Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Lenuo full cover λέω κι εγώ. Πήρα ένα προ 2-3 εβδομάδων το οποίο δεν έχω βγάλει βέβαια από τη συσκευασία ακόμα γιατί περιμένω να χαλάσει εντελώς το παλιό, αλλά από την ποιότητα της συσκευασίας κρίνοντας (διπλό χοντρό χαρτόνι σαν βιβλίο) φαίνεται καλό. Ούτε 3,5$ δεν έκανε αν θυμάμαι καλά.
Α παρεμπιπτόντως, μόλις πριν λίγο ψάχνοντας τον updater μου έβγαλε το update στην 8.5.4.0 NAMMIED (miui 8 με Nougat). γράφει απλά "Σταθερή" χωρίς Nightly) και από όσο είδα, βλέπω ότι δίνεται πλέον και επίσημα ως η τελευταία global stable στα downloads του en.miui.com. -
Ναι από τη συσκευασία είχα εντυπωσιαστεί κι εγώ!! Ναι κάπου εκεί ήταν η τιμή
Κάνε το update τότε, το είδα κι εγώ ότι δίνεται πλέον επίσημα άρα δεν είναι Nightly.....μόνο fastboot δεν έχει βγει ακόμα.Open-source is the future -
-
Κάποιος που να την έβαλε? Διορθώθηκε το θέμα της μπάρας στις επαφές?
-
-
-
Ναι οκ, καλά κατάλαβα....δεν την έχω δοκιμάσει την έκδοση αυτή (δεν έχω καν official) αλλά δε νομίζω να διορθώθηκε....σίγουρα μόνο άμα βάλεις την xtrv δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό
Αφού έτσι κι αλλιώς εσύ φοράς official rom, άρα ούτε τώρα σου εμφανίζεται ελληνικό αλφάβητο στη μπάρα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα άμα κάνεις το update....κάντο και βλέπεις, έτσι κι αλλιώς το update καλό είναι να γίνεται για άλλα πράγματα άσχετα με το ελληνικό αλφάβητο.Open-source is the future -
-
-
Μήπως πλησιάζει η stable 9αρα? Εξού και η αναβάθμιση σε nougat??..
-