Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Σου έβγαλε κανένα fail στην εγκατάσταση;
Εάν ολοκλήρωσε successfully την εγκατάσταση κάνε reboot system.
Όχι μην κάνεις install official twrp. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σου έβγαλε κανένα fail στην εγκατάσταση;
Εάν ολοκλήρωσε successfully την εγκατάσταση κάνε reboot system.
Όχι μην κάνεις install official twrp.
εκανα rebοot και βγήκε στο γνωστό Android, που βλέπω οτι ειμαι root?? -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Βάλε το root checker από play store και δες μόνος σου.
-
-
ΟΚ, δεν ηξερα ότι οι app ζητάνε άδεια για το root, φαινεται οκ,
Τώρα πρέπει να μάθω το signalGuru να δω που δειχνει τις μπαντες
=============== Δεκ 2nd 2017, 12:43pm ===============
και όπως ίσως οι περισσότεροι που παρακολουθούν το thread ήταν υποψιασμένοι, το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει την Β20 800Mhz, οπως δείχνει και η Network Signal Guru
Παρακαλώ την γνώμη σας για τα επόμενα βήματα σε σχέση με το σκρουτζομάγαζο και τις κινήσεις μου/μας...
Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για την υπομονή τους και την βοήθειά τους
=============== Δεκ 2nd 2017, 12:58pm ===============
αν έπερνα το Xiaomi Remi Note 4 (global με B20) τι άλλες διαφορές έχει με το 4Χ? -
Καμία άλλη διαφορά. Μόνο στο modem.
Εγώ, εφόσον όντως σου είχαν πει για Global Edition και σου πούλησαν την κινεζική, θα πέρναγα μια επίσημη fastboot με miflash και θα το επέστρεφα για αντικατάσταση με την Global Edition ή για επιστροφή χρημάτων. -
Εσύ ξέρεις εάν την χρειάζεσαι την b20 ή 800 μπάντα.
Όπως και να έχει όμως ζήτα του κανένα εικοσάρικο διότι σου πούλησε global edition παρόλο που δεν ήταν global edition το Mido. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εσύ ξέρεις εάν την χρειάζεσαι την b20 ή 800 μπάντα.
Όπως και να έχει όμως ζήτα του κανένα εικοσάρικο διότι σου πούλησε global edition παρόλο που δεν ήταν global edition το Mido.
Πριν λίγο είπαμε ότι 4Χ και Global Version (και όχι Edition) δεν πάνε μαζί, εκτός ίσως από μια εκδοση της infoquest την οποία δεν εχω δει.Εδώ είναι το πινακάκι:
η πιο κατω φωτο δειχνει το 4 σκέτο που μπορεί να υπάρχει σε Global Version και που έχει την B20 800Mhz
και έχει κόκκινο ταμπελάκι με Global Version
Τώρα νομίζω ότι οι ποιο πολλοί (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) μπερδεύουν την Global Version που είναι Hardware Version με την Global Edition που ειναι η ROM και είναι Software,
Έχει κάποιος δει με τα μάτια του αν η όποια έκδοση της Infoquest γράφει Global Version με κόκκινα γράμματα και φυσικά είναι 4Χ και όχι 4 σκέτο???
Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και θα πάω για δεύτερη φορά να μιλήσω με έναν τεχνικό,
Θα προσπαθήσω να πάρω το 4 σκέτο Global Version, δεν μπορώ να καταλάβω πως κώλησα με το 4Χ μια και δεν έχουν καμμία διαφορά(στην ουσία το 4 σκέτο Global Version έχει περισσότερες μπάντες . άρα και ακριβότερο πρέπει να είναι και καλύτερο, ουφ...:)
Η επιμονή μου για την μπάντα B20 800Mhz είναι γιατί η χρήση θα είναι κυρίως οταν βγαινω επαρχία και σε νησιά, και στο τέλος τέλος γιατί να μην έχω όλες τις δυνατότητες σε κάτι που πέρνω τώρα??
Φιλικά
Θάνος
=============== Δεκ 2nd 2017, 4:10pm ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καμία άλλη διαφορά. Μόνο στο modem.
Εγώ, εφόσον όντως σου είχαν πει για Global Edition και σου πούλησαν την κινεζική, θα πέρναγα μια επίσημη fastboot με miflash και θα το επέστρεφα για αντικατάσταση με την Global Edition ή για επιστροφή χρημάτων.
Θ.
=============== Δεκ 2nd 2017, 6:01pm ===============
Κάποιος να μου δειξει πως βάζω την επίσημη ROM (και ποια ειναι) για να γυρίσω το τηλέφωνο πίσω, γιατι θα το παω έτσι κι ότι γινει... -
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Αν και αφού έλεγες ότι θέλουν να το δουν με το signal network guru, θα έλεγα να το πας πρώτα να το δουν και μετά ακολουθείς το παραπάνω οδηγό......ελπίζω να μην είναι τόσο μ... και σου πουν αααα τώρα που το ξεκλείδωσες δεν γίνεται να το επιστρέψεις....θα πρέπει να τους καταγγείλεις αν σου πουν κάτι τέτοιο.Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0