Redmi 4 έχει κολλήσει στο logo ΧΙΑΟΜΙ [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ναι γυρίζει, windows7 x64 έχω.
-
Στη διαχείριση συσκευών το βλέπει σαν Qualcomm 9008;
Αφού γυρίζει σε EDL Mode δοκίμασε να περάσεις μια FastBoot ROM με αυτόν τον οδηγό => Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
Fastboot ROMs θα βρεις εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum
Προτείνω να περάσεις China Developer ROM για να ξεκλειδώσεις εύκολα μετά. -
-
-
Θα βρεις όλες τις εκδόσεις MiFlash στο 3ο Link της υπογραφής μου.
Άλλαξε και USB θύρα να είναι USB 2.0
Κάνε και επανεκκίνηση στο PC. -
Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά
Είμαι στη δουλειά τώρα, το βράδυ μόλις γυρίσω θα ξανά ασχοληθώ. -
Καλησπερα και απο μενα θα γραψω εδω για να μην ανοιγω καινουργιο thread για παρομοιο λογο... ενας φιλος μου δωσε ενα redmi 4 το οποιο και αυτο κολλαει στο logo, με τις οδηγιες σας ειδα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος και δεν μπορει με τιποτα να μπει σε edl... (ουτε vol +/- η μεσω cmd μεχρι και σκριπτακι ετρεξα αλλα κανει reset παλι στο logo) με fastboot το miflash βλεπει το κινητο πλην ομως εχω "flash tz error" γιατι οπως ειδα δεν φλασαρεις με fastboot και κλειδωμενο bootloader, μετα απο ψαχιμο σκεφτομαι να φτιαξω ενα edl cable σαν τελευταια λυση.. αυτο που θελω να ρωτησω αν το εχει καποιος δοκιμασει η εχει να προτεινει κατι αλλο.. ευχαριστω
-
-
δυστυχως οπως ανεφερα το κινητο μου το εδωσε ενα φιλος σε αυτην την κατασταση οποτε δεν μπορω να σου απαντησω, υποθετω κατι σε global/china official γιατι του το παρηγγειλε καποιος απο κινα, αρα αν δεν υπαρχει κατι αλλο να διαβασω και να προxωρησω σε deep flash? ευχαριστω και για το link και αν υπαρχει τροπος σε αυτην την κατασταση να καταλαβω ποια εκδοση του 4 ειναι.. μεχρι τωρα υποθετω το prime γιατι μου ειπε οτι σιγουρα εχει 3gb ram
-
Σε recovery μπαίνει; Πριν φτιάξεις Deep flash cable Δοκίμασε και αυτήν τη μέθοδο => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Τρίτη μέθοδος κινέζικο Mi PC suite
-
μπαινει αν και δεν μπορεσα να κανω κατι απο εκει, οποτε δοκιμαζω την μεθοδο που μου ειπες και αναφερω.. σ ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0