Πως γινεται να φαινονται οι ειδοποιησεις του facebook στην οθονη? επισης ο αριθμος των ειδοποιησεων πανω στο εικονιδιο? δεν τα εχω καταφερει και εχω ενεργοποιησει και τις ειδοποιησεις απο την εφαρμογη και απο το κινητο...δεν ξερω τι αλλο να κανω...
Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
για δοκίμασε εδώ, είναι για 8 αλλά μπορεί να βρεις άκρη
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 -
δεν γινεται τιποτα....ειδοποιησεις απο facebook ερχονται μονο απο email....εχω απογοητευτει....τοσο απλο...και να μην το υποστηριζει....πολυ πιο φθηνα κινητα και δεν ειναι τοσο δυσχρηστα..
-
-
τα παντα εχω κανει....ασε που δεν θα επρεπε να κανω τοσα πολλα.... απλα για να εχω ειδοποιησεις ...
-
Ο/H GEOSTAMP έγραψε:
τα παντα εχω κανει....ασε που δεν θα επρεπε να κανω τοσα πολλα.... απλα για να εχω ειδοποιησεις ...
Πάνε Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Ληφθείσες - Facebook.
Στην προβολή ειδοποιήσεων είναι όλα ενεργοποιημένα;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
τα παντα εχω κανει....εσεις ολοι που εχετε την miui9 εχετε ολοι κανονικα ειδοποιησεις του facebook?
-
Αφού έδωσες δικαιώματα και ενεργοποίησες ειδοποιήσεις, έκανες καμία επανεκκίνηση;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ναι κανονικότατα...μάλιστα απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις από το facebook και έβαλα μόνο από το messenger......
Ασφάλεια ==> Χρήση μπαταρίας ==> Εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ==> facebook ==> χωρίς περιορισμούς ή εξοικονόμηση μπαταρίας(εγώ αυτό έχω επιλέξει σε messenger και εν έχω κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις).
Τι να σου πω δοκίμασε και το facebook lite, μήπως είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής.....σε άλλες εφαρμογές όπως viber έχεις το ίδιο πρόβλημα?Open-source is the future -
-
Φίλε μια ερώτηση επειδή δεν μπορώ να διαβασω όλα τα μηνύματα μέχρι εδώ. Το κινητό σου έχει global? Αν ναι έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα σε global stable φίλου με το messenger. Έφτιαξε μόνο του μετά από αναβαθμίσεις των εφαρμογών
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 64GB EU Global Version.... αυτο εχω....με ελληνικη ρομ και την 800αρα μπαντα
messenger , viper , instagram βαρανε κανονικα και φαινεται ο αριθμος των ειδοποιησεων πανω στο εικονιδιο....στο facebook τιποτα...εντελως....στις ρυθμισεις ειδοποιησεις της εφαρμογης οταν βαζω push και email μου ερχονται με εμαιλ οι ειδοποιησεις....οταν τικαρω σκετο push οι ειδοποιησεις δεν ερχονται ποτε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0