Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
έχεις λινκ...??? για την οθονη ρωταω
-
ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Παιδια ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη η miui 11 beta ;
-
καλησπέρα.
έβαλα την τελευταία ρομ xtvr, είχα κάποια εκδοση 8.1.κάτι αρώμα πριν
στην επαννεκίνηση μπαίνοντας στο recovery ;esbhsa τα πάντα από το κινητό γιατί θέλω να το δώσω μου βγάζει το μήνυμα
"Αυτή συσκευή έχει κλειδωθεί
Αυτη η συσκευή σχετίζεται με έναν υπάρχοντα λογαριασμό ΜΙ."
προχωρώντας να να κάνω ενεργοποίηση της συσκευής , βάζω τον κωδικό μου και μου λέει
"Αδυναμία επιβεβαίωσης ID MI λογαριασμού. Αδυναμία σύνδεσης στο internet."
Είναι συνδεδεμένο με wifi στο internet
οι κωδικοί είναι σωστοί γιατί συνδέομαι από το κι id.mi.com και στο i.mi.com
το είχα ξεκλειδώσει bootloader κανονικά γιατί το βλέπω μέσα στο λογαριασμό μου αλλά σαν offline.
τι κάνω για να ξεπεράσω το πρόβλημα -
Έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει με πρόβλημα στους server
Το ID στη συσκευή είναι ίδιο με αυτό που μπαίνεις από τον υπολογιστή ? -
ναι είναι το ίδιο
-
Αν είναι όντως πρόβλημα στους server δεν μπορείς να κάνεις κάτι...προσωπικά θα δοκίμαζα με άλλο wifi δίκτυο ή ακόμα και με δεδομένα από κάρτα sim (θα πρέπει να απενεργοποιήσεις όμως τον έλεγχο pin στη sim)
-
μάλλον πρόβλημα server ήταν
σε ευχαριστώ -
Να ρωτήσω και κάτι άλλο
Σε παλιότερη έκδοση λογισμικού υπήρχε το "lite mode" το οποίο είναι εύχρηστο σε χρήστες μεγάλης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα νέα κινητά. Είδα ότι στο miui 10 επανήλθε , αλλά από ότι είδα στις εκδόσεις που υπάρχουν στο forum δεν διατίθεται ή είναι κρυμμένο καπου και δεν το βρίσκω.
Αν δεν υπάρχει στις ελληνικές εκδόσεις υπάρχει τρόπος να μπει ή πρέπει να πάω σε κινέζικο source?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν ήταν δυνατότητα των κινέζικων ρομ, θα πρέπει να βάλεις πάλι ρομ που να έχει china source, είτε official είτε custom
-