Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Thank you for your answer, but miui 11 won't be ?
Greetings!"La suposición es la madre de los metepatas" -
Καλησπέρα παιδιά εγκατέστησα την 11 και έχω ένα πρόβλημα. Στην διαχείριση αρχείων (file manager) όταν μπαίνω στους φακέλους μου με φωτογραφίες και βίντεο που έχω αποθηκεύσει μόλις ανοίξω μια φωτογραφία να την δω και προχωρήσω στο επόμενο αρχείο αν το επόμενο αρχείο είναι βίντεο ΔΕΝ το βλέπω το παρακάμπτει και με πηγαίνει στην αμέσως επόμενη αποθηκευμένη φωτογραφία. Τα αρχεία αριθμητικά είναι σωστά μέσα στην φάκελο αλλά μόνο αν πάω στην προεπισκόπηση που δείχνει μικρά εικονίδια μπορώ να ανοίξω ένα βίντεο. Όταν η φωτογραφία που βλέπω είναι ανοικτή σε όλη την οθόνη και θέλω να προχωρήσω δεν μου δείχνει μεγάλο το βίντεο ώστε να μπορώ να πατήσω το play. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
-
Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής διαχείρισης αρχείων
-
Έχω ήδη κάνει καθαρισμό έχω κάνει τα πάντα μπορώ να πω, αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε πριν εγκαταστήσω την 11. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
-
Έχω κι εγώ πρόβλημα με τη νέα έκδοση. Συγκεκριμένα με την προηγούμενη ήταν πολύ απλό να στείλω την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση : Ασύρματη προβολή, εμφανίζεται η τηλεόραση και συνδέεται άμεσα.
Με αυτήν πηγαίνω Μετάδοση κλικάρω την ένδειξη, μου ζητάει να ανοίξω το Bluetooth, το ανοίγω και αρχίζει μια άσκοπη αναζήτηση η οποία ποτέ δεν βρίσκει τη συσκευή.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευρπρόσδεκτη. -
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και άσχετος με το κινητο.Εχω το redmi 4x το πήρα πριν από ένα χρόνο και δούλευε μια χαρά.Ξαφνικα εδώ και λίγο καιρό αφού είναι σε λειτουργία ξαφνικά κλείνει.Το κανεί πολλές φορές τη μέρα.Δυο τρεις φορές κιόλας δυσκολευτηκα να το ανοίξω.Το είχα στην μπριζα και άνοιγε και έκλεινε συνέχεια. Μπορώ να κάνω κάτι ή να το παρατήσω; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
-
Αυτά τα συμπτώματα υποδηλώνουν πρόβλημα με υγρασία που έχει πάρει η συσκευή ή μπαταρία ...
Ένας τεχνικός για να σου ελέγξει την συσκευή ίσως είναι η καλύτερη λύση... -
Μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να μου γράψει αναλυτικά πώς γίνεται η μετάδοση εικόνας από το κινητό σε σμαρτ με τη νέα έκδοση 11; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Settings, connection and sharing, cast και ενεργοποιείς το διακόπτη.
Σου ζητάει να ενεργοποιήσεις bt /wifi αν δεν τα έχεις ενεργά.
Βρίσκεις τη συσκευή σου και ουαλα.... -
Ο/H PANOS_NIKAIA έγραψε:
Μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να μου γράψει αναλυτικά πώς γίνεται η μετάδοση εικόνας από το κινητό σε σμαρτ με τη νέα έκδοση 11; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Αυτή είναι η διαδικασία. Αν τελικά πραγματοποιείται η σύνδεση είναι άλλη φάση...