Με μπερδέψες με εκείνο το "Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή". Αν σε βγάζει 1,5-2 μέρες (όπως κι εμένα άλλωστε άνετα) απλά το βάζεις για φόρτιση τη 2η νύχτα και όσο χρειαστεί. 2,5 ώρες για 52-100% απέχει πολύ όμως από το να είναι νορμάλ. Κάνει αρκετά λιγότερο το δικό μου ακόμα και με την τελευταία official stable. Δεν νομίζω να φταίει η θύρα γιατί όταν δεν κάνει καλή επαφή ανοιγοκλείνει η φόρτιση και αν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή π.χ. ακούς "καμπανάκια" συνεχώς. Βάλε κανένα usb αμπερόμετρο να δεις τι ρεύμα τραβάει από το φορτιστή ή αν δεν έχεις τέτοιο έστω καμιά εφαρμογή που ψευτομετράει τα ampere.Ο/H M@nos έγραψε:
Η μπαταρία κρατάει 1μιση με 2 μέρες ανάλογα την χρήση. Δεν είχα θέμα σε αυτό. Το θέμα ήταν ο υπερβολικά μεγάλος χρόνος φόρτισης.Δοκίμασα διαφορά καλώδια αλλά με όλα δεν έβλεπα διαφορά. Τελικά πήγα και αγόρασα ένα power bank (xiaomi 10.000 mAh) και δοκιμάζοντας το καλώδιο του ή φόρτιση ήταν πλέον σχεδον νορμάλ (απο52% σε 100% σε 2μιση ωρες).
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H M@nos έγραψε:
....
Φαντάσου ότι όλο το βράδυ (δώδεκα, μια ως τις 7 το πρωί δεν προλαβαίνει να φορτιστει.
Θα ξαναδοκιμάσω στην επόμενη φόρτιση το καλώδιο του powerbank να δω πως θα τα πάει. -
Καλησπέρα σας .το συγκεκριμένο κινητό αντιμετωπίζει πρόβλημα με το touch του ;έκδοση 9.5.10.0 σταθερή .
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Greg greg έγραψε:
Καλησπέρα. Μια ερώτηση έχω. Από την τελευταία dev που πήρα σήμερα μέσω ota μπορώ να πάω σε ελληνική stable με fr χωρίς να έχω προβλήματα με το antirollback? Και αν ξέρει κάποιος γιατί χάθηκε το recovery στην τελευταία άρωμα dev από το μενού εκκίνησης? Ευχαριστώ.
-
-
καλησπερα. εκανα μια βλακεια και διεγραψα ταπαντα στο κινητο.ειναι κολλημενο στο recovery αλλα δεν μπορω να βαλω ρομ καθωσ την διεγραψα απομεσα απο το κινητο. υπαρχει σωτηρια με καποιο τροπονα περασω ρομ μεσω πισι?
-
Σε ποιο recovery είσαι ? TWRP ?
Αν σύνδεσέ το στον υπολογιστή κια λογικά θα το δει σαν σκληρό δίσκο για να βάλεις πάλι την ρομ -
δεν το βλεπει το πισι σαν χωρο.εχει θαυμαστικο στην διαχειρηση συσκευων σαν mtp device
-
Πήγαινε mount > κάτω δεξιά έχει ένα κουτάκι για σύνδεση ΜΤΡ > απνεργοποίησέ το > ενεργοποίησέ το και δες ξανά
-
το εκανα 3 φορες. τπτ με αυτο το τροπο.
-