καλησπερα, ναι ετσι γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω ποια bugs ειχε η προηγουμενη εκδοση και αν ειχε δεν θα τα διορθωνε η νεα αναβαθμιση ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
παίδες καλησπέρα, πήρα το δικό μου 4Χ ως τρίτο κινητό σήμερα από Ελληνικό μαγαζί και είναι η global έκδοση. Ερώτηση: με δύο κάρτες sim γίνεται να τις έχω και τις δύο σε 2G; από ότι έψαξα στις ρυθμίσεις δεν γίνεται, δλδ, όταν έχω δηλωμένη για data την μία τότε μπορείς να την ρυθμίσεις σε 2G αλλά την άλλη την κρατάει πάντα στο 4G,3G. Αυτό το κάνει με οποιαδήποτε εναλλαγή στις κάρτες στη ρύθμιση για data. Σε όποια δίκαρτα κινητά και να είχα ή έχω ακόμα και στο redmi pro μέχρι που το έδωσα αυτή η ασυμβατότητα δεν υπήρχε, μπορούσα δλδ να έχω και τις δυο κάρτες σε 2G ανεξάρτητα με το ποια είναι δηλωμένη για data. Όπως το έχω και τώρα με το Samsung Galaxy J7 2017 που τρέχει ρολόι με τις δύο κάρτες. Συμπεραίνω ότι ίσως είναι θέμα software, παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι το τηλέφωνο φοράει την 8.5.2.0 stable έκδοση. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ή αναμένουμε νέα αναβάθμιση; Ευχαριστώ!!
-
Γίνεται φίλε μου, εγώ έχω 2 sim και άνετα γίνεται να έχεις και τις δύο σε 2G....
Μήπως μπερδεύεσαι με το όνομα της sim που γράφει πάνω? Κλείσε τα δεδομένα και δες τι παίζει....άμα θες δείξε και μια φώτο να σου πω (απλά κλείσε τα δεδομένα).Open-source is the future -
Δεν γίνεται φίλε μου το τσεκαρα πάλι πριν από λίγο. Μπορείς να διαλέξεις όποιο δίκτυο θέλεις μόνο στην κάρτα που είναι δηλωμένη για data, στην άλλη κάρτα δεν μπορείς. Και όταν κάνεις εναλλαγή τις κάρτες στη δήλωση για data, τότε μπορείς να το κάνεις στην κάρτα που δεν γινότανε πριν αλλά την άλλη την πάει αυτόματα στο 4g, 3g. Αυτό δεν γίνεται σε Redmi pro κλπ αλλά λειτουργεί κανονικά και αλλάζει την προτίμηση δικτύου όπως την επιθυμείς και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα.
-
Ο/H mrgiannis έγραψε:
καλησπερα, ναι ετσι γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω ποια bugs ειχε η προηγουμενη εκδοση και αν ειχε δεν θα τα διορθωνε η νεα αναβαθμιση ?
Ο/H princegr έγραψε:
Δεν γίνεται φίλε μου το τσεκαρα πάλι πριν από λίγο. Μπορείς να διαλέξεις όποιο δίκτυο θέλεις μόνο στην κάρτα που είναι δηλωμένη για data, στην άλλη κάρτα δεν μπορείς. Και όταν κάνεις εναλλαγή τις κάρτες στη δήλωση για data, τότε μπορείς να το κάνεις στην κάρτα που δεν γινότανε πριν αλλά την άλλη την πάει αυτόματα στο 4g, 3g. Αυτό δεν γίνεται σε Redmi pro κλπ αλλά λειτουργεί κανονικά και αλλάζει την προτίμηση δικτύου όπως την επιθυμείς και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα.
Πήγαινε στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" και χτύπα 5-6 φορές πάνω στο "Εσωτερική μνήμη". Στο κρυφό μενού που θα ανοίξει πήγαινε στο "Πληροφορίες τηλεφώνου 1/2" (αναλόγως πια SIM θες να πειράξεις) και μετά στο "Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου" και επίλεξε "GSM only". Δεν το έχω κάνει γιατί δεν με ενδιαφέρει αλλά έτσι έχω διαβάσει ότι γίνεται αυτό που θες. -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Για να πω την αλήθεια κι εμένα με βόλεψε στο MIUI που είναι όλα τα εικονίδια χύμα στην οθόνη, στο κάτω κάτω αν θες να ομαδοποιήσεις κάποια τα βάζεις σε καρτέλες.
Συνήθεια και γούστα φυσικά είναι αυτά
Όσο για το θέμα κατασκευής @seitman πας άμεσα σε θήκη και tempered glass.
Αξίζει με 1000 η ελληνική αλλιώς αν δεν θες πολλά πολλά μπορείς να δοκιμάσεις και aosp.....και γενικά αξίζει το ξεκλείδωμα γιατί αξίζει να πειραματιστείς και ό,τι σε βολέψει στη τελική
Λέω σήμερα να στείλω αίτημα ξεκλειδώματος bootloader και από εβδομάδα να αρχίσω να "παίζω". Θα δείξει η νεκροψία.
Update:
Έστειλα το αίτημα και σε 15 λεπτά ήρθε η έγκριση. Ξεκλείδωμα doneΨηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Τέλεια!! Καλό παιχνίδι λοιπόνOpen-source is the future
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό, ποιοτικό tempered glass; ευχαριστώ!!!
-
-
Φίλε μου το έψαξα nillkin tempered glass δεν υπάρχει για αυτό το κινητό, μόνο screen protector. Κάτι άλλο;