Καλησπερα για όσους έχουν miui 10 βγήκε η 8.8.30!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤην κατεβάζεις στη συσκευή (ή στο PC και την περνάς στη συσκευή), κάνεις boot σε TWRP recovery, κάνεις factory reset και την φλασάρεις. Εννοείται λόγω του factory reset, καλό θα είναι να έχεις ένα backup των πραγμάτων που σε ενδιαφέρουν.Ο/H kaikas έγραψε:
Να κάνω μία ερώτηση έχω την τελευταία stable έκδοση της Aroma για να περάσω την beta πια είναι η διαδικασία;
Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο φόρτισης γιατί η συσκευή είχε προβλήματα με υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση). Τώρα με αυτά που γράφεις -αν καταλαβαίνω καλά- προκύπτει ότι δεν σε βγάζει καν μια ημέρα και χρειάζεται 2η φόρτιση εντός αυτής, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό για το Santoni. Πιθανότατα έχεις άλλο πρόβλημα εσύ λοιπόν (με τη μπαταρία ή/και το φορτιστή).Ο/H M@nos έγραψε:
Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50%
Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή.
Η μπαταρία κρατάει 1μιση με 2 μέρες ανάλογα την χρήση. Δεν είχα θέμα σε αυτό. Το θέμα ήταν ο υπερβολικά μεγάλος χρόνος φόρτισης.Ο/H theopan έγραψε:
Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο φόρτισης γιατί η συσκευή είχε προβλήματα με υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση). Τώρα με αυτά που γράφεις -αν καταλαβαίνω καλά- προκύπτει ότι δεν σε βγάζει καν μια ημέρα και χρειάζεται 2η φόρτιση εντός αυτής, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό για το Santoni. Πιθανότατα έχεις άλλο πρόβλημα εσύ λοιπόν (με τη μπαταρία ή/και το φορτιστή).Ο/H M@nos έγραψε:
Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50%
Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή.