Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
εχω προβλημα με το μικροφωνο στις κλησεις οπως και πολλοι αλλοι απο οτι διαβαζω. Δε με ακουνε και πρεπει να μιλαω πολυ κοντα και αρκετα πιο δυνατα απτο κανονικο. υπαρχει καποια λυση γιατι επισημο update που να διορθωνει το προβλημα δε προκειται να δουμε.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ενεργοποιω το μεγαφωνο υπαρχει μεγαλη διαφορα και στο μικροφωνο ακουγομαι πολυ πιο καθαρα. -
@kosno7
Έκανες το CIT τεστ; Μπες μέσα στο about phone και πάτα επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel για να ενεργοποιήσεις το CIT. Μετά κάνε τεστ τα μεγάφωνα, μικρόφωνα και πες μας. -
Το εκανα αλλα δεν ειπα οτι δεν δουλευουν. στο τεστ απλα βλεπεις αν γραφει τη φωνη σου οχι ποσο δυνατα την γραφει. εκει ειναι το προβλημα.
Σε δοκιμη πριν εκανα κληση στον εαυτο μου απο αλλο κινητο, μιλαγα στο Xiaomi με σταθερη ενταση της φωνης μου και ακουγα απτο αλλο. οταν απομακρυνομουν 15-20cm δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα. οταν ενεργοποιησα το μεγαφωνο ομως επιασε πολυ πιο καθαρα τη φωνη μου. -
-
Ο/H kosno7 έγραψε:
οταν ενεργοποιησα το μεγαφωνο ομως επιασε πολυ πιο καθαρα τη φωνη μου.
-
ακουγεται δυνατα απτο ηχειο ναι. ειναι κρυφο μυστικο οτι πολλα μοντελα και ειδικοτερα αυτα της σειρας Redmi εχουν θεμα με το μικροφωνο τους?
Ενα τοσο σημαντικο bug που αφορα τη βασικοτερη λειτουργια ενος τηλεφωνου που δεν ειναι αλλη απτο να μπορεις να κανεις σωστα κλησεις δεν εχει διορθωθει εδω και 1+ χρονο. καποιες λυσεις που βρηκα σχετικα με την απενεργοποιηση του noise cancellation δε ξερω κατα ποσο δουλευουν. -
-
official V9.5.4.0.NAMMIFA
και εδω περιγραφεται ακριβως το προβλημα
forum.xda-developers.com/redmi-note-4/help/bug-t3630473 -
Μαγκες να ρωτησω...
Ειμαι καινουριος στο miui και προσεξα οτι αν δεν υπαρχει notification στην "κουρτινα" δεν εμφανιζει αριθμο στις εικονες των app.
π.χ. Στο Viber τα γκρουπς που εχω σε σιγαση και αρα δεν ερχονται notifications, δεν μου γραφει τον αριθμο των αδιαβαστων μηνυματων πανω στην εικονα του Viber, οπως εκανε το Samsung μου. Πρεπει να μπω μεσα για να δω αν εχω καινουρια αδιαβαστα.
Υπαρχει καποια λυση;
Απενεργοποιησα την εξοικονομηση μπαταριας και εδωσα πληρη δικαιωματα στην εφαρμογη του Viber. -
@miui-online πήγαινε settings, notifications & satus bar, app notifications και όρισε εκεί τους εφαρμογές που θέλεις ή που δεν θέλεις notifications. Ο αριθμός των notifications πάνω στην εφαρμογή είναι το app icon badge.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τα εχω κανει αυτα, στις υπολοιπες εφαρμογες βλεπω icon badges.
Δεν βλεπω icon badges στις περιπτωσεις οπου δεν ερχεται ειδοποιηση, οπως:
1. Στα γρουπς που εχω mute στο Viber.
2. Στις ειδοποιησεις του Facebook.
3. Οταν ερθει ενα email και το βγαλω απο το notifications bar για να το δω αργοτερα.
Με λιγα λογια, πρεπει να υπαρχει ειδοποιηση στη γραμμη ειδοποιησεων για να βλεπω icon badges.
Στο Samsung δεν ειχα αυτη τη συμπεριφορα. Έβλεπα π.χ. στην εικονα του Viber τον αριθμο 48 και ηξερα οτι στο γκρουπακι που εχω σε σιγαση για να μην χτυπα συνεχεια, εχω 48 αδιαβαστα μηνυματα. Τωρα πρεπει να μπω μεσα στο Viber για να δω αν εχω καινουρια μηνυματα.
Αν μου στειλει ομως καποιο μεμονωμενο ατομο στο Viber, θα μου χτυπησει κανονικα ειδοποιηση και θα βλεπω και το νουμερο 1.