27 συν πόσα ακόμα να σου την αλλάξουν??
(Όχι προσωπικά εσένα, του άλλου λέω, του άσχετου)

(Όχι προσωπικά εσένα, του άλλου λέω, του άσχετου)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ το βρήκα τέλειο στην εφαρμογή, με τη πρώτη το έβαλα χωρίς καμία φουσκάλα.....κάτι μου λέει ότι δεν το έβαλες σωστά και δεν τήρησες τις οδηγίεςΟ/H theopan έγραψε:
Προ καιρού είχα αν θυμάμαι καλά προτείνει και το full cover της Lenuo το οποίο είχα αγοράσει αλλά δεν είχα προλάβει να τοποθετήσω. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους τυχόν παρέσυρα με τη βιαστική μου κρίση από την εξωτερική συσκευασία. Πραγματικά πιστεύω ότι οι σχεδιαστές του είναι ηλίθιοι! Δεν έχω συναντήσει πιο άχρηστο τζαμάκι! Εκτός του ότι έχει απολύτως άθλια εφαρμογή (το έβαλα-έβγαλα 5-6 φορές για να καταφέρω να έχει μια μόνο φουσκάλα κάτω δεξιά αντί για 4 που είχε με την πρώτη προσπάθεια), το κάτω τμήμα του "full cover", είναι κατάμαυρο και καλύπτει εντελώς τόσο τα capacitive buttons όσο και το notification led με αποτέλεσμα να μην έχω πια ειδοποιήσεις!!! Πραγματικά έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα τι απίστευτη μ@λακία έχουν κάνει!
Δεν το συζητώ ότι έφυγε για τα σκουπίδια αμέσως. Παρήγγειλα ένα από αυτά τα διαφανή εύκαμπτα "nano" που έχουν βγει, αλλά νομίζω ότι κακώς το έκανα κι αυτό. Οι οθόνες μας κομπλέ πλέον έχουν 27€ και από Ελλάδα. Δε νομίζω να αξίζει να ασχολείται πια κανείς με tempered συνεπώς...