery mod
      εβαλα να κατεβασει το Κινέζικο pc suite και περιμενω...
      ερωτηση΄γιατι το κινεζικο?αφου υπαρχει και η αγγλικη εκδοση?μετα τι κανω?
    • Διαφήμιση
    • Κάτω έχει ένα "κουμπάκι" που μπορείς να το πατήσεις...
      Στο νέο παράθυρο που θα εμφανίσει θα επιλέξεις την 2η ή 3η επιλογή για να κάνει reset.

=============== Απρ 20th 2017, 2:47pm ===============
      Απ ότι βλέπω είναι η δεύτερη επιλογή και μετά το αριστερό "κουμπί.."

• μια επισημανση,το κινητο παιδια δεν ανοιγει ,κολλαει στην εκκινηση στην μαυρη σελιδα του mi,αρα για γινει η ενεργοποιηση του USB debugging πως θα γινει,αν χρειαζεται?
    • Δεν πειράζει, θα το παλέψεις να κάνει reset απλά και λογικά θα ανοίξει.
      Αν όχι , τότε θα βάλεις άλλη ρομ.

• Διαφήμιση
    • Ο/H spyros33 έγραψε:

Σ΄ευχαριστω για την απαντηση...
      για την ωρα δοκιμασα και μπαινει σε recovery mod
      εβαλα να κατεβασει το Κινέζικο pc suite και περιμενω...
      ερωτηση΄γιατι το κινεζικο?αφου υπαρχει και η αγγλικη εκδοση?μετα τι κανω?

Το Αγγλικό δεν υποστηρίζει ακόμα Marshmallow γι'αυτό κατεβάζεις το Κινέζικο.
    • οχι παιδια δεν θυμαμαι με ποια stable μου ηρθε..ηταν σιγουρα Version: V8(MIUI8),μαλλον η Version: V8.1.2.0 (MIUI8) η τελευταια,γιατι δεν μου εκανε updates ,αλλα δεν προλαβα να δω πολλα πραγματα.θα κανω το recovery rom και θα σας πω τι γινεται!σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και το ενδιαφερον! :)

=============== Απρ 20th 2017, 5:15pm ===============
      αλλη μια ερωτηση παιδια γιατι τωρα θα ξεκινησω το recovery.
      πρεπει πριν συνδεσω το κιν να το βαλω σε recovery mode και μετα να ανοιξω στο πισι το pc suite η΄ δεν χρειαζεται να μπει το κιν σε recovery mode?αυτο αν μπορειτε να μου απαντησετε και το ξεκιναω!απλα να επαναλβω οτι δεν μπορω να εανοιξω το κινητο για να ενεργοποιησω το usb debbuging..
      συγνωμη αν γινομαι κουραστικος,και παλι σας ευχαριστω! :)
    • συνδεσε το, γύρνα το σε recovery Και άνοιξε pc suite..

• παιδια μου βγαζει αυτο.καμια ιδεα?δεν με αφηνει να κανω το recovery..ειναι σαν να μην αναγνωριζει το κινητο! X(

=============== Απρ 20th 2017, 6:17pm ===============
      και εν μπορω να πατησω το προτελευταιο κουμπι παρα μονο το τελευταιο.μηπως πρεπει να το κανω μεσω fastboot?
      Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

?(
      Images
      • recovery fail.png

159,38 kB, 1.366×768, viewed 138 times
      • LIIVBGL_2.png

41,42 kB, 993×721, viewed 134 times
    • Διαφήμιση
    • Στην διαχείριση συσκευών πως το βλέπει?
      Κάνε μια κατάργηση και άσε να πάρει μόνο του τους drivers.