Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Ο/H thanospl έγραψε:
Κανένα πρόβλημα, ειναι το MyMegastore – mymegastore.gr, στην Σωκράτους στην Αθήνα, κέντρο
-
Ναι ειναι ξεροκέφαλος ο ιδιοκτήτης.Δεν εχω ασχοληθει με το τηλέφωνο τελευταια και προσπαθώ να βάλω Ελληνικό πληκτρολογιο. Στο 4Χ θυμαμαι έκανα κατι στις ρυθμίσεις και εγινε, σε αυτό (4 global) δεν μπορώ να βάλω Ελληνικό πληκτρολόγιο (σημειωση , δεν θέλω να κατεβάσω εφαρμογή πληκτρολογιου, εκτός αν δεν γίνεται αλλιως) εχω κολλήσει.
Επισης θελω Αγγλικά σαν γλώσσα στα μενου κλπ
Θ.
Επισης μου έδωσαν μια full screen protector στο ιδιο κατάστημα , αλλα μάλλον έχει θεμα γιατι καλύπτει μερος από την selfie καμερα...Καμμια ιδέα? (την έβαλα να ταιριάζει στο ακουστικό αλλα εχει το πιο πανω προβλημα) -
Πήγες εδώ => Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή =>Gboard =>Γλώσσες;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πήγες εδώ => Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή =>Gboard =>Γλώσσες;
Πρεπει να βγαλεις το "Use sytem settings" και να επιλέξεις manual τις γλώσσες
Δεν φτάνει αυτό ομως
Πρεπει να αλλάξεις στο Languages & Input το current keyboard απο swiftkey keyboard σε English η Greek για να εχεις επιλογή γλώσσας -
και δεν μπορείς να βάλεις την ελληνική; Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά...
-
Έχεις SwiftKey και δεν γράφεις ελληνικά; Αδύνατον!
-
-
Η γλώσσα στο swiftkey keyboard δεν αλλάζει με την υδρόγειο. Απλά σέρνεις το δάχτυλο πάνω στο space.
-
Ο/H fog έγραψε:
Η γλώσσα στο swiftkey keyboard δεν αλλάζει με την υδρόγειο. Απλά σέρνεις το δάχτυλο πάνω στο space.
=============== Δεκ 9th 2017, 6:19pm ===============
όντως , έπρεπε να προσθέσω τα Ελληνικά στα settings του SwiftKey Keyboard, τωρα εχει την επιλογή -
Διάβασε εδώ το 1, για να έχεις σωστα τις γλώσσες Can I use SwiftKey with more than one language? – SwiftKey Support
-
Καλημέρα, μπορώ να συνδέσω με mirrorlink την συσκευή με την οθόνη του αυτοκινήτου για να εμφανίζεται το sygic εκεί?
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0