συνήθως samsung.
Redmi Note 4X - Mε ποιο αισθητήρα κάμερας σας ήρθε ?
-
-
Με εξαιρεση τα πρώτα που είχαν βγει και ήταν με τον imx256 (θεωρητικά καλύτερος αισθητήρας) πλέον βλέπουμε μόνο τον samsung (τον sk... που έβαλες). Δεν εχω πετύχει κανέναν με omnivision στο global. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Με εξαιρεση τα πρώτα που είχαν βγει και ήταν με τον imx256 (θεωρητικά καλύτερος αισθητήρας) πλέον βλέπουμε μόνο τον samsung (τον sk... που έβαλες). Δεν εχω πετύχει κανέναν με omnivision στο global. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
-
Η κινέζικη δεν εχει 800αρα μπάντα (μια ακόμα εξτρα μπάντα για 4g στην ευρώπη) και δεν εχει ευρωπαικό φορτιστή (βεβαια στην αν εισαι αγγλία νομίζω ούτε εκει εχουν ευρωπαικά φις).
Με το κινέζικο δηλαδή χάνεις μια μπαντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις κινέζικο. -
μην ανησυχείς για αυτό. Το φόρουμ έχει καλό support για το λογισμικό...
Ποια εταιρεία έχεις Γερμανία; Μένεις επαρχία η σε πόλη; Την 800 συνήθως τη χρειάζεσαι στα χωριά. -
@notisjunior δεν βγάζει προβλήματα απλά η. Global έχει μια ακόμη συχνότητα και στην Ελλάδα έχει καλύτερο σήμα ή wind. Τώρα Γερμανία δεν ξέρω αν την χρησιμοποιεί κάποια εταιρία κινητης τηλεφωνίας αυτή τη συχνότητα b20 λέγεται 800mhz, δε νομίζω.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εγω χωρίς τη B20 δεν έχω πρόβλημα στη Γερμανία οπότε πάω. Χρησιμοποιειται κυρίως από DT στην επαρχία.
WillMyPhoneWork.net - Check if your phone works on a network -
Στείλανε αντάπτορα μαζί δεν είναι εκεί το θέμα. κύριο πρόβλημα είναι ότι είναι διαφορετικά τεχνικά κινητά και τα έχουμε στο ίδιο σπίτι. άλλο ο ένας κι άλλο ο άλλος για ίδια λεφτά; σόρρυ κορόϊδο δεν είμαι.
-
Απο τη στιγμή που δεν γράφει η xiaomi με ποιο αισθητήρα είναι η συσκευή, η εταιρεία είναι καλυμμένη. Οπότε θα είναι θέμα πολιτικής του καταστήματος αν θα στο δεχτούνε πίσω. Ίσως πεις ότι είναι ελαττωματική η οθόνη αν δείχνουν τόσο διαφορετικά
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Απο τη στιγμή που δεν γράφει η xiaomi με ποιο αισθητήρα είναι η συσκευή, η εταιρεία είναι καλυμμένη. Οπότε θα είναι θέμα πολιτικής του καταστήματος αν θα στο δεχτούνε πίσω. Ίσως πεις ότι είναι ελαττωματική η οθόνη αν δείχνουν τόσο διαφορετικά
εφόσον πάντως τα redmi note 4 global snapdragon 625 4/64 βγαίνουν με στάνταρ τουλάχιστον με samsung κάμερες μάλλον θα τα γυρίσω να πάρω την άλλη έκδοση και σε άλλο χρώμα. -
-
και εδώ και λίγες μέρες έχω δύο redmi note 4 global και τα δύο και με τις δύο κάμερες samsung. έτσι για το στατιστικό του πράγματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0