Διαφήμιση

[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • συνεχιζει να λεει corrupt zip.... κατεβαζω το gemini 7.4.20 to βαζω στο φακελο downloaded_rom(οπως ειναι χωρις να αλλαξω κατι οπως ονομα πχ) ανοιγω την εφαρμογη update του κινητου φορτωνω το αρχειο μεσω της επιλογης "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" μου λεει να κανει επανεκιννηση το επιλεγω και μου ανοιγει το twrp επειτα κανω wipe cache και dalvik και παω να φλασαρω το ζιπ(δεν επιλεγω καμια απο τις 2 επιλογες στην οθονονη που λεει swipe to flash ) κανω swipe to flash και μου βνγαζει μνμ corrupt αρχειο...

=============== Απρ 26th 2017, 2:59pm ===============
      τελικα ισως ιναι θεμα στην μεταφορα του αρχειου σταματαει η αντιγραφη στο 40% τι να φταει;;;

=============== Απρ 26th 2017, 4:04pm ===============
      και απο το κινητο που κατεβασα παλι τα ιδια corrupt zip μηπως το ζιπ ειναι οντως corrupt;;;;
    • Καλησπέρα,

όπως είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες, σε Redmi Note 3 (hennessy) είχα αφόρητα lagαρίσματα και παγώματα εφαρμογών. Του έδωσα 3 μέρες μπας και στρώσει σταδιακά κάνοντας κάθε μέρα 1-2 επανεκκινήσεις αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ξανακατέβασα την ρομ , την ξαναφλάσαρα ύστερα από factory reset αλλά πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Απεγκατέστησα σήμερα το magisk μήπως και δεν με συμπαθεί αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να μου κάνει καθυστερήσεις στο άνοιγμα των εφαρμογών - παγώματα δεν έχω εδώ και 9 ώρες περίπου. Αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή το βράδυ για την νέα ρομ , ευελπιστώντας ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εξαιρετικά όπως είχα αναφέρει στο πρώτο μου post. Και η μπαταρία εξαιρετική επίσης αγγίζοντας το 4ωρο SOT σε 36 ώρες. no worries here ! δεν μπορούν όλες οι ρομς να μου "κάθονται'. Εξάλλου, την κύρια δουλειά του - να παίρνει και να λαμβάνει κλήσεις - την κάνει με το παραπάνω άριστα
    • σε redmi note 4 mido εχω παρατηρησει να βγαζει συνεχως και για πολυ ωρα το σηματακι του συγχρονισμου και στο mi cloud γραφει συνεχως ληψη πληροφοριων ασχετα αν εχει τοσηματακι στις ειδοποιησεις ή οχι...δε ξερω αν ειναι θεμα της ρομ ή κατι αλλο
    • Διαφήμιση
    • Φίλε @instant_diver
      Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στην δικιά σου εγκατάσταση. Έχουμε το ίδιο κινητό και ενώ σε σένα παρουσιάζει τόσα προβλήματα, σε 'μένα δεν υπάρχει κανένα απ' αυτά που αναφέρεις (και ρουταρισμένο). Κάτι μάλλον δεν κάθετε καλά κατά την εγκατάσταση. :( Ελπίζω την Παρασκευή με την καινούργια να πάνε όλα καλά.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

συνεχιζει να λεει corrupt zip.... κατεβαζω το gemini 7.4.20 to βαζω στο φακελο downloaded_rom(οπως ειναι χωρις να αλλαξω κατι οπως ονομα πχ) ανοιγω την εφαρμογη update του κινητου φορτωνω το αρχειο μεσω της επιλογης "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" μου λεει να κανει επανεκιννηση το επιλεγω και μου ανοιγει το twrp επειτα κανω wipe cache και dalvik και παω να φλασαρω το ζιπ(δεν επιλεγω καμια απο τις 2 επιλογες στην οθονονη που λεει swipe to flash ) κανω swipe to flash και μου βνγαζει μνμ corrupt αρχειο...

τελικα ισως ιναι θεμα στην μεταφορα του αρχειου σταματαει η αντιγραφη στο 40% τι να φταει;;;

και απο το κινητο που κατεβασα παλι τα ιδια corrupt zip μηπως το ζιπ ειναι οντως corrupt;;;;
      να την περάσεις από το twrp και όχι από την εφαρμογή του κινητού, είχα και γω το ίδιο πρόβλημα αλλά από το twrp τη περνάει μία χαρά

Ο/H tasos17 έγραψε:

συνεχιζει να λεει corrupt zip.... κατεβαζω το gemini 7.4.20 to βαζω στο φακελο downloaded_rom(οπως ειναι χωρις να αλλαξω κατι οπως ονομα πχ) ανοιγω την εφαρμογη update του κινητου φορτωνω το αρχειο μεσω της επιλογης "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" μου λεει να κανει επανεκιννηση το επιλεγω και μου ανοιγει το twrp επειτα κανω wipe cache και dalvik και παω να φλασαρω το ζιπ(δεν επιλεγω καμια απο τις 2 επιλογες στην οθονονη που λεει swipe to flash ) κανω swipe to flash και μου βνγαζει μνμ corrupt αρχειο...

δοκιμασε από το twrp και όχι από την εφαρμογή του κινητού, μπες το twrp κάνε τα γνωστά wipe και μετά πέρνα τη ρομ
    • [XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

Μετα απο 5 μέρες απροβληματιστες χθες βράδυ ενώ ήταν σε flight κ όλα κλεισμένα θυμήθηκε κ άνοιξε το αππ του airbnb και ξεζουμισε 25% μπαταρια

Στάλθηκε από το MI 5s μου
    • Ο/H bzanios έγραψε:

Φίλε @instant_diver
      Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στην δικιά σου εγκατάσταση. Έχουμε το ίδιο κινητό και ενώ σε σένα παρουσιάζει τόσα προβλήματα, σε 'μένα δεν υπάρχει κανένα απ' αυτά που αναφέρεις (και ρουταρισμένο). Κάτι μάλλον δεν κάθετε καλά κατά την εγκατάσταση. :( Ελπίζω την Παρασκευή με την καινούργια να πάνε όλα καλά.
      Επειδή σε πολλές παλαιότερες ρομς παρακολουθούσα τα σχόλια σου και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου μιας κι έχουμε την ίδια συσκευή, μου έκανε κι εμένα εντύπωση που στην συγκεκριμένη ρομ είχα θέματα για αυτό και την ξανακατέβασα και την έβαλα όπως πάντα με factory reset και μετά wipes. Τι να πω ?!!!!!!!! Δεν με ήθελε αυτήν την φορά .... Είναι πως θα σου κάτσει. Βλέπω στα σχόλια σε κάθε νέα ρομ που ανεβαίνει, ότι σε κάποια παιδιά μπαίνει σωστά και σε άλλα όχι. Ε .... ήρθε και η δικιά μου σειρά !!! Εξάλλου, dev roms βάζουμε και παίρνουμε το ρίσκο και την ευθύνη αν πάει κάτι εκτός αναμενόμενου. Αν ήθελα , θα έμενα με την Stable V8.2 που δουλεύει μεν σωστά αλλά δεν είναι τόσο 'αεράτη' όσο οι xtrv που βάζουμε τον τελευταίο μήνα. Και την πιο τέλεια ρομ να βγάλουν, εγώ σαν ναρκομανής θα κάνω το φορμάτ της Παρασκευής βράδυ σε κάθε dev που θα βγαίνει από κει και πέρα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H instant_diver έγραψε:

Ο/H bzanios έγραψε:

Είναι πως θα σου κάτσει. Βλέπω στα σχόλια σε κάθε νέα ρομ που ανεβαίνει, ότι σε κάποια παιδιά μπαίνει σωστά και σε άλλα όχι. Ε .... ήρθε και η δικιά μου σειρά !!!

ετσι ακριβώς φίλε μου
      Σε ido....
      Στα περισσότερα έκατσε καλά...
      Στο δικό μου όχι..... :dash:
    • [XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

Παιδιά, για την μπαταρία τελικά νομίζω ισχύει ότι έχει κάποια θέματα. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Τι εννοώ:
      Η μπαταρία μετά το 20% άρχισε να πέφτει πολύ απότομα και το κινητό ειδικά μετα το 12% έπεσε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά στο 4% ΧΩΡΊΣ να το χρησιμοποιώ και ενώ είχε σβηστή οθόνη και μόλις την άνοιξα το κινητό έσβησε ενώ ήταν στο 4%.
      Μόλις συνέδεσα τον φορτιστή και το άνοιξα ξανά έδειχνε 3% και όση ώρα το χρησιμοποιώ τώρα ενώ είναι στην πρίζα, αντί να ανεβαίνει, πέφτει και έχει μείνει στο 1%.
      Το περίεργο όπως είχα πει και σε προηγούμενο post, είναι ότι εκεί που φόρτιζε το κινητό σε 1μιση-2 ωρες, τώρα πλέον μετά τη νέα ROM, αναφέρει ότι χρειάζεται 4μιση-5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση.
      Οι ώρες είναι πολλές αλλά το κινητό είναι η πρώτη φορά που μου κράτησε με full χρήση, πανω από 40 ώρες!

Έχει αλλάξει κάτι στη διαχείρηση μπαταρίας/ενέργειας σε αυτή την έκδοση;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα και από μένα.... όλα πολύ καλά με την νέα ρομ εκτός από τα δεδομένα κινητής. Δεν λένε να ανοίξουν με τίποτα. Άλλαξα πάροχο , έκανα επανεκκίνηση , το έκλεισα ξανά reboot wipe κτλ...Τίποτα τα δεδομένα. Να περιμένω Παρασκευή και βλέπουμε;

Xiaomi mi note pro
    • Ο/H Tikopoulos Kostas έγραψε:

Καλησπερα και από μένα.... όλα πολύ καλά με την νέα ρομ εκτός από τα δεδομένα κινητής. Δεν λένε να ανοίξουν με τίποτα. Άλλαξα πάροχο , έκανα επανεκκίνηση , το έκλεισα ξανά reboot wipe κτλ...Τίποτα τα δεδομένα. Να περιμένω Παρασκευή και βλέπουμε;

Xiaomi mi note pro
      Εδώ XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]

την 3 λύση
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Tikopoulos Kostas έγραψε:

Καλησπερα και από μένα.... όλα πολύ καλά με την νέα ρομ εκτός από τα δεδομένα κινητής. Δεν λένε να ανοίξουν με τίποτα. Άλλαξα πάροχο , έκανα επανεκκίνηση , το έκλεισα ξανά reboot wipe κτλ...Τίποτα τα δεδομένα. Να περιμένω Παρασκευή και βλέπουμε;

Xiaomi mi note pro
      Εδώ XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
      την 3 λύση
      Ευχαριστώ πολύ λύθηκε με την 3...