Κάνεις δεν μπορεί να υποδείξει από που να το πάρεις γιατί όλα πάνε σύμφωνα με το μπάτζετ που διαθέτεις, τώρα αν θέλεις αν λέω πάλι εδώ στο forum υπάρχουν δύο χορηγοί αν το ίδιο κινητό το έχουν στην ίδια τιμή ή λίγο πάνω λίγο κάτω πάρε το από εδώ και θα έχεις πραγματική εγγύηση σε software αλλά και hardware αν τυχόν σου κάτσει η στραβή @Athina97
Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
-
Χορηγοί χορηγοί αλλά κανένα δώρο δεν είδαμε σε κληρώσεις
-
Χμμμ δηλαδή αν το πάρω από Cityshop είναι 100% εντάξει ?
Επίσης το note 4 global από ο,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το 4χ έτσι δεν είναι ? -
ιδια είναι... Οι μπάντες διαφερουν, αν είναι και τα δύο με τον 625...
-
Ο/H Athina97 έγραψε:
Επίσης το note 4 global από ο,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το 4χ έτσι δεν είναι ?
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Athina97 έγραψε:
Επίσης το note 4 global από ο,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το 4χ έτσι δεν είναι ?
=============== Δεκ 4th 2017, 11:21am ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Athina97 έγραψε:
Ο/H Athina97 έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Athina97 έγραψε:
Ανυπομονω να το παρω στα χερια,εχω απηυδησει τοσο καιρο με το κινητο που έχω γτ ηταν προβληματικο απο την αρχή -
Όταν παραλάβεις με το καλό ενημέρωσε μας
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ναι αφού το κατάστημα που το πήρες δεν συνεργάζεται με infoquest, κοίτα μόνο για το redmi note 4 Global Version
O ιδιοκτήτης πωλητής , δεν εχει πεισθει με τίποτα για την μη ύπαρξη μπαντας B20 στο 4Χ που έχει, δεν εμπιστεύεται ούτε το πρόγραμμα που του είπα.. τέλος πάντων το άλλαξα και τώρα για του λόγου το αληθές θα το κάνω κι αυτό root να δούμε ότι έχει την B20 ... Ελπίζω το unlock permission του λογαριασμού μου να ισχύει και γιαυτό το τηλέφωνο... -
περιμενεις 72h βέβαια από τη στιγμή που θα το πρώτοσυνδέσεις...
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0