παιδες μία ερώτηση. Έχω συνδέσει κανονικά την συσκευή αλλά όταν μπαίνω από pc που είναι πιο κοντά στο ρούτερ , δεν πέρνει WiFi από του ρούτερ αλλά από το repeater που είναι μακριά. Αυτό συμβαίνει φυσικά με την επιλογή WiFi roaming.
Xiaomi Wifi Amplifier 2
-
-
kalhspera exo to amplifier 2 aggliki ekdosi xeri kaneis an sta anixta diktia wifi sindeete kapos gt emena mono st klidomena mpori euxaristo proeretika
-
Ο/H Giannis Samaklis έγραψε:
kalhspera exo to amplifier 2 aggliki ekdosi xeri kaneis an sta anixta diktia wifi sindeete kapos gt emena mono st klidomena mpori euxaristo proeretika
Θα σε παρακαλούσαμε να μην γράφεις με greeklish, απαγορεύονται από τους κανονισμούς τους φόρουμ -
Οκ ναστε καλά το βρικα
-
επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του, αν δεν έχεις πρόσβαση στο ρουτερ του γείτονα, να πατήσεις το wps δεν συγχρονίζεται;;;;; πώς έλυσε ο προλαλίσας το πρόβλημα; Επίσης όσοι το έχετε αξίζει η αγορά του ή να προτιμήσω κάποιο TP-Link;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Αξίζει η αγορά του εγώ έχω και τα δυο (1 & 2)συνδέονται μέσω εφαρμογής την οποία την έχεις στο τηλέφωνο
-
-
Δύο ερωτήσεις:
1) σε φορτιστή usb (αυτό των κινητών), κουμπώνει πάνω ώστε να το έχω μόνιμα στην πρίζα?
2) μπορώ μέσω εφαρμογής να έχω πάνω του δύο δίκτυα wifi ώστε να τα αλλάζω όποτε θέλω? -
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Δύο ερωτήσεις:
1) σε φορτιστή usb (αυτό των κινητών), κουμπώνει πάνω ώστε να το έχω μόνιμα στην πρίζα?
2) μπορώ μέσω εφαρμογής να έχω πάνω του δύο δίκτυα wifi ώστε να τα αλλάζω όποτε θέλω?
Στην δεύτερη ερώτησή σου νομίζω ρωτάς αν μπορείς να το έχεις σε δυο διαφορετικά δίκτυα και να διαλέγεις σε ποιο να δουλέψει ? δεν νομίζω -
Όχι δεν γίνεται με 2 δίκτυα, πρέπει να το κάνεις reset κάθε φορά που αλλάζεις δίκτυο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα