[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ότι έκανες και παλιά...
Απλά την κατεβάζεις - την ρίχνεις χύμα στην συσκευή σου και την κάνεις Flash πάνω από την παλιά ROM μέσα από το TWRP Recovery... -
-
-
-
Γεια σας παιδιά.μολις έβαλα την τελευταία ρομ στο mi3 μου.εχει το magisk . Ερώτηση σε σχέση με αυτό...
1)Το magisk εχει μία επιλογή για αναβάθμιση όταν βγαινει καινούρια έκδοση.το αναβαθμίζουμε από την εφαρμογή ;Το αναβαθμίζουμε από το playstore η καθόλου όπως το superuser πού είχαμε παλιά;
2)τί είναι η επιλογή safety net sto magisk ?
Λογικά είναι η ασφάλεια; Η στο ιντερνέτ σαν adblock έτσι δεν είναι;Και γιατί όταν την πατάω κοκκινίζει αντί να ενεργοποιηθεί και να γίνεις πράσινο -
@takisk
Δε βοήθησες ιδιαίτερα ..
Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system..
Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα ..
Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό ..
Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα , οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Ρομ και ότι δεν αναγνωρίζει κ.λ.π. κ.λ.π. οτι έχει γραφτεί μέχρι τώρα τεςπα ..
Ρολόι λοιπόν σ'εμενα , σε δύο συσκευές , επίσης το ίδιο έχω και σε Ρομ του mido , οπότε 3 συσκευές , θα δοκιμάσω και σε κενζο σε λίγο και θ'αναφερω .. -
-
-
Για δοκιμάστε κι αυτό ...
[Magisk Systemless Root + Xposed]How to get PokemonGo Working! | ZUK Fans Europe
@apo.stam
Ναι , έτσι ακριβώς ...
EDIT
Εν τω μεταξύ , απλώς έγινε μία δοκιμή με το magisk στην 7.4.20 , αν δούμε οτι δεν καλύπτονται όλες οι ανάγκες θα γυρίσουμε σε supersu ..
Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από install τη Ρομ και όλα θα πηγαίνουν στη θέση τους ή θα διαγράφετε ότι δεν χρειάζεται από μας .. όπως τώρα με μία απλή εγκατάσταση έχουμε magisk , έτσι και με μία άλλη απλή εγκατάσταση θα μπεί το supersu .. no problem.. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0