το error 7 έχει να κάνει με συμβατότητα της ρομ στο κινητό; με λάθος διαδικασία στην εγκατάσταση; ή είναι θέμα του twrp?; γνωρίζει κανείς; Από όσο διάβασα εδώ και στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να καταλήξω σε ασφαλή συμπέρασμα! Ευχαριστώ!
Η twrp είναι η έκδοση 3-0-2-0 by mic και δοκίμασα και τις δυο ρομ xiaomi_miui_hellas _6.0_omega _V8_XTRV_7.5.4 zip και 7.4.27 zip.
Σκέφτομαι όμως μηπως ήταν απο δική μου χαζομάρα επειδη έβαλα να κάνει recovery τα app's απο την sd και παρουσιαστηκε από εκεί το πρόβλημα;;!!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε
Έβαλα ξανά την κινεζοαγγλικη ρομ και μετά από επάνω την 7.5.4.έκδοση. Μου έκανε τα ίδια κόλπα.Μετά κατέβασα την 7.5.4. beta .μέχρι τώρα όλα οκ ,και στα δυο δεν έκανα recovery τα apps .Μάλλον θα δοκιμασω και την 27 ή κάποια άλλη ρομ σαν να μην με ψιλοαρεσαν κάτι κινέζικα .πεταξα βέβαια κάποια ήδη από το σύστημα, θα το δω αργότερα που θα έχω χρόνο και ηρεμία .Απ ότι φαίνεται λύθηκαν τα θέματα και είμαι πάλι back in bussines χάρη στην βοήθεια σας.εκτός και αν έχει κάποιος φίλος να πρότεινει κάποια συγκεκριμένη ρομ που την πέρασε και του άρεσε νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλείσει. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας .
Θα παραμείνω στο φόρουμ γιατί μου άρεσε η άμεση βοήθεια που δώσατε και επειδή θέλω να παρακολουθώ τις εξελίξεις πάνω στην συσκευή και στην xiaomi.
Εξάλλου έχω και άλλες ερωτήσεις γιά τήν συσκευή.