Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Hey παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τα icons απο το default theme; Θελω να φτιαξω ενα pack με αυτα και στη miui 10 το default ειναι λιγο broken
    • Διαφήμιση
    • Κάπου εκεί μέσα, αν ακολουθηθεί το πλάνο της προηγούμενης έκδοσης MIUI. Οκτώβρη με Νοέμβρη. Οτιδήποτε πιο νωρίς θα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για εμένα.
    • Να κάνω μία ερώτηση έχω την τελευταία stable έκδοση της Aroma για να περάσω την beta πια είναι η διαδικασία;
    • Ο/H kaikas έγραψε:

Να κάνω μία ερώτηση έχω την τελευταία stable έκδοση της Aroma για να περάσω την beta πια είναι η διαδικασία;
      Την κατεβάζεις στη συσκευή (ή στο PC και την περνάς στη συσκευή), κάνεις boot σε TWRP recovery, κάνεις factory reset και την φλασάρεις. Εννοείται λόγω του factory reset, καλό θα είναι να έχεις ένα backup των πραγμάτων που σε ενδιαφέρουν.
    • Διαφήμιση
    • Εδώ και λίγο καιρό Φορτίζει παααααρα πολύ αργά. Για πλήρη φόρτιση θέλει πάνω από 6 ώρες.
      Δοκίμασα άλλο φορτιστή, άλλα καλώδια αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;
      (MIUI 10 global 8.8.16)
    • H ROM μάλλον. Από τη global stable 9.6.4.0 που έχω (ίσως κι από την προηγούμενη) παρατήρησα ότι η φόρτιση έχει γίνει σημαντικά πιο αργή πλέον. Σκόπιμα προφανώς το έκαναν.
    • Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50%
      Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή.
    • Ο/H M@nos έγραψε:

Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50%
      Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο φόρτισης γιατί η συσκευή είχε προβλήματα με υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση). Τώρα με αυτά που γράφεις -αν καταλαβαίνω καλά- προκύπτει ότι δεν σε βγάζει καν μια ημέρα και χρειάζεται 2η φόρτιση εντός αυτής, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό για το Santoni. Πιθανότατα έχεις άλλο πρόβλημα εσύ λοιπόν (με τη μπαταρία ή/και το φορτιστή).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H theopan έγραψε:

Ο/H M@nos έγραψε:

Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50%
      Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο φόρτισης γιατί η συσκευή είχε προβλήματα με υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση). Τώρα με αυτά που γράφεις -αν καταλαβαίνω καλά- προκύπτει ότι δεν σε βγάζει καν μια ημέρα και χρειάζεται 2η φόρτιση εντός αυτής, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό για το Santoni. Πιθανότατα έχεις άλλο πρόβλημα εσύ λοιπόν (με τη μπαταρία ή/και το φορτιστή).
      Η μπαταρία κρατάει 1μιση με 2 μέρες ανάλογα την χρήση. Δεν είχα θέμα σε αυτό. Το θέμα ήταν ο υπερβολικά μεγάλος χρόνος φόρτισης.
      Δοκίμασα διαφορά καλώδια αλλά με όλα δεν έβλεπα διαφορά. Τελικά πήγα και αγόρασα ένα power bank (xiaomi 10.000 mAh) και δοκιμάζοντας το καλώδιο του ή φόρτιση ήταν πλέον σχεδον νορμάλ (απο52% σε 100% σε 2μιση ωρες).
      Γενικά η συσκευή μου από τότε που την πήρα είχε ένα θέμα στο να συνδέεται εύκολα σε οποιοδήποτε καλωδιο. Σαν να είναι η ηποδοχη του τηλεφώνου κάπως χαλαρή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα της δικής μου συσκευής η των xiaomi γενικότερα, πάντως και ένας φίλος μου που αγόρασε Mido προσφατα, έχει το ίδιο θέμα.