Γεια χαρα.Πριν λιγες μερες στο ξαφνικο ενω ολα λειτουργουσαν μια χαρα μου εβγαλε το μηνυμα "Καμια υπηρεσια".Μου αναγνωριζει κανονικα οτι υπαρχει σιμ αλλα δεν μπορω να παρω και να με παρουν τηλεφωνο.Την δοκιμασα την σιμ σε αλλο κινητο και λειτουργει μια χαρα.Τι μια μου βγαζει "Gr Cosmote 4g" την αλλη "Μονο κληση εκτατης αναγκης" και αλλες φορες "Καμια Υπηρεσια" και ποτε δεν λειτουργει.Τι μπορει να φταιει?
Πρόβλημα "Καμία υπηρεσία" Redmi Note 3 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παίζει να χάλασε η κάρτα πάνω στον δέκτη. Δεν την αλλάζεις καλού κακού από την εταιρία;
-
Εννοεις οτι χαλασε η σιμ?
-
Πολύ πιθανόν.......μόνο μην έβαλες εσύ ανάποδα τις κάρτες και χάλασες τίποτα μέσα στο κινητό.......αν και δεν νομίζω.
-
Αυτο εγινε ξαφνικα δεν πειραξα κατι.Επισης αφου η σιμ σε αλλο κινητο λειτουργει μια χαρα γινεται να εχει χαλασει?
-
παίζει κάτι να πάει στραβά. Ίσως στο πως τις τοποθετείς; Είναι κομμένες στο κατάλληλο σχήμα ή έτσι τις αγόρασες;
-
-
Την εχω κοψει μονος μου την σιμ.Εδω και μηνες λειτουργει μια χαρα.Δεν ειναι οτι δεν την αναγνωριζει απλα για καποιο λογο δεν λειτουργει.
-
Δοκίμασε με άλλη και αν δεν βγάλει πρόβλημα απλά άλλαξε κάρτα και θα είσαι οκ.
-
-
τα xiaomi δεν τα πάνε καλά με κομμένες κάρτες ή με κάρτες σε ανταπτοράκι...καλό θα ήταν να δοκιμάσεις μία άλλη κάρτα πρώτα που να μην είναι κομμένη να δεις εάν κάνει το ίδιο.
Επίσης, με ποια ρομ είσαι ? Μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε -
Δοκιμασα αλλη σιμ και παλι τα ιδια..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0