Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Φυσικά φίλε μου, κατέβασε την εφαρμογή χάρτες της google από το play store και βάλε προορισμό...θα το βρεις εύκολο είναι.

Μια άλλη εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις είναι η here we go αλλά για την Αθήνα από εμπειρία καλύτερα να εμπιστευτείς τους χάρτες της google (google maps) γιατί το here we go κάποιες φορές στην Αθήνα μου πρότεινε διαδρομές που αν δεν ήξερα τη καλύτερη διαδρομή θα έφτανα σε 800 χρόνια στο προορισμό μου....με το που κοιτάω τι προτείνει και το google maps βλέπω ότι πρότεινε τη καλύτερη διαδρομή, αυτή που ήξερα κι εγώ ;)
      Και οι 2 εφαρμογές σου δείχνουν και τη κίνηση αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα.
      Open-source is the future
    • Κατέβασε το Here maps από το Google Play κατέβασε και χάρτη της Ελλάδας και την Ελληνική φωνή καθοδήγησης, και θα είσαι άρχοντας χωρίς data
    • Διαφήμιση
    • Έχουμε και λέμε...
      Κλείνοντας 2 24ωρα με τη συσκευή. Πολύ καλή για τα λεφτά της (best value for money ever ακόμα και από το ιστορικό Neo V). Στιβαρή κατασκευή, αλλά θέλει πολύ προσοχή στο κράτημα γιατί το κάλυμμα αλουμινίου έχει την τάση να γλυστράει πάρα πολύ από το χέρι (σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου, Moto G2). Μπαταρία στο 60% μετά από 24 ώρες χρήσης. Η οθόνη πολύ καλή.
      Αλλά αυτό που με χαλάει πολύ στο miui είναι έλλειψη app drawer, οπότε επανέφερα τον Nova Launcher με το back up από την προηγούμενη συσκευή.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή συσκευή και ξύνεται το χέρι μου να ξεκλειδώσω bootloader και να αρχίσω να "παίζω", αλλά λέω να το αφήσω για κάνα μήνα απείραχτο έτσι για το γ@μώ της υπόθεσης.
      Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
      Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια
    • @seitman
      Για app drawer αυτό: Pixel Drawer
      Και εγώ αυτό έχω... αν και με λίγο έξυπνη διαμόρφωση των φακέλων σου στο desktop, δεν θα το χρειαστείς.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H seitman έγραψε:

Έχουμε και λέμε...
      Κλείνοντας 2 24ωρα με τη συσκευή. Πολύ καλή για τα λεφτά της (best value for money ever ακόμα και από το ιστορικό Neo V). Στιβαρή κατασκευή, αλλά θέλει πολύ προσοχή στο κράτημα γιατί το κάλυμμα αλουμινίου έχει την τάση να γλυστράει πάρα πολύ από το χέρι (σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου, Moto G2). Μπαταρία στο 60% μετά από 24 ώρες χρήσης. Η οθόνη πολύ καλή.
      Αλλά αυτό που με χαλάει πολύ στο miui είναι έλλειψη app drawer, οπότε επανέφερα τον Nova Launcher με το back up από την προηγούμενη συσκευή.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή συσκευή και ξύνεται το χέρι μου να ξεκλειδώσω bootloader και να αρχίσω να "παίζω", αλλά λέω να το αφήσω για κάνα μήνα απείραχτο έτσι για το γ@μώ της υπόθεσης.
      Μεγίες Δημήτρη. Το θέμα με το αλουμίνιο είναι γνωστό, γλυστράει αρκετά και το καλοκαίρι ζεσταίνεται, οπότε πας για θήκη άμεσα + screen protector για κάθε ενδεχόμενο. Για το app drawer συμφωνώ αν και είμαι...σεσημασμένος χρήστης Nova, από τότε που έπιασα Android, οπότε ότι launcher και να είχε, αποκλείεται να είχε τις ευκολίες του Nova.

Όσο για bootloader μην...απαρνιέσαι το πεπρωμένο σου :P Θα καταλήξεις ξεκλείδωτος και με τη ROM του forum στο τέλος (που είναι πολύ καλύτερη από την επίσημη), οπότε τι το καθυστερείς ? 8)
    • Και εγώ έχω τον Nova prime, αλλά έχω συνηθήσει πλέον και το MIUI..

@seitman Σημασία έχει όμως να περάσεις και την ελληνική ρομ. Μόλις το κάνεις θα καταλάβεις το γιατί επιμένουμε.. ;)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Για να πω την αλήθεια κι εμένα με βόλεψε στο MIUI που είναι όλα τα εικονίδια χύμα στην οθόνη, στο κάτω κάτω αν θες να ομαδοποιήσεις κάποια τα βάζεις σε καρτέλες.
      Συνήθεια και γούστα φυσικά είναι αυτά ;)

Όσο για το θέμα κατασκευής @seitman πας άμεσα σε θήκη και tempered glass.
      Αξίζει με 1000 η ελληνική αλλιώς αν δεν θες πολλά πολλά μπορείς να δοκιμάσεις και aosp.....και γενικά αξίζει το ξεκλείδωμα γιατί αξίζει να πειραματιστείς και ό,τι σε βολέψει στη τελική :)
      Open-source is the future
    • Μιας και μιλαμε για θηκες και tempered glass τι προτεινετε για το ολοκαινουριο μου 4X το οποιο αντικατεστησε το iphone 5s μου.
      Παει σφαιρα!
    • Διαφήμιση