όχι δεν χρειάζεται Hard reset , εγώ πήγα πίσω στην προηγούμενη και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Ο/H iamosgr έγραψε:
Χαιρεται και από εμένα.Ο/H ktsiaras έγραψε:
Καλησπέρα σε RN2 πολλά κολλήματα σε αρκετές εφαρμογές , chrome, FB και άλλες επίσης το πληκτρολόγιο όταν χρησιμοποιώ λειτουργεί ετεροχρονισμένα,και όταν θέλει.
Είμαστε νομίζω για πισωγύρισμα.
Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχω εγώ.
1.Έχει αργεί ανταπόκριση στο πάτημα με αποτέλεσμα να σου δινει την εικόνα ότι κόλλησε.
2. Όλες οι εφαρμογές αργούν να ανταποκριθουν.
Ήξερα ότι για να πάω στην προηγούμενη ήθελε Hard Reset. Ισχύει ακόμα?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
γεια χαρα.μερικες ημερες κι εγω με την ελληνικη dev 8.6.6.30 στο ολοκαινουργιο mi max 128 gb.γενικα καλα τα πραγματα.καπου καπου μου πεταγεται χωρις να του πω πχ σε καποια επαφη,αλλα προσπαθω να μην δινω πολυ σημασια.δεν μοιαζει ελαττωματικο.δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο.λεω να βαλω την καινουργια dev.να ρωτησω ,για να την περασω απλα ακολουθω τις οδηγιες για μεσω ρομ η' μεσω recovery?η' χρειαζεται και κατι αλλο.βλεπω και android 7 nougat.μην κανω καμια κουτσουκελα.γιωργο geoanto555 φιλε εκει εισαι ??
επισης εχω βγει απο το safe mode του pc μου.το λεω μηπως εχει σχεση στην αναβαθμιση. -
Ο/H iamosgr έγραψε:
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H iamosgr έγραψε:
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Πάντως είναι αφάνταστα εκνευριστικό, σε σημείο να το πετάξεις στον τοίχο όταν από την μία στιγμή στην άλλη έχεις ένα κινητό αργό. Τι να κάνουμε όμως που έχουμε εθιστεί στην εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
λοιπον πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω recovery και φιλε γιωργο μου βγηκε παλι password για το mount.τοκλεισα με reboot και power off το κινητο και γεια μας.τωρα βλεπω ειναι back to normal με την παλια dev.αλλα παιδια χρειαζομαι βοηθεια για αναβαθμιση.
-
Ο/H MindMaker έγραψε:
@BanditGR σε εμένα πάντως το mario run παίζει. Το πέρασα πριν βάλω το magisk και τώρα παίζει κανονικά χωρίς θέματα. Το magisk πάντως δείχνει με κόκκινο το safetynet , αλλά όλα ΟΚ!
In other news, αναβαθμίστηκε ο οδηγός εγκατάστασης του Xposed σε MIUI συσκευές που έχουν αποκτήσει root πρόσβαση μέσω του Magisk (αντί του supersu). -
Στο δικο μου RN2 εβαλα χθες την 7.4.20 (πρωτη φορα εβαλα dev με φουλ wipes εκτος sd) και πραγματι ζοριζοταν αρκετα. Το μεσημερι εβαλα τη fixed απο πανω και μεχρι στιγμης παει πολυ καλυτερα. Απ την αλλη στου γιου μου το RN2 δουλευει μια χαρα απ την παρασκευη που την περασε. Τι να πω!!! Καθε RN2 και καημος, καθε καημος και δακρυ.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Πολλές φορές μου βγάζει το φορουμ ειδοποίηση ασφαλείας. Δουλεύω Dolphin browser. Τι λέτε να φταίει?
-
Ο browser. Ο stock δεν βγάζει τίποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0