Pre-order Xiaomi MI 6
-
-
Ισως θα είσαι από τους πρώτους εν Ελλάδι
Όταν με το καλό έρθει πες μας εντυπώσεις!
ΥΓ: Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. -
καλη επιλογη!!
-
Ο/H HarryPokeR έγραψε:
Καλησπέρα στο Forum!
Έχω κάνει προ-παραγγελεια το xiaomi mi 6 από κινεζομαγαζο.... Στα 435€... Έκανα καλά? Θέλω επιχειρήματα... Σας ευχαριστώ... Είναι το πρώτο μου ποστ, σας ζητώ κατανόηση!
απλά περιμένουμε για αποστολή
στις 20 Μαΐου.
edit
Άλλαξε η κατάσταση από pre-orders να δούμε πότε θα γίνει η αποστολή!! -
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μήπως γνωρίζει ή έχει ακούσει κανείς κάτι παραπάνω για το κινητό;
-
Καλημερα σε ολους.Σαν τι παραπανω να εχουμε ακουσει.Απο ειδησεις στο νετ ενα σωρο αλλα αν δεν το δουμε ζωντανο τιποτα δεν ειναι σιγουρο !!! Με το καλο να παραλαβετε να μας πειτε !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μετά απο τα πρώτα συγκριτικά που παρακολουθώ στο ιντερνετ μεταξύ του Mi5 - Mi5s - Mi6,
το Mi5s εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς στα 5.15 της xiaomi.
Η dual camera είναι χειρότερη απο την δική μας και τα επιπλέον εφέ με αφήνουν αδιάφορο.
Το μόνο θετικό είναι το ζουμ, αλλά οι γενικές επιδόσεις - ιδιαίτερα στις αποστάσεις - είναι απογοητευτικές.
καντε πάυση στο 4:55
Σε αυτό το βίντεο όπως θα δείτε στο πρώτο benchmark το Mi6 χτυπάει φοβερό σκορ 150.000 με το Mi5s να φτάνει τις 114.000 μα στο επαναλήπτικό φτάνει μόλις στις 120.000 πράγμα που σημαίνει πως ο επεξεργαστης 835 μαλλον εχει προβλημα με της θερμοκρασίες και κάνει thermal throtling.
Το δικό μου Mi5s 3/64 με τον 821 ξεπερναει τις 135.000 ακόμα και σε επαναληπτικό τεστ!
Το μόνο που θέλω είναι σταθεροποιητή εικόνας!
Δεν με πείθει το Mi6
Δείτε τα τεστ στο διαδίκτυο και κρίνετε μόνοι σας. -
Ενημέρωση: Μόλις στάλθηκε το κινητό από Κίνα και τωρα υπομονή.... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περάσει τελωνείο... 15-30 μερούλες....
-
Καλώς να παραλάβεις
Όταν με το καλό έρθει πες μας λεπτομέρειες, ανέβασε και καμιά φωτογραφία από Settings => About Phone -
-
Κάτσε βρε, ακόμη δεν τον είδαμε...χεχε
Ούτε ROM θα ξέρεις, ούτε αν έχει κλειδωμένο bootloader ξέρεις, ούτε αν γυρίζει σε edl ξέρεις, ούτε αν θα πάρει global ξέρεις...
Υπομονή... -
Ο/H HarryPokeR έγραψε:
Έστω ότι το κινητό έρχεται με κινεζο-ROM υπάρχει καμία global ή ελληνική απο εδώ από το Forum για να την αλλάξω...ή πρέπει να κάνω υπομονή;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα